Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לייבוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שמתי לב לכמה מודעות ביד2 שמציעות לייבא רכבים מארה"ב וקובעות מראש מה יהיה המחיר בארץ לאחר כל ההוצאות, שילוח מיסים בירוקרטיה וכד'.

השאלה שלי היא כזאת. מישהו פעם התנסה ביבוא בצורה כזאת?

אני מעוניין לייבא רכב ונראה לי שזה יכול לעשות את החיים הרבה יותר קלים,מה עוד שנראה לי שאם אני אעשה את כל הפרוצדורה של היבוא לבד המחיר יצא זהה בתוספת של המון כאב ראש.

במידה וכן אשמח לשמוע טיפים, המלצות על אנשים שמתעסקים בזה.

פורסם

אין לי ניסיון בייבוא אבל אני מניח שאתה מדבר על המודעות של אילו מרמת גן "טויס פור בויס" , שמפורסמות ביד 2 .

אני אישית שמעתי מלא מעט אספנים דברים טובים עליו והמלצות חמות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני אומנם מכיר אותו אישית וממליץ עליו מילה שלו זו מילה.

דרך אגב אני מכיר אותו בגלל שהוא הביא לחבר שלי קורבט שהיה מרוצה מהתהליך.

פורסם

יבוא לבד אל תתעסק.

כמו שאתה הולך חס ושלום לבית משפט אתה הולך עם עו"ד ולא לבד.

המלצה על -אילן אני יכול לתת בשמחה

תן לו לעבוד ואתה תחכה לרכב שאתה מזמין בכייף......

פורסם

קח בחשבון שיבוא לבד זה ממש אבל ממש לא סיפור, ויכול לחסוך לך 10,000 ש"ח במקרה הגרוע. לפעמים הרבה יותר.

אם הסכום הזה שווה לך את השקט הנפשי - לך על מישהו שמייבא לך.

אם חבל לך על הכסף הזה, פה בפורום ישמחו לעזור לך בטיפים מנסיון אישי (כולל אני שייבאתי 2 רכבים בעצמי)

בהצלחה.

פורסם

אילן הביא את הרכב שלי לארץ .

אם אני ההיתי מביא את הרכב בעצמי היה עולה אותו הדבר אם לא יותר ואת זה אני אומר אחרי בדיקה וידיעה בכל הקשור לעלויות של הרכב שלי.

כמו שנאמר הבחור סופר אמין ובין הבודדים בארת שיודע לתת באמת "שירות לקוחות"

אני ממליץ

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

Hi, My name is Yariv and I own a freight forwarding company in Los Angeles, CA. We specalize in Shipping worldwide.I can provide you with rates for shipping automobiles from West coast and East coast and also refer you to a proffesional dealer who can find you the car of your dreams

I look forward to hearing from you.

• תוכן חדש...