Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב מסוג סובארו גא'סטי ידנית מודל 93 או 94

המחיר שאני אשקיע עליה הוא בערך 4000 5000 אלף ש"ח

אני רק מסתפק אם לקחת את של ה-1000 סמ"ק או ה-1200 סמ"ק

וגם איזה מודל יותר טוב 93 או 94 כי של שנת 94 אני לא רואה הרבה שמסתובבות בכבישים?

תודה מראש לעוזרים!!!

פורסם

גאסטי 1200 סמ"ק היא גם בעלת 3 צילינדרים. לי היה בעבר את שני הדגמים ועליי לציין ששניהם אמינים מאד. אני מציע לך לבדוק את סוג נוזל הקירור שישנו בראדיאטור ומתי הוחלף הטיימינג? תמצא רכב שיש לו טסט לתקופה ארוכה עדיף מעל חצי שנה וגש למכונאי שיבדוק את תקינות המנוע.

פורסם

אני מצטרף לתגובות מעלי,רכב מאוד אמין,ה- 1200 עדיף ! צריכת דלק דומה ,אך הביצועים יותר טובים!

יש לו במנוע הזה הזרקה רב נקודתית שמייצרת 74 כ"ס וזה הבדל משמעותי מאחיו הקטן.

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם

תודה לעוזרים, רציתי להוסיף לגבי המחיר

ציינתי שאני אקנה אחד בסביבות 4000 ש"ח אבל יש גם כאלה שמוכרים ב-2000 ש"ח יש סיכוי למצוא את הרכב הזה במצב טוב במחיר כזה? או שרק התיקון יעלה יותר ,או שכדאי מלכתחילה לקחת במחיר של 2000 ש"ח ואז לשלוח אותו למוסך ולהוסיף שם עוד 2000 ש"ח מאשר לקנות אותו במצב יותר טוב ב-4000 ש"ח? (כמובן שהכל תלוי לפי המצב, אבל אני מדבר בכלליות מה עדיף קניה במצב טוב טוב ,או במצב זול וחידוש?)

פורסם

היו לי ג'סטי 1000 ו1200.

ה1000 היתה מודל 86 ונהנתי מכל רגע. רכב אמין, חסכוני, חזק יחסית לאופוזיציה (לפניו היתה לי פיז'ו 205 1100. עגלה!) והמזגן מעולה.

ה1200 היתה מודל 94, הזרקה. היתה פחות אמינה בעיקר בגלל מע' ההזרקה.

כללית, הייתי מעדיף ג'סטי עם קרבורטור.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רציתי רק לשאול שוב ,אם תוכלו לענות לי לגבי מה כדאי, לרכוש את הסובארו במחיר של 2000 ש"ח בערך ואז לחדש אותה במוסך ,או לקנות אותה מלכתחילה במצב יותר טוב במחיר של 4000 ש"ח בערך

מה עדיף???

(כמו שציינתי מקודם, אני יודע שזה תלוי במצב הרכב ,אבל אני מדבר בכללי ,האם עדיף לקנות זול ולחדש ,או לא???)

תודה לעוזרים

פורסם

גם אם תקנה ב4000 יהיו לך עוד הוצאות - "יישור קו".

חפש רכב שמור ומטופל ככל הניתן [טיימינג, שמנים, פילטרים, צמיגים, מצבר --- ככל שהחלפת הנ"ל היתה לא מכבר, ההוצאות של הרכב יקטנו].

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...