Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לחבר שלי יש בעיה במערכת.

התקין את המערכת אצל תוםקאר(לא ממליץ), תום בעצמו עשה לו קצר בRCA,סידר לו את זה בקומבינה הידועה עם החיבור של המינוס, מאז יש לחבר שלי רעשים בגיין גבוה וב0 ווליום.

אמרו לו שנפגע הארקה, תום לקח את המכשיר למעבדה תיקנו אבל עדיין הבעיה לא נפתרה, שלחו עוד פעם את המכשיר ובנתיים נתנו לחבר שלי מכשיר חילופי גם של פיונר. (מדובר על רדיו דיסק פיונר דולפינים)

מאז שהוא עם המכשיר החילופי נגרמות יותר בעיות, רעש יותר חזק, פיתאום הטויטרים התחילו להוציא צלילים של "מכות" בווליום גבוה.

חבר שלי חזר אל תום בשביל לקחת את המכשיר שלו מהתיקון, רעשים לו פוסקו אבל נחלשו, איכשהו ניגרמה בעיה חדשה.

בווליום גבוה הקומפוננט והסאב מפסיקים לעבוד, המגבר ניכנס לפרוטקשן, ניתקו את הסאב בשביל לבדוק באיזה צד הבעיה.

הפעילו צד ימין, עובד ולא ניכנס לפרוטקשן, הפעילו צ שמאל. עובד ולא ניכנס לפרוטקשן.

מה יכולה להיות הבעיה, התקלה, מי אשם? איך זה ניגרם??? בנוסף התגלה גם חוט פתוח שהוא פלוס כי יש מתח, יכול להיות שהוא הרס משהו?? כשהוא נגע במתחת (מינוס)

תודה מראש מקס.

פורסם

אני באמת לא מבין למה לאחרונה יש את כל התעמולה נגד תומקאר וכל ההכפשה עליו, אם חבר שלך היה אצלו ולא אהב שלא יחזור! אני אישית הייתי אצלו כמה פעמים והוא היה ממש בסדר גם מבחינת מחיר וגם מבחינת תיפקוד, אז בבקשה דיי עם הלא מומלץ הזה וכל ההכפשה, זה סתם פוגע בו ( בשמו) ובעסק שלו אני לא חבר שלו או משהו בסיגנון אבל זה סתם מעצבן לראות כל שירשור ליכלוכים שיכלו להתנסח אחרת !

שיהיה בהצלחה

פורסם

צודק, אבל בתור לקוח חבר שלי יצא לקוח מאוד לא מרוצה עם תקלות שלא היו אמרות להיות בכלל.

סה"כ אמרתי לא ממליץ, לכל אחד יש דעה והוא יכול להחליט בעצמו אם שווה או כדי.

מקס.

פורסם

נשמע כמו התקנה גרוע.

חוטים לא טובים/חיבורים רופפים,כל האחריות על תומקאר,אל תעזבו אותו עד שיסדר את זה,ותבקשו ממנו פיצוי על העוגמת נפש והטרחה שנגרמה לכם.

יכול להיות גם שעשו הארקה לא טובה,מספיק רבע חוט שרופף בהארקה ויש רעשים מעצבנים.

פורסם

לא מבינים איך המגבר ניכנס לפרוטקשן, עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך בווליום גבוה...

מה אפשר לעשות, מה יכולה להיות הבעיה?? RCA?

מקס.

פורסם

לדעתי תעשו בדיקה יסודית לכבל המינוס של המגבר: שהוא יותר עבה או באותו גודל עם הפלוס ושהוא מחוזק היטב גם למגבר וגם לגוף הרכב. זה לגבי הפרוטקשן.

לגבי הרעשים תבדקו שהמינוס של הרדיודיסק תקין, ממולץ אפילו לחבר מינוס חדש בלי קשר לצמה המקורית שברכב.

פורסם

אינפיניטי 65 RMS לא זוכר את הדגם מה שרץ עכשיו בשוק.

בקשר לחוטים שבמגבר לפי מה שידוע לי לא נגעו בהם, והכל עבד עד אז מצויין.

כל הבלאגן מאז שתום עשה איזה קצר עם הRCA וכשהוא החליף לחבר שלי מכשיר אחר, אולי בהתקנה של המכשיר האחר ניגרם נזק?

מקס.

פורסם

מקס.

כמו שהסברתי כבר לחבר שלך.

יכול להיות קצר גוף על הקומפוננט.

יכול להיות בעיה בכבל +(פלוס).

יכול להיות בעיה של הארקה לא טובה של המגבר.

יכול להיות בעיה במגבר עצמו.

קודם שיחליף בין החיבורים של הקומפונט ושל הסאב.

כלומר לחבר למגבר את הקומפוננט במקום החיבורים של הסאב.

אם הבעיה חוזרת מדובר על תקלה שלא קשורה למגבר.

אם הבעיה נעלמת, מדובר על תקלה ב2 הערוצים שעליהם חובר הקומפוננט.

אם הבעיה נשארת זה יכול להיות או בקומפוננט(קצר גוף).

או בכבל הזנת +.

או בכבל הארקת -.

את כל הדברים האלו צריך לראות פיזית בעיניים ולא דרך המחשב.

כמו שהסברתי לחבר שלך בטלפון, ואם תרצו אתם מוזמנים אליי בשמחה ואני מוכן להעיף מבט ולעזור לכם.

under construction..

פורסם
אני באמת לא מבין למה לאחרונה יש את כל התעמולה נגד תומקאר וכל ההכפשה עליו, אם חבר שלך היה אצלו ולא אהב שלא יחזור! אני אישית הייתי אצלו כמה פעמים והוא היה ממש בסדר גם מבחינת מחיר וגם מבחינת תיפקוד, אז בבקשה דיי עם הלא מומלץ הזה וכל ההכפשה, זה סתם פוגע בו ( בשמו) ובעסק שלו אני לא חבר שלו או משהו בסיגנון אבל זה סתם מעצבן לראות כל שירשור ליכלוכים שיכלו להתנסח אחרת !

שיהיה בהצלחה

ואיך בדיוק אתה רוצה שהוא יתנסח?

או שאסור בכלל לציין שאצל מקום X היתה חוויה שלילית...

מוזר, אבל זו ביקורת שלילית נוספת על תומקאר וזה כבר ממש לא מקרה נדיר.

חבל.

אפרופו - מוזר גם שיש לך IDMAX בסמלון - אני מציע שבמידה והממברנה שלו מתפוצצת לך, אל תאשים את התיבה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...