Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יהיה בעייתי להביא פנסים קדמיים לרכב שלי מאנגליה?

הבעיה שם שההגה הוא בצד ימין, וזריקת האור מכוילת שם אחרת, הלא כך?

האם יהיה אפשר לסדר את זה כך שזה יתאים לתקן בארץ?

תודה לעונים.

פורסם

הפנסים באנגליה בנויים כך שבאור המעבר (נמוך) אלומת האור נזרקת שמאלה ואז היא תסנוור, בישראל, את הנהג שממול.

הפנסים האירופאיים (שהם ברכבים בישראל) זורקים אלומת אור זאת אל צד ימין.

לא ניתן לשנות פנס אנגלי לכך שיתאים לתקן הכלל אירופי ולישראל כי ההבדל הנו במבנה הרפלקטור והעדשה.

דרך אגב, באיזה מכונית מדובר (פיאט קופה)?.

בברכה - רפי לין

פורסם

אכן לא אפשרי.

הדבר נבדק אצלי לפני כחודש, בעזרתו הנדיבה של חבר הפורום איתמר ,כשרציתי לייבא פנס ערפל ליאריס TS.

ההסבר הוא כפי שציין רפי (רפלקטורים שונים).

פורסם

הפירוט של מה שבקישורים שצורפו:

1. משומש במחיר של החל מ 162.5 יורו לפנס אחד או לזוג (זה לא ברור).

2. משומש במחיר של החל מ 199 יורו לזוג פנסים (מכרז).

3. חדש במחיר של 289 יורו לפנס אחד.

כמובן שצריך להוסיף דמי משלוח וכאן צריך להביא למכס אישור ממשרד התחבורה כדי לשחררם ואולי גם לשלם מכס כלשהוא.

בברכה - רפי לין

פורסם

איזה מזל שיש את רפי.

תודה רבה לך רפי, ותודה למגיבים האחרים.

היתרון שהיה לי באנגליה שהרכבים האלה נמכרים שם בגרושים, ובפרוקיות בכלל מחירי זנות, מה גם שיש לי משפחה שם אז היבוא היה עצמי, עם משלוח זה מיקר את הפרוצדורה בהרבה בגלל הנפח והמשקל, 5 ק"ג לזוג פנסים עם נפח גדול.

דווקא מהמקום שרפי שלח אותי אליו ייתכן ויש שם משהו מעניין, נראה איך זה מסתדר.

למישהו יש משפחה באיטליה שאני אאסוף מהם את הפנסים? :)

• תוכן חדש...