Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העוד 20cm של הC5 לא ממש היו עוזרים לך עם כל הבורות שם , אני לא מקנא במי שיכנס עם אחד הגלגלים לבור או לתעלת ניקוז

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בטח שהנהג של הליסינג יכנס עם האוטו אחר כך הוא פותח קריאה שכל האוטו ניהיה רטוב בפנים בלילה :\

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לא סלול טוב בכלל , נזק לבולמים , אני ממתין בקוצר רוח ליום שיסללו אותו כמו שצריך ,

יש תעלות משני צידי הדרך וברגע שהיה מוצף אי אפשר לדעת כמה קרוב אתה לתעלה , שלא נדבר על רפסודות (משטחים) שצפו שם

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אנשים נא להרגע בבקשה.

אפילו אם נהג הגרר הוא הבעלים של החברה בה הוא עובד ואפילו אם הוא מסיע את הרכב של אישתו, חובה עליו למלא את הפרטים הדרושים זאת על מנת למנוע נזק. איזה נזק? למשל:

אם היה קורה נזק לרכב שמצריך מוסך והפעלת ביטוח, מה היה אומר לחברת הביטוח? הרמתי את האוטו סתם באוויר והוא החליק לי?

הביטוח היה טורק לו את הדלת בפרצוף.

מעניין שלא העיפו את הנהג לקבינימיני על כך.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
:roll:

רק עוד נקודה אחת:

אין סיכוי שבעולם שנהג גרר (כל נהג גרר) ירשה שהנוסעים, אפילו אם הם לקוחות שמשלמים לו מיליון שקל, ישבו בתוך האוטו באמצע הגרירה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תגידו תודה בכלל שעוד לא נדרש לכם גרר כזה:

1.jpg

למרות שנראה לי ששווה לקנות ריאו צבאי ולעשות ממנו גרר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נזק לא נזק, לא קרה כלום? יופי עכשיו בפעם הבאה תדעו לא לעשות זאת שוב.

סנדק לא כל אחד מאיתנו גרריסט שיודע את חוקי הגרירה וכו', אני למשל לא ידעתי את החוקים שאתה אמרת וכנראה שגם אני הייתי עולה על הגרר אבל לאחר שאמרת את החוקים כנראה שאני יחשוב פעמיים.

לפחות יש שירשור אחד פחות או שתיים יותר נכון של "נתקעתי בשלולית האוטו מוצף"

מאוד מקורי ואהבתי את הרעיון.

פורסם

למרות שנראה לי ששווה לקנות ריאו צבאי ולעשות ממנו גרר

XD היום זה כבר לא אקטואלי! הטטרה עדיפה בהרבה, הנעה של 6X6 פשוט מפלצת (בתור אחד שמשרת כנהג לוחם, לאחר נהיגה על אחת כזו)

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...