Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם כבל 2 גייג' יספיק לי למונו של סאנדאון 1500

ואם יספיר לי כבל של 8 גייג' למגברים של סאנדאון 125*2 ו50*4 זה מה שיש לי זמין אצלי או שכדי לי לקנות 4 גייג' לשני המגברים האלה?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

לגביי המונו 1500 יש לו כניסה של 0 גייג' ככה שתמיד עדיף יותר.

לפי מה שאליקו אומר בישביל ה 50.4 8 גייג' טוב יספיק,לגביי ה 2.125 אני לא בטוח אבל לדעתי צריך בישבילו לפחות 6 גייג'.

חכה למומחים ממני...

פורסם

העתיד אני מתכוון להחליף מצבר ואם אני יוכל אז גם מצבר ואם בכלל אני יוכל אז אוטו:lol:

סתם רק רציתי לדעת אם כדי להישאר אם 8 גייג' שיש לי זמין או להשתמש ב4 גייג' בשבילהם?

פורסם

טוב שלא הגזמתם.

תקנה כבל 2G לכל מגבר ולמונו תחפש כבל 00G לפחות.

אנשים אתם מגזימים. עם הכבלים.

שני המגברים יסתדרו יפה עם 8G לכל אחד.

המונו. עם אתה עובד על התנגדות של 4 אום. 4G יספיק.

אבל עם אתה תעבוד על 2 אום או 1 אום. אז יהיה צורך ב 2G

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה לא ללכת על 4 ולהית בראש שקט שאם תרצה לשדרג לא תצטרך להחליף שוב?.

וגם אם הוא ייקח 4 הוא ישתמש בבערך 3 מטר מ8 גייג שלו.

ואיך שמונה גייג אחד יחזיק שתי מגברים, תריך לפצל אותו ל10 ואז מה כל מגבר יקבל בכלל?

אני מודע לזה שניסיונך גובר על שלי בהרבה ואשמח אם תסביר את עצמך.

פורסם

אני ידגיש את מה שכתבתי!

שני המגברים יסתדרו יפה עם 8G לכל אחד.

זה אומר 8G לכל מגבר! לא לשניהם.

אם יש לו מפצל. אז להריץ 4G לפיצול. יהיה גם מצויין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי 8 אחד אבל 10 מטר :-D

יש לי מפצל משם אני יוציא 2G למונו ול4 עורצים אני מעביר 8G (כי אני מגביר איתו טויטרים ומידרינג') ולשני ערוצים אני מעביר 4G כי אני מגביר איתו שני מיד באסים על כל ערוץ שיהיה 2 אום לכל ערוץ אז עדיף להיות בראש שקט

פורסם

אני מריץ את כל המערכת שלי על כבל 4G של קנו קונספט (שהוא בהחלט כמו 2 או אפילו 0 G של סאונד קווסט ושות')

יש לי 2000 וואט במערכת שמתוכם 1000 וואט הם קלאס AB,

לא היו לי מעולם מפלי מתח (ואני עם אלטרנטור שיכול לספק כל חשמל שהמערכת תרצה)

והכבל מעולם לא התחמם או משהו בסגנון

פורסם

כבל של קנו יהיה טוב.

אבל לפי מה שאני יודע (אולי אני מתבלבל) הוא הולך לכיוון של spl עם הרבה באסים לא? אז למה לא ללכת על ראש שקט.

כמו שגורל אמר יש לו 4 G של קנו שמחזיק לו 2000(יציב אני מניח) אם אתה חושב שתעקוף את זה (ברכב הזה או בבא) הייתי הולך על כבל עבה יותר.

לדעתי 2 גייג של קנו ייהיה די והותר , ישאיר מקום לשידרוגים עתידיים. הוא יהיה אפילו יותר מידי אבל עדיף בבשביל הבטחון ובשביל לחסוך בשידרוגים עתידיים.

כבל 2 גייג' קנו, מפצל עם כניסה של 2 ו3 יציאות של ארבע זה יהיה מעולה.

זאת דעתי .

פורסם

לקנו אין 2G

יש או 0 או 4

הם מצהירים ש4G יכול לסחוב 150 אמפר יציב

אני עם אלטרנטור שנותן מעל 170 אמפר בסל"ד גבוה לא נראה לי יכול לספק באמת 150 אמפר יציב

בקיצור אין שום סיבה לעבור את ה4G של קנו, אלא אם יש לך מערכת חשמל באמת משופרת

נגיד אלטרנטור 150 ועוד איזה קינטיק או שתיים

• תוכן חדש...