Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי זו התמונה הכי קרובה שהייתי מוכן לצלם :p

הם מזכירים לי את העכבישים הקופצניים, הוא כהה כמו בתמונה וגודלו 3 ס"מ בערך עם הרגליים.

ריססתי עליו בנדיבות מרוקאית K300 וייחלתי לנפילתו, המניאק זיגזג עד שנפל אחרי דקה מלווה ברעש של כדור גומי על זכוכית (של השולחן מתחת).

לצערי הוא שחור והטלפון שלי זה HTC עם מצלמה מדהימה (לא) אז לא נקלט היטב \=

Opel Adam S 2017

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מצב שזה נשכנית ?

Liav - אני מתנצל, אך אינני עומד בפיתוי לצחוק מעט על חשבונך.

די, העכביש מת. תעשה לו לויה מכובדת ונגמר הסיפור..

פורסם
נראה מאוד כמו אלמנה שחורה..

פות"ש עשה לה קפד ראשה....עכשיו אולי מנה שחורה...

לא אלמנה -> לאלמנה יש בטן נפוחה / עגולה. פה הבטן שטוחה יחסית.

בטח קפצן מצוי שלא ידע שאיננו רצוי.

פורסם

זה עכביש ללא ציורים מיותרים או מלחיצים עליו אז אלמנה שחורה אני שולל.

גיא זה כבר השני בשבועיים האחרונים..או שיש נטיה לעכבישים לאהוב דירות מרתף / ממ"ד או שפשוט נעים להם כאן אצלי כי חמים..

עדיין זה לא כיף :( יש לי סלידה מהיצור הזה - קפצן מגיע לגדלים האלו? אני רק יודע שהוא אוהב לדלג וזה לא היה ממש דלגן, משום מה אני לא מוצא תמונות שלו ברשת וזה נראה כמו עכביש בית כי היו לי כאלה בבית הקודם.

Opel Adam S 2017

פורסם

אמנם אני צוחק על חשבונך, אך אני מבין אותך - גם לי יש את הסלידה הזאת. בעבר היה יותר חמור.

אז אני צוחק עליך, אבל בעקיפין צוחק גם עצמי...

עלית על 2 סיבות מדוע הם באים לביקור - גם מרתף וגם חמים ונעים. תוסיף רק תפריט של זבובים וכל מיני חרקים ->

Let the party begin

לגבי זיהוי- אי אפשר לזהות. בתמונה מזהים שיש עכביש. וזהו. צריך תמונה יותר ברורה שלו (או של הגופה...) כדי להבין במה מדובר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכמובן שחייבים לצלם ליד אבטיח בשביל קנ"מ

פורסם

חזרנו לשרשורי העבר של בגירה והאבטיחים :p

מקווה שלא אתקל בעוד אחד כזה, במידה וכן אדאג לצלם אותו מקרוב, אתם אחראיים אם הוא קופץ עלי.

Opel Adam S 2017

פורסם
וכמובן שחייבים לצלם ליד אבטיח בשביל קנ"מ

התכוונת לזרוק על הדבר הזה אבטיח...

• תוכן חדש...