Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר, הייתי בטוח ש"ברוכים הבאים לגיהנום" שמור לסגל שלי מהטירונות. אולי הם בעצם עשו עלינו סטנד-אפ?

דבר נוסף- לא להתקין/לפרק/לכוון כלום במערכת בסביבת המגורים.

מתחדשת*

פורסם

והכי חשוב לשים אהיל על הרכב, כדי שלא יתבלט בשטח החניה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פירשון:

כשאדי אומר אהיל, הוא מתכוון כיסוי רכב.

(כמו כשבחורה אומרת לא, היא מתכוונת אולי, וכשהיא אומרת אולי, הכוונה היא "למה עוד לא עשית לפני כן?!")

מתחדשת*

פורסם

לא, אני מתכוון מילולית LAMPSHADE

ולנושא הת'רד - הנושא הזה נידון בפורום כל כך הרבה פעמים וברוב המקרים נסגר - אני חייב להודות, זה הת'רד בנושא גניבת רכב הכי ארוך בשלושת השנים האחרונות.

בד"כ הת'רדים האלה מתדרדרים לקללות ולתגובות אלימות ולכן הת'רדים נסגרים.

עד היום הפתרון האמיתי היחידי לגניבת מערכת - הוא לא מניעת גניבתה כי זה לא ניתן לביצוע, נקודה.

הפרתון היחידי הוא לבטח את רכיבי המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce,קראתי את התגובות והבנתי שאתה נעול על ביטוח מערכת אבל בוא לא נשכח שיש מערכות ששוות בסביבות 2,500 ש"ח +- וזה לא הכי נכון לבטח את המערכת,מנסים להעלות עוד רעיונות ועצות חוץ מביטוח.

אני למשל לא יבטח את המערכת שלי שכרגע יש בה רדיו דיסק בשווי 400 ש"ח,מגבר ישן שעלה בזמנו 1,200 ש"ח,6X9 בשווי 600 ש"ח,וחודש הבא גם קומפוננט בשווי 500 ש"ח,לא חושב שזה נכון לבטח מערכת כזאת.

פורסם

ואתה חושב שזה נכון להתקין אזעקת ביפר ששווה לפחות את האלפייה לפני התקנה בזמן שיש לך מערכת שעולה פחות או יותר אותו הדבר?

אתה חושב שזה שווה את הפאראנויה שיש לחברי הפורום הצעירים ואחוזי הטירוף בנושא הזה?

או שאולי עדיף פשוט להשלים עם זה שמשהו כזה יכול לקרות לך וזהו זה.

זה כמו לפחד מהתקף לב אבל מבלי שאתה תהיה מוכן ללכת ולהבדק ולראות אם אתה נמצא בסכנה או לא... אני מקווה שזה ממחיש לך את הטמטומת מסביב לכל הנושא הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ממה שאני מבין פה מאנשים עם אתה נהנה ממוזיקה אתה לא יכול להנות ממכונית, בא לך מוזיקה? קנה ג'סטי אף אחד לא יחשוב אפילו שיש שם מעבר לרדיו טייפ, עם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי או אחד שנראה טוב לפחות תקנה את הרדיו דיסקים של ה199 שקל.

נראה לכם הגיוני שהוא יהנדס כל חנייה? במיוחד בערים צפופות? יפעיל את המערכת רק בנסיעה מחוץ לעיר? יפעיל אותה רק שהוא נוסע לבד בשביל שהחברים לא ישמעו אותה? נו באמת.

אזעקת ביפר טובה, כיסוי לרכב שאתה לא לידו שלא ימשוך צומת לב, חלונות שחורים זה אופציה שגם תוסיף קצת למראה הרכב אבל לא הכי יעזור, שליפת פנאל באופן קבוע, ולא למקם את הרמקולים במקום נראה לעין.

יש לי סיפור שקרה לחבר שלי, בתקופה שפיוניר דולפינים נחשב ל"דבר הבא" ורק יצא לשוק הוא קנה אותה במחיר מופקע מאוד כולל כל הרמקולים ומה שמסביב, הוא החנה את האוטו בים בצהריי היום מקום הומה אדם וכיסה אותו. הכיסוי רק עזר לפורצים מכיוון שהם יכלו לשבת בתוך הרכב ולפרק את המערכת בקלי קלות בלי שיראו אפילו. הנזק? מערכת נגנבה וחלון נוסע שבור, שוד קל.

אבל אזעקה לא הייתה, וזה דבר חשוב.

אני מספר את הסיפור הזה כדי שלא תלביש כיסוי ותחשוב שנפטרת מעניין האזעקה.

פורסם

מסכים עם לאנוספורס, הפתרון היחידי הוא ביטוח רכיבי המערכת.

אזעקה מיוחדת (ביפר) זה מאוד נחמד

כיסוי מאוד מושך את העין (לפחות מבחינתי)

השחרת חלונות זה מאוד מכוער לאוטו שהוא לא כהה

אין על זה ויכוח, יש פעולות שצריך לנקוט כדי לא למשוך תשומת לב, למשל לא להגיע עם פול ווליום למקום החניה (בין אם זה השכונה או קניון).

אישית כרגע לבטח את רכיבי המערכת אין לי אופציה, יותר נכון יש אבל זה יהיה סתם מטומטם כי עוד חודש נגמר הביטוח ואז אני אבטח גם את המערכת, מעבר לזה לשים לב, אם אתם בבית ואזעקה מצפצפת אפילו לשניה לצאת מצויידים במשהו ולבדוק.

אגב,

כל השרשור הזה נשמע כאילו אנחנו במדינת עולם שלישי

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ערב טוב.

לפותח השירשור קודם כל שמתי אזעקת בריח לשקט הנפשי שלי.

הסתרתי את כל האלמנטים של המערכת, קומפוננטים בתוך הדלתות, רמקולים על המגש לכסות, פאנל תמיד לקחת איתך, מגברים לחבר אותם בצורה יותר חזקה עם יותר ברגים וכדאי גם ברגים עם ראש מיוחד(כמו אלן לדוגמא), רוב הגנבים לא מסתובבים עם מפתח אלן בכיס.

את הסאב שמתי בבאגז מלפני המגבר ככה שאין גישה למגבר, ואת הסאב עצמו חיברתי עם זוויות לרצפת הבאגז כמובן עם ברגים מיוחדים.

זה נותן לי שקט בלילה, ההשקעה לפירוק כל החבילה ייקח יותר מדי זמן וקושי על הגנב ואולי ככה יירתע או ייתפס.

לילה טוב.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אנחנו בחצי מדינת עולם שלישית, אנחנו די ברבריים ביחס לארצות מערב - עדיין יש לנו מה ללמוד, בייחוד בתחום הסבלנות והטמפרמנט.

"אזעקת ביפר טובה, כיסוי לרכב שאתה לא לידו שלא ימשוך צומת לב, חלונות שחורים זה אופציה שגם תוסיף קצת למראה הרכב אבל לא הכי יעזור, שליפת פנאל באופן קבוע, ולא למקם את הרמקולים במקום נראה לעין."

ונראה לך שכל זה שווה משהוא אם אתה מגיע לחניה עם מערכת פועלת בפול ווליום שזה פשוט לצעוק - הלו, יש לי מערכת טובה ברכב בואו תגנבו?

לכבות מערכת איזה 200 300 מטר לפני שאתה חונה זה ממש לא להנדס חניה, אבל זה אחד משני הכללים הכי קריטיים למניעת גניבות - לא לעשות רעש.

השני זה לא להראות שיש מה לגנוב וזה כולל בתוכו הוצאת פאנל, כיסוי של השמשה הקדמית ולוודא שאין שום דבר יקר ערך ברכב.

זה ממש לא סיפור גדול אבל ברוב המקרים זה מה שיציל אותך מפריצה לרכב ולא האזעקה הסופר דופר שמופר שלך.

לחבר פורום מאוד יקר ומוערך גנבו את הרכב כולו והחשד עד היום זה שהמפתחות שוכפלו במוסך בזמן הטיפול... ממש תעזור לך אזעקה..

אם אתם רציניים - ביטוח!

Pioneer TS-X150

פורסם

עקב הבדיקות הביטחוניות בחניונים רציתי לדעת, אם אכסה את הסאב בצורה כלשהי לדוגמא בעזרת מגבת או סדין הדבר יפריע לפעולתו?

(התיבה בעלת פורט-אם זה משנה)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
ערב טוב.

לפותח השירשור קודם כל שמתי אזעקת בריח לשקט הנפשי שלי.

הסתרתי את כל האלמנטים של המערכת, קומפוננטים בתוך הדלתות, רמקולים על המגש לכסות, פאנל תמיד לקחת איתך, מגברים לחבר אותם בצורה יותר חזקה עם יותר ברגים וכדאי גם ברגים עם ראש מיוחד(כמו אלן לדוגמא), רוב הגנבים לא מסתובבים עם מפתח אלן בכיס.

את הסאב שמתי בבאגז מלפני המגבר ככה שאין גישה למגבר, ואת הסאב עצמו חיברתי עם זוויות לרצפת הבאגז כמובן עם ברגים מיוחדים.

זה נותן לי שקט בלילה, ההשקעה לפירוק כל החבילה ייקח יותר מדי זמן וקושי על הגנב ואולי ככה יירתע או ייתפס.

לילה טוב.

הכל נראה טוב ויפה,כאשר יבוא גנב ויראה שהוא לא מצליח לשחרר את המגבר\סאב

מה אתה חושב שהוא יעשה....?:lol:

הוא יגרום לך יותר נזק ממה שאתה חושב

בעבודה הקודמת שלי הגיע לקוח להתקין HU דרך הביטוח,אני התקנתי לו אותו ותוך כדי עבודה יצא לי לשוחח

איתו ולשאול איך זה קרה,מתברר שעשו לו נזק של כמה אלפי שקלים.

ועל מה כולה רדיו דיסק מקורי של הרכב

כמו שאמרו קודמיי להצניע התקנה של רכיבים ולשמור על פרופיל נמוך שמגיעים למקום עם הרבה אנשים

פורסם

לא עזרתם לי אני אתן עוד מידע: אני לא מפחד מפריצות באיזור המגורים שלי-הבעיה העיקרית היא שבאלפיין DVD רק חצי מהפאנל נשלף וכל טיפש שיציץ פנימה יבין שיש כאן מערכת יקרה

פורסם

מה שבטוח את המערכת של יוסי אלפיין לא יגנבו,קשה יהיה להרוס דבר כזה יפה.

ועכשיו ברצינות,lanosforce את הדעה שלך אי אפשר לשנות,אבל תשים לב מה כותרת הדיון "איך להמנע מגניבת מערכת",לבטח את המערכת לא עוזרת במניעת גניבתה.

גם אם המערכת שלך תבוטח אני בטוח שלא תרצה לקום בבוקר,לשים את הדיסק החדש שקנית ואז לגלות שאין רדיו דיסק.

פורסם

לעיניננו , קניתי ביפר היום של רב MVP מחר אני יתקין , מקווה שזה יגרום לי לישון יותר טוב שהאוטו לא בחניה :]

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...