Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מוסך כוורת חסון חיים יצחק שדה 3 /5 ת"א.

ב. מוסך מאיה פריימן 5 רשלצ.

ג. מוסך איציק פלדמן פריימן 14 רשלצ .

ד. מוסך אקספרס בר כוכבא 95 פ"ת.

ה. מוסך הפרסי מנצור אלי אלכנסדר ינאי 9 פ"ת.

ו. מוסך יהלום סופר עובדיה תובל 51 ר"ג.

ז. מוסך רביע יוחנן . יוחנן הסנדלר 71 כ"ס.

אם מישהו שמע מכיר אשמח לשמוע - הכוונה למצוא 5 מוסכים כלליים, טובים, מקצועיים, מנוסים, והוגנים בין גדרה לחדרה.

תודה.

פורסם

א. "מוסך כוורת" כבר לא קיים וחיים פרש לגמלאות.

ד. "מוסך אקספרס" הנו מורשה יבואן דייהטסו וסאנגיונג.

אם תגדיר טוב יותר את הצרכים, איזה רכבים וכמה, אז כנראה שניתן יהיה להמליץ לך על כמה מוסכים מקצועיים,

טובים ואמינים.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי שלום רב,

ברשותי ניסן אלמרה 2006 עם 60000 ק"מ, האם תוכל להפנות אותי למוסך אמנין ולא יקר לטיפול האמור,באיזור פתח תקווה או הוד השרון

נחשב כטיפול גדול.תודה

סוזוקי 1984 GR 650

טויוטה אוריס היברידית 2016

יונדאי I35 2011

פורסם
א. "מוסך כוורת" כבר לא קיים וחיים פרש לגמלאות.

ד. "מוסך אקספרס" הנו מורשה יבואן דייהטסו וסאנגיונג.

אם תגדיר טוב יותר את הצרכים, איזה רכבים וכמה, אז כנראה שניתן יהיה להמליץ לך על כמה מוסכים מקצועיים,

טובים ואמינים.

בברכה - רפי לין

שלום רב.

הכוונה למצוא מספר מוסכים כלליים מנוסים (מאוד),רצוי עם נסיון רב של החברים פה , שיכולים להוות תחליף טוב מאוד למוסך מורשה יבואן לרכבים משנתונים 94 - 2004 שאני מניח שכבר לא מטופלים במורשה יבואן. אירופאי או יפני לא משנה לי. מגדרה עד חדרה כי שווה לנסוע בשביל מוסכניק מעולה. דגש על נסיון של החברים פה שטיפלו ברכב וממליצים מבחינתם ב 100 אחוז על המקום.

הכוונה לביצוע טיפולים שוטפים אבל גם בעיות מורכבות יותר כמו טיימינג , מערכת קרור מנוע, מיסבים וכד'.

כמובן גם אנשי מקצוע בתחומם חשוב לציין למשל רידאטוריסט שאני מכיר אמין מאוד בפ"ת - איציק רדיאטורים ברחוב שנקר. או חשמלאי ביהוד בשם לוי יצחק ליד קניון סביונים , ינקו קרבורטורים בחולון לבעיות זיהום אויר וכד'.

מהפורום כאן אני מוסיף את מוסך שאפט שכולם בטח מכירים (ניצן ודודי) , המוסך של תמיר בחולון שאוזכר כאן לא פעם , המוסך הירוק שציינת בפ"ת, מוסך רון ברחוב המסגר ואשמח לשמוע על עוד מוסכים שאנשים ביקרו בהם וקיבלו רשמים מאוד (מאוד ) חיוביים בנוגע לאמינות , מקצועיות ונסיון רב .

אני אישית הייתי מעדיף מוסכים שבעל המקצוע בעצמו מתקן את הרכב או שלכל הפחות מפקח ברמה מאוד (מאוד) גבוהה על העבודה של העובדים שהרי מכאן המוניטין שלו.במסך מורשה יבואן תמיד יש את מנהל העבודה שבודק במהלך הטיפול ובסופו את הרכב ועוקב אחרי הטיפול שנעשה ואת זה אני מחפש לכל הפחות.

אגב, לאור מה שציינת , מבחינתי אקספרס פ"ת ירד מהרשימה כי הוא מורשה יבואן וכנראה יקר מאוד מן הסתם.

פורסם

אגב אם מישהו עוקב אחרי המלצות באתר מידרג ויכול לספר מעט על מוסכים שמקבלים המלצות חוזרות ונשנות

גם אשמח לשמוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...