Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התייעצות מאוד מועילה עם הפורום קנינו פיג'ו 307 SW ואנחנו מאוד מרוצים. לאחר ביקור במוסך המרכזי בבני ברק (שמומן ע"י המוכר) התגלתה לי פגיעה ממכה חדה בשימשה הקדמית (אני לא יכול להאשים, אבל ההרגשה שלי ברורה...). בהתייעצות הסתבר לי שביטוח השמשות יחליף לי את השמשה הסדוקה בשמשה חליפית ובכך אני אאבד את החיישנים לגשם ואור שיש בתוך השימשה המקורית.

הייתי רוצה לקבל עצה מהפורום מה ניתן לעשות: האם ניתן לדרוש מהביטוח החלפה לשימשה מקורית? האם להגיע להסדר עם החברה שמחליפה את השימשה?

תודה

פורסם

הכלל בביטוח אומר שחברת הביטוח צריכה לספק לך שימשה שמתפקדת בדיוק כמו בשמשה שהייתה לך.

אם החליפית נותנת את אותו תפקוד לא תוכל לסרב.

אם לא, זכותך לתבוע את המקורית, אם יתעקשו תציע לשלם כרגע את ההפרש כדי שתוכל לסוע ואחר כך תלך לתביעות קטנות ותתבע אותם.

פורסם

חברת הביטוח תספק לך שימשה ע"פ כתב הפוליסה בלבד.

ע"פ רוב באמת שימשה חליפית. היא פטורה ע"פ תנאי הפוליסהה מכל הקשקשת הזו של חיישן אור וגשם.

בדר"כ יש אפשרות להשלים את המחיר לשימשה מקורית.

תעשה את החשבון לבד האם בשביל הפונקציות (הלא ממש שימושיות) הנ"ל שווה לך להשלים את הסכום.

או שתנסה לחפש שימשה מפרוק.

לדעתי הלא מקצועית השמשה של ה 307 הרגילה צריכה להתאים ולכן לא תתקשה למצוא אחת כזו.

בהצלחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ליש יש 206 עם חיישני גשם ותאורה, השבוע נשברה לי השמשה והוחלפה לחלפית, החיישנים יושבים על השמשה והם פשוט מעבירים אותם מהישנה לחדשה ויש לציין!! הם עובדים כרגיל!

ודרך אגב החיישנים האלה הם אחד הדברים הטובים שנתקלתי בהם במכונית, אתה אף פעם לא צריך להדליק ולכבות אורות הם נכבים ונדלקים לפי הצורך,כנ"ל הוישרים

פורסם

לרוב מעבירים את החיישנים ובודקים אם עובד.

ברכב שלי זה לא הצליח (307) ולכן הוחלפה שמשה ע"י לובינסקי טרייד

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מבין למה אולי חיישן גשם יכול לא לעבוד דרך אופטיקה שונה של שמשה , אבל מה לגבי חיישן עוצמת אור? למה שהוא יושפע משמשה שונה?

פורסם
חיישן אור וגשם זה בהחלט לא קשקשת ולדעתי יש לעמוד בתוקף אם ידוע כי עם שמשה חליפית החיישנים לא יתפקדו.

אני מעולם לא השתמשתי בהם.

חיישן אור לא רלוונטי בחורף בגלל החובה להדליק אורות גם ביום.

חיישן גשם...קודם שירד גשם וברצינות לא שימושי עובד מאפן מנסיון אישי שלי.

אני לא הייתי מתעקש על התקינות של הנ"ל, אבל זו כמובן דעתי האישית בלבד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלי באוטו תמיד האפשרויות של החיישנים עובדות, במיוחד בימי ה"חורף". פעם יצא לי לנסוע בכביש גרוע (לא כזה קשה, כולם כאלה), ורכב שעקף אותי השפריץ עליי מים על השמשה - החיישן זיהה גשם וישר ניגב את השמשה ואני חזרתי לראות את הכביש כמעט מיד. בקשר לחיישן אור - ברגע שתפעיל את האפשרות אתה תראה איזה נוח זה - בעיקר בלילות - מניעים את האוטו, יש אורות, מכבית את האוטו, חושך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה לכולם על התשובות. דיברתי עם סוכן הביטוח שלי והוא, לאחר שדיבר עם אוטו-גלאס, אמר לי שההתחייבות שלהם היא לשימשה חליפית שיודעת לעבוד עם החיישנים - כלומר שהאחריות שלהם היא שהחיישנים יעבדו גם לאחר החלפת השימשה. עכשיו נראה אם זה יתבצע.

תודה.

פורסם

משהו מיקצועי הסביר לי שכדי שהחיישנים יעבדו האזור בשמשה בו הם נימצאים לא מכיל את מסנני האור שבשמשה ושם היא למעשה לא מתכהה תחת השפעת אור כמו שאר החלון.

אם יש שימשה חילופית בה היצרן לקח בחשבון את החיישנים וובאזור החיישנים היא שקופה ללא מסננים יתכן ושמשה כזאת תעבוד.

• תוכן חדש...