Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

ברשותי מזדה לנטיס 2000 1.8 סמ"ק . כשאני נועל את הרכב עם השלט לא ננעלת דלת הנהג .

וכן לא תמיד עובדת הנעילה מרכזית עם המפתח מדלת הנהג . כשהמנוע דולק עובדת הנעילה מצוין מכפתור דלת הנהג. לפעמים בנעילת הדלת במפתח מדלת הנהג זזים הכפתורים בצורה מוזרה. אני נועל עם השלט ורק אח"כ את דלת הנהג במפתח.

חשמלאי שבדק את הרכב טוען שזה המנוע של כפתור דלת הנהג כיון שיש חשמל בכל הדרך והקפיצות הנ"ל הם מחמת קצר.

שאלתי: היתכן? ובימיוחד כיון שכשהמנוע עובד ואני מוריד את כפתור דלת הנהג הכל עובד מצוין?

נ.ב. שאר הדלתות החלונות וכן הגג ננעלים עם השלט.

שבוע טוב ותודה. אדם

פורסם

אם דלת הנהג אינה ננעלת גם שאר הדלתות לא ינעלו, והבעיה יכולה להיות במנוע נעילה של דלת הנהג, כי הוא זה שמעביר את הפקודה לנעול/לפתוח לשאר הדלתות.

יש לבדוק שהלחצנים בכל הדלתות תקינים.

פורסם

המנוע של הנעילה ברכב שלך מורכב ישירות למנגנון של הדלת, לכן המחיר יותר יקר.

אם אתה פותח מהשלט, והדלת נהג לא נפתחת, אז זה עוד יותר מחזק את הטענה שהמנוע עצמו תקול.

לפני ההחלפה יש לבדוק שהמנוע מקבל פיקוד.

פורסם

גם ברכב שלי.

עוקפים את זה.

אם אתה רוצה אני ביצעתי אצל פל-טוב מערכות בא.ת. ישן בראשל"צ השבוע את זה.

ובכלליות אני ממליץ עליו.

וגם יש לבעל המקום מזדה לנטיס ככה שהוא מכיר את הרכב הזה מצויין.

• תוכן חדש...