Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים . אני תושב קרית אתא שמעוניין להגיע לצומת מגידו כל יום וחזרה. עניין של כמה עשרות קלומטרים ביום [...לכל מי שלא מהסביבה...] . החסכון בזמן הוא ענק מבחינתי מפני שאוטובוס אוהב לעשות סיבובים בישובים רבים עד שהוא מגיע לנקודת היעד ואני פשוט חייב רכב .

ולכן אני רוצה לקנות רכב פרטי משלי ... הבקשות מהרכב הן שיהיה זול דיו . שלא יזלול דלק [מה עם הנעה מבוססת דיזל אל מול בנזין ? ...] וכמובן שלא יתפרק לי בדרך [ סליחה על המטפורה הגסה ...] .

מה דעתכם ? המלצות ? איפה לחפש ? מה כדאי ? אשמח לקבל תגובות המלצות וסיפורים אישיים ...

תודה ענקית לכם . וחג שמח וכשר ! :D

בקרו גם אתם ב"נוסטלגיה ולתמיד" - בית המשחקים הישנים.

מעל 550 משחקים ישנים שליוו את ימי ילדותנו ! ויחיזרו אותכם אחורה בזמן !

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ לך קודם כל לשנות כותרת!!!! לפני שאחרים ישנו לך!

ולשאלתך:

אם תיתן תקציב.... נוכל להתחיל (לפחות במעט) לעזור לך :idea:

פורסם

אני מדבר על תקציב של עד 10-20 אלף ש"ח [ ההורים יעזרו ... ] אבל גם רכב עם 4 גלגלים במחיר של כמה אלפי שקלים יכול לעזור ...

פורסם

נתחיל בדיזל , רכבי דיזל בסכומים הללו קשה מאד למצוא וגם כמובן לא מומלצים.

אם תמצא אחד ( מה ששוב סביר להניח שלא ) הבלאי שלו יהיה אדיר , הרי כולנו

יודעים שדיזל נוסע הרבה יותר ק"מ מאשר מקבילו הבנזין .

ולעניין , לדעתי האופציות שלך הן :

פורד פיאסטה

פיאט אונו

דיהטסו שרייד

הראשונה אמינה מאד , ואפילו מתנהגת .

פיאט אונו , מניסיון עם הרכב , הרכב הוא לא הכי נוח וכמובן לא הכי מתנהג ,

אבל לאור הדרישות שלך אני מניח שאתה לא מחפש התנהגות , פיאט אונו הוא

רכב אמין יחסית , בעל חלקים זולים וכמובן מילת המפתח מאד חסכוני בדלק

וזריז בדגמים בעלי הנפחים הצנומים יותר ( 1100)

על כל פנים גם לא תיהיה בעיה למצוא אונו שמורה , יש מגוון רב של אקזמפלרים

בשוק , ותמיד תוכל למצוא אונו במצב מצויין.

ראש המנוע באונו מאד רגיש למיים רגילים , לכן חשוב לבדוק האם השתמשו במיי קירור

יעודיים. וכמובן לבדוק טוב טוב את מערכת החשמל באוטו הזה.

בנוגע לשרייד , מדובר ברכב מאד אמין , אבל מצד שני לא כל כך נוח , הוא נשכר

במחירים לא זולים במיוחד ובשנתונים דיי נמוכים בתקציב שלך .

לדעתי הבחירה היא פיאט אונו , הן בגלל החלקים הזולים והן בגלל הנפיצות של הדגם.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

דיהטסו שרייד ......אוטו מכוער ......אבל יספק לך את כל הצרכים בצורה הכי טובההה שיש

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

הייתי הולך על ג'סטי. אחלה מזגן :lol:

או אם אתה מעוניין בחסיכת כסף יש לי מתחת לבית פולו שנת 85 למכירה של אישה צעירה.

רוצה 4,000 ש"ח (אני מאמין שיהיה אפשרי להוציא ב-3)

פורסם

דבר ראשון . ממש תודה על כל התגובות אתם ממש כיוונתם אותי ...

אני אציג כאן את רשימת המכוניות והדגמים שהופיעו עד כה בשרשור ואני שב מזכיר את הנקודות החשובות שלי במיוחד -

א.ממש לא משנה לי הנוחות [או ההתנהגות - אם רק הייתי למה הכוונה ב"התנהגות"... :o ] .

ב. הרבה יותר חשוב לי החסכון והמחיר הנמוך בדלק במחיר הרכב ובעלות האחזקה והתיקונים השונים.

ג. ונגטיב קטן אל מול א.+ב. - שלא יהיה רכב יותר מדי חסר כל ביצועים ושאני מדבר על ביצועים אני מתכוון לרכב שנוסע בצורה חלקה לא ליותר ...

ועכשיו לרשימה שאתם הכנתם . בוא ננסה לצמצם אותה לפי הדרישות [למרות שתמיד אפשר להוסיף רכב אחר שפתאום נראה מתאים ] .

1. פז'ו 205.

2.פיאסטה 97'.

3.סובארו ג'סטי.

4.דיהטסו שרייד.

5.פיאט אונו.

ושוב תודה לכולכם ! :D

פורסם
דבר ראשון . ממש תודה על כל התגובות אתם ממש כיוונתם אותי ...

אני אציג כאן את רשימת המכוניות והדגמים שהופיעו עד כה בשרשור ואני שב מזכיר את הנקודות החשובות שלי במיוחד -

א.ממש לא משנה לי הנוחות [או ההתנהגות - אם רק הייתי למה הכוונה ב"התנהגות"... :o ] .

ב. הרבה יותר חשוב לי החסכון והמחיר הנמוך בדלק במחיר הרכב ובעלות האחזקה והתיקונים השונים.

ג. ונגטיב קטן אל מול א.+ב. - שלא יהיה רכב יותר מדי חסר כל ביצועים ושאני מדבר על ביצועים אני מתכוון לרכב שנוסע בצורה חלקה לא ליותר ...

ועכשיו לרשימה שאתם הכנתם . בוא ננסה לצמצם אותה לפי הדרישות [למרות שתמיד אפשר להוסיף רכב אחר שפתאום נראה מתאים ] .

1. פז'ו 205.

2.פיאסטה 97'.

3.סובארו ג'סטי.

4.דיהטסו שרייד.

5.פיאט אונו.

ושוב תודה לכולכם ! :D

אם התנהגותונחות לא משנה לך אזהאונו תפורה עליך ולקצת ביצועים מומלץ דגם ה70S או 60S

פורסם

אחי לי יש דייהטסו שרייד שנת 97...אמנם זה לא נכנס לך בתקציב

א-ב-ל נסעתי בדגם הזה גם בשנתונים נמוכים יותר, 93 ו 94 נכנס לך בתקציב נראה לי...האוטו לא הכי יפה שבעולם אבל הוא לא אוכל הרבה דלק בכלל, אתה יכול לכוון לך את הכיסא ויהיה לך נוח - מה שאמרו לך פה שהאוטו לא נוח זה לא נכון לדעתי.

האוטו הזה אמין ביותר...אני נוסע על שלי כאילו הוא האודי והוא לא עשה לי שום בעיה ונוסע כמו חיה.לדעתי לך על השרייד זה מה שהייתי קונה במקומך...על פג'ו ופיאט הייתי מוותר כי הם לא הכי אמינים שבעולם.שנתונים נמוכים - לך על יפנית.

פורסם
אבל הוא לא אוכל הרבה דלק בכלל, אתה יכול לכוון לך את הכיסא ויהיה לך נוח - מה שאמרו לך פה שהאוטו לא נוח זה לא נכון לדעתי.

האוטו הזה אמין ביותר...אני נוסע על שלי כאילו הוא האודי והוא לא עשה לי שום בעיה ונוסע כמו חיה.לדעתי לך על השרייד זה מה שהייתי קונה במקומך...על פג'ו ופיאט הייתי מוותר כי הם לא הכי אמינים שבעולם.שנתונים נמוכים - לך על יפנית.

:lol::lol::lol:

לא אוכל הרבה דלק ושמן...

נוחות לא מתבטאת בכיוון הכסא...

ושוב פעם סטיגמות על צרפתיות ואיטלקיות... פשוט נמאס.

לפותח התרד נראה לי שכבר ענו לך לכל שאלותייך, אני ממליץ לך על אונו\205 ולא על שרייד (אם אתה מחפש חיסכון בדלק תשכח מהשרייד).

פורסם

בתור חייל סדיר עם 205 יש לי רק מילים טובות עלייה. שלי מ 94 1400, ולאחר יישור הקו לפני שנה וחצי האוטו היה במוסך אולי איזה פעמיים (אחת מהן 10,000) התנהגות די טובה, נוחה, ותצרוכת הדלק שלה (ואני יחסית "לוחץ") עומדת על 1 ל 14. לא יודע איך זה יחסית למתחרות אבל לדעתי זה די חסכוני....

הרכב השני המומלץ לדעתי הוא הפייסטה.

8)

• תוכן חדש...