Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

goshac היקר

אתה יכול אולי לא להסכים אבל עם עובדות קשה להתווכח.

אם הרגשת שיפור משמעותי זה יכול לנבוע משלוש סיבות:

1. הצ'יפ שהיה לך כבר מקודם מידי בהצתה ולפני כן היו לך דטונציות שפשוט נעלמו
  2. קידמו לך הצתה אחרי ההתקנה, או ע"י צ'יפ קאסטום או ע"י שינוי בתוכנה אבל התוכנה היא כבר לא תוכנת מדף
  3. השיפור היה פסיכולוגי :wink:

אגב, VAG-COM היא תוכנה ללוגים, יש לה הרבה מאד אפשרויות אבל קידום הצתה היא לא אחת מהן, ההבנה שלך בנושא ממש לא מרשימה וזה גם מסביר את התגובה המזלזלת שלך, אני לא נעלב כי כל מי שמבין קצת יודע שהתגובה שלך באה ממקום של חוסר ידע ולא מרוע לב, תהיה רפוי :wink:

Civic98 אחרי מתנול ותוכנה מכויילת השיפור מורגש מאד, מה שזה עוד נותן זה את האפשרות ללחוץ רצוף בלי חשש שהיניקה והפליטה יתחממו יותר מידי.

***Skodillac***

פורסם

אני לא מזלזל באף אחד. יש מי שמבין יותר ויש מי שמבין פחות. אני לא מתחרה עם אף אחד בעומק ההבנה.

אני יודע רק דבר אחד בטוח, שיפור משמעותי כן הרגשתי.

שכל אחד יבין ויפרש את זה איך שהוא רוצה.

ודרך אגב, אף אחד לא אמר שצ'יפ פתוח לבוסט קונטרולר של E&A זה צ'יפ מדף.

פורסם

זה כבר מסביר הכל, אני מתנצל אם הציניות שלי פגעה בך באיזו שהיא צורה.

בכל אופן תגובתי הראשונה לא היתה מיועדת אליך בכלל, היא הייתה מיועדת לפותח הט'רד שאמר שהרגיש שינוי משמעותי עם תוכנה שלא בוצע בה שום שינוי לעבודה עם מתנול.

אצלך עם תוכנה לבוסט קונטרולר + קידומי הצתה התוצאות יהיו מאד מרשימות.

כמובן שאם אתה רוצה להגיע לשיא אתה יכול גם לכוון את המפה של הדלק לתערובת יותר ענייה במקום שהלמבדה תוריד דלק כי הרכב נוסע עשיר עם מתנול.

החסרון במצב כזה הוא שכאשר יגמר המתנול תהיה חייב לסוע ב-Low Boost עד המילוי כדי למנוע EGT גבוה וצלצולים.

לכן המצב שאתה נמצא בו כרגע הוא אופטימלי לרכב יום יומי.

***Skodillac***

פורסם

פטל פותח השירשור מרגיש בהבדל כי אין לו אינטרקולר חזית,והקיט מתאנול הוריד טמפרטורה ביניקה,בגלל זה הרגיש שינוי חזק.

אבל עם הוא יחבר וויד בנד הוא יראה שהרכב עשיר בלחיצה.

פורסם

טוב, בתור מי שפתח את השרשור, הגיע הזמן שאני יתחיל להתייחס לענין מנקודת מבטי.

אני עם צ'יפ קאסטום, עוד לא עידכנתי את התוכנה למתאנול אצל שי מויאל, מטעמי חוסר בזמן

וגם עקב היותו אבא טרי.

אני מוכרח להגיד שיש שיפור עצבני גם לפני העידכון, גם מבחינת זאת שהרכב נוסע אותו

הדבר אחרי 10 לחיצות ולא כמו בעבר, אני עם קולר מקורי.

אין ספק שמרגישים את כניסת המערכת לפעולה, הגלגלים פתאום מפרפרים הרבה יותר בהילוך שני.

אצלי המתאנול מכוון ל-0.8 באר אחרי שיותר משבוע אני משחק עם הכיוונים,

יש כאלו שיעדיפו שהמתאנול יכנס רק אחרי 1.0 ויש כאלה שירצו גם ב-0.6.

ברור שכמה שתכוון את כניסת המערכת לגדישה יותר מוקדם, כך המיכל יתרוקן יותר מהר.

שבועיים הם פרק זמן הגיוני.

למרות שגם יום מסלול הם פרק זמן הגיוני.

אם יש עוד שאלות אני פה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יריב אמרת בעצמך, הוריד טמפרטורה ביניקה אבל התערובת מאד עשירה משמע מוריד כוח, במיוחד עם מחשב נרובנד.

גם כשאני התקנתי את המתנול בפעם הראשונה הרגשתי שינוי אבל זה היה בשיא הקיץ ואם אתה זוכר בזמנו סבלתי מתיקוני הצתה נוראים חוץ מזה המחשב שלי היה ווידבנד שידע להוריד דלק מתי שצריך.

יכול להיות שהתוכנה שלו פשוט הייתה מקודמת ועניה מידי והמתנול באמת עזר, אבל במקרה הזה הרכב שלו פשוט נסע רע מקודם ועכשיו הוא נוסע טוב.

בכל אופן נראה לי שאנחנו קצת גולשים פה לדיון פילוסופי וגם הכל השערות, סה"כ מה שחשוב שהוא מרוצה, כל השאר באמת לא משנה.

לפותח הט'רד, בהצלחה בכל אופן.

***Skodillac***

פורסם

אני מאמין שברגע שאביחי מתקין את הערכה הוא גם יכוון את התוכנה בהתאם וגם יקדים הצתה.אחרת מה הטעם של מתאנול בשבילנו,לא?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אצלי בצ'יפ קאסטום גם הורדנו דלק בהתאם והרכב נוסע מפלצת, שרון תקן אותי אם אני טועה אבל נתת לי אולי אוטו ואני שוקל 350 ק"ג יותר ממך עם צ'יפ לא גמור...

***Skodillac***

• תוכן חדש...