Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Group B Monsters

kobyiso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוניות מטורפות ומי שיצר אותם גם מטורף. בזכותם קבוצה B לא קיימת. אודי רואים הרבה אבל היא השיגה נצחונות בזכות ה- quatro רק בהתחלה. עד שלאחרים היה גם 4*4 כמו לנציה או הספקים מטורפים כמו של T16 205. אגב דלטה S4 כבר אז הישתמשה בסופרצרג'ר וטורבו ביחד.

שמתם לב כמה M1 לא קשורה לשם.

פורסם
:mm_yeah:

מדהים !!!זה מהתקופה שלא היו הגבלות וכולם נסעו עם 500-700כ"ס

איזה רכבים!!!

אביחי

ללא שום מערכת אלקטרונית, 2.5 שניות מ 0 ל 100 ב T16 או דלטה S4. נתון שהיום אין כמעט לאף אחד חוץ מפורמולה1.

פורסם

חבל לכולנו על הזמן.

אני מקנא בצופים שיכולים לשמוא, לראות ולהריח הכל בלייב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין כמו הנוסטלגיה איזה צלילים איזה באק ווירים היו שמה הכי אהבתי את ה205 ואת האוודי:twisted:

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם
חבל לכולנו על הזמן.

אני מקנא בצופים שיכולים לשמוא, לראות ולהריח הכל בלייב.

עידן

אתה מדבר על כל אלה עם הנטיות התאבדות?

אתם קולטים כמה הם היו להוטים שפשוט עמדו באמצע המסלול

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

וואו, ספורט מוטורי איזה כיף :-D:cry:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

רק עכשיו התפניתי לראות את כל 11 דקות הסרט!!!

א ל ו ה י ם!!!

תנו לי יום אימון על סטייג' של 11 דקות ב 205T16 ואני מוותר על כל המירוצים העתידיים ב 106S16 שלי...

הטופ שבטופ - לא יחזור להיות כזה מלהיב בחיים.

ושלא תבינו אותי לא נכון - זה לא שהקסארות וה C4 והפוקוסים של היום (WRC) לא מלהיבות - אבל איפה הן ואיפה גרופ B.

לדעתי הבעייה בגרופ לא הייתה ברכבים - אלא בתקנות - ראיתם איך עמד הקהל? לריבוי הפגיעות בקהל, לא היה, לדעתי, קשר ישיר לרכבים - אם הקהל היה עומד ככה כיום - גם עם הרכבים של היום היינו לצערי נפגשים עם תאונות קהל מחרידות כמו זו שפירקה את גרופ B.

איזו עוצמה... אילו החלקות כוח... איזה צליל...

שילוב של דיוק מירוצי כביש עם התלהבות של מירוצי דריפטים עם זינוקים של דראג רייסינג ועוצמות של פורמולה 1.

כל מה שהפך את הראלי למה שהוא - אתגר לנהג האולטימטיבי!

אם מישהו רוצה להחזיר את עולם הראלי לשיאים של העבר - שיחזיר את גרופ B!

(מעניין איך לואב היה מצליח שם מול הגדולים של אז)

לילה טוב,

אלון

פורסם

מדהים להיזכר איזה ספורט אסקטרימלי זה היה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אמר מי שאמר שמכוניות הראלי של היום, מהירות בתוך הפנייה ,אך בגרופ B בין פניה לפניה

כל זאת עם אותו סט מתלים לאורך כל היום ,זכיתי לראות את הT16 בארץ בהקפה הרעש היה בלתי נשכח

• תוכן חדש...