Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במנוע קליאו b

roeiw
שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכב רנו קליאו b שנת 2001 מנוע 1.4 16 שסטומים, כשהרכב קר, במיוחד בכל בוקר המנוע ממש רועד עד שהוא מתחמם ובנוסף באופן קבוע בעליה לעד 3000 סל"ד בערך, יש גמגומים במנוע כאילו שהוא נחנק, כשהרכב בפארקינג המנוע לא עובד עגול וכל הזמן יש לו רעידות ואני חושב שלפעמים יש לו באקפיירים.

ברכב הוחלפו: רבעיית קויילים של valeo, פלגים מקוריים, פילטר שמן מקורי, פילטר דלק מקורי, פילטר אויר, סט טיימינג מקורי, טרמוסטט,

כל האטמים של הסעפת יניקה והמצערת, חיישן חום מנוע\מים, חיישן map, חיישן טמפ' אויר בסעפת, מנוע צעדים, חיישן מצב מצערת, שמן מנוע סינטטי ובוצע גם פלאשינג למנוע, הוחלף ממיר קטליטי וגם דוד אמצעי ואחורי ועדיין אותה הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תנסה להחליף את כל הסט של כבלי הצתה

אין כבלי הצתה ברכב זה, יש רביעיית כוהלים כוהל ישיר לכל פלאג.

ממתי הבעיה שלך?

האם זה קרה אחרי טיפול מסוים?

למה החלפת את כל החיישנים?

האם הרעידות היו לפני שבוצע טיימינג?

האם בדקו לך לחצי דלק עם שעונים? נשמע לי כמו משאבת דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שעשיתי את הטיימניג בשבוע שהבאתי את הרכב אז אני לא זוכר אם היו לפני בעיות, הטיימינג בוצע עם כל הכלים של נעילה וכו', בערך שבוע אחרי הטימינג פתחתי את המכסה שסטומים לצורך איטום נזילות שמן חריפות, המכסה הזה הוא מה שנועל\ תופס את הקמשפטים למקום שלהם, יכול להיות שקפץ שן באחד מהקמשפטים אבל השאלה אם זה לא היה מורגש יותר ממה שתיארתי?

ואיך זה מסביר את הרעידות שנעלמות כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם נבדק לחץ דלק עם שעון לחצים?

כמו כן התעסקות מיותרת עם המנוע החלפת חיישנים שלא לצורך, פירוק מכסה קמפשט (שיכול לגרום לקפיצת שן בטיימינג) יכולה לגרור בעיות חדשות ויקרות.

למה עשית פלאשינג האם יש בוצה?

האם יש עדיין נזילת שמן מבית הקמשפטים?

האם יש רעש של תיקתוקים מהמנוע כשאתה מניע אותו כשהוא קר?

כמו כן אני ממליץ לבדוק אם הטיימינג מכוון בעזרת הנעילות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם נבדק לחץ דלק עם שעון לחצים?

כמו כן התעסקות מיותרת עם המנוע החלפת חיישנים שלא לצורך, פירוק מכסה קמפשט (שיכול לגרום לקפיצת שן בטיימינג) יכולה לגרור בעיות חדשות ויקרות.

למה עשית פלאשינג האם יש בוצה?

האם יש עדיין נזילת שמן מבית הקמשפטים?

האם יש רעש של תיקתוקים מהמנוע כשאתה מניע אותו כשהוא קר?

כמו כן אני ממליץ לבדוק אם הטיימינג מכוון בעזרת הנעילות.

לא אין בוצה אבל עשיתי כי לפעמים זה משחרר מובילים תפוסים, וזה בכל מקרה בא כחלק מיישור קו כללי.

חיישנים החלפתי כי פשוט היו לי חדשים לגמרי ללא שימוש, לא אין נזילה יותר פירקתי את המכסה לגמרי עשיתי לו שטיפה ואיטום עם לוקטייט. ואין רעש תיקתוקים בהנעה.

אתה חושב שאם קפצה שן בטיימינג הרכב היה נוסע בלי נזקים לשסטומים או בעיות יותר רציניות ממה שהזכרתי פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אין בוצה אבל עשיתי כי לפעמים זה משחרר מובילים תפוסים, וזה בכל מקרה בא כחלק מיישור קו כללי.

חיישנים החלפתי כי פשוט היו לי חדשים לגמרי ללא שימוש, לא אין נזילה יותר פירקתי את המכסה לגמרי עשיתי לו שטיפה ואיטום עם לוקטייט. ואין רעש תיקתוקים בהנעה.

אם קופצת שן אחת לא יגרם בהכרח נזק לשסתומים אבל כן תרגיש את זה בסחיבה של הרכב וביציבות של הטורים.

האם הבעיה הייתה לפני שהחלפת חיישנים?

אתה חושב שאם קפצה שן בטיימינג הרכב היה נוסע בלי נזקים לשסטומים או בעיות יותר רציניות ממה שהזכרתי פה?

האם החיישנים שהוחלפו מתאימים לפי מק"ט לרכב שלך לדוגמא אם החלפת חיישן טמפ' שמתאים לדגם מנוע אחר אבל נראה דומה בעין לשלך זה יכול לגרום לבעיה שלא בהכרח תדליק רוד תקלה. לדוגמא הרכבת מנוע צעדים חדש שמתאים לדגם מנוע אחר אבל נראה דומה לשלך הטורים לא יהיו יציבים.

כמו כן האם נצפו ערכים תקינים של חיישנים בזמן אמת באמצעות סורק?

זה לא מספיק לקרוא תקלות, צריך גם לראות שהערכים של החיישנים נמצאים בטווח הגיוני לדוגמא: מנוע נמצא בטמפ' עבודה אבל חיישן טמפ' מראה 30 מעלות, חיישן טמפ' אוויר מראה -10 מעלות והטמפ באוויר 30 מעלות.

זה הסיבה למה אמרתי שלא מחליפים סתם חיישנים אפילו שיש לך על המדף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל רכיב כולל החיישנים שהוחלף ברכב הוא מקורי ולפי מק"ט.

אפילו הבורג קרטר מקורי, זאת שריטה שלי...

נבדקו ערכים פחות או יותר מה שאני מבין, המנוע היה בטמפ' עבודה והחיישן טמפ' נוזל קירור עמד על 90 מעלות, חיישן טמפ' אוויר יניקה היה על 34 מעלות, חיישן מצב מצערת הראה 9.4%, נקודת הצתה מחושבת היה על 7.0 מעלות ולחץ בסעפת יניקה 51kPa.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ במצערת יש בורג כיוונון קטן שמשאיר את המצערת קצת פתוחה (זה כנראה ה9 אחוז), בורג זה מכוון בחברה ובד"כ לא מתעסקים איתו.

כמו כן האם בדקת שאין איבוד לחץ באגזוז, לפעמים האגזוזנים לא עושים עבודה טובה ויש איבודים מאיזורי החיבור באגזוז.

לפעמים איבודי לחץ באגזוז גורמים למנוע לא לעבוד עגול ואפילו להשתגע קצת.

כמו כן הבאקפיירים ששמעת יכולים לבוא גם מאיבודי לחץ באגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל ההחלפות והפעולות אני ביצעתי במוסך שאני עובד בו וכל הבעיות שכתבתי כאן קרו לפני הכל. כרגע הממיר מרוקן בגלל זה יש באקפיירים או קולות אבל היו גם לפני שרוקן.. אני מתכוון לשים ממיר חדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

הנתון 51kPA בסרק צועק לשמיים.

כאשר תחזיר את הלחץ למידתו התקינה בסרק - סביב ה 33 kpa ,יחזור המנוע לעבוד תקין.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...