Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שים לב למה שכתבתי! - בלי הכללות, יש יוצאים מן הכלל!

2. בהצלחה עם תפיסת כל המופרעים, תודיע לי מה נסגר עם זה, בנתיים הקצין ברנס יושב בניידת שלו אוכל פלאפל, מעשן סיגרייה שותה קולה והשוטרת שאיתו מו**ת לו את ה*ן בזמן שהממל"ז\מולטנובה מחפש את המסכן הבא שנסע בכביש כמעט ריק 20קמ"ש מעל המותר, ממש - "מצילי חיים".

3. כמו שאמרת "אני דואג ליישם את כל מה שנלמד בשיעורי הנהיגה ולא נוהג כמו הרבה מהנערים שאני מכיר..

דרך אגב, שיעורי נהיגה בהרבה מקומות כבר ממזמן הפכו לבדיחה, מה שמחנך זה התקופת מלווה ויישום חוקי התאוריה.

ד"א,

מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל הבודק שגיאות רוצה ממני?

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתנאל , אנשים שלמדו שאם אתה עושה פוזות ומבכן את עצמך ואת הסובבים אותך אתה זוכה לריספקט (ע"ע נתניה ושאר המקומות שציינת) זה תרבות של "שופוני" משני הצדדים, הצד שמקבל כבוד והצד העוד יותר מטומטם שנותן אותו.

ויודע מה, כולם אומרים שבגיל 17 יש מין דחף ללחוץ/לזרוק תחת וכדומה , בנאדם מחונך ילך למגרש חנייה עם כמה מהחברים שלו בשעות הקטנות של הלילה כשהוא ריק ויעשה את כל השטויות האלה (ע"ע החניון של קניון איילון שבעבר היה מלא מכוניות של ילדים באמצע הלילה) ככה הוא מסכן רק את עצמו ואת מי שבא איתו ולא את האוכלוסייה הכוללת.

מה קרה?, לערסוואתים בנתניה אין חניונים ריקים להוציא את הדחפים הללו שהם חייבים לשפוך אותם על הכביש?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

זה לא משנה מי תומך ומי לא כי זאת סתם "נפיחה פוליטית" של פוליטיקאי בגרוש שמחפש חשיפה בתקשורת בכדי להראות שהוא מאוד מודאג מהמצב ובכדי לכסות על העובדה שהוא לא עושה כלום במשרד התחבורה.

נפיחה פוליטית שלעולם לא תעבור מהסיבה היחידה שאם תעבור, מי בדיוק ינהג במגוון הכלים של צה"ל?

מילואימניקים?

אנשי קבע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, כתבתי את זה בגלל שהיה פה מישהו "חכם" שאמר שרוב התאונות הן בגיל ב17-19 ולפי דעתי זאת לא טענה מספקת על מנת לעלות את הגיל להוצאת הרשיון.

זה לא משנה מי תומך ומי לא כי זאת סתם "נפיחה פוליטית" של פוליטיקאי בגרוש שמחפש חשיפה בתקשורת בכדי להראות שהוא מאוד מודאג מהמצב ובכדי לכסות על העובדה שהוא לא עושה כלום במשרד התחבורה.

אני יודע שהחוק הזה לא יעבור, אבל פשוט הטענות של התומכים מעצבנות אותי.

פורסם
נתנאל , אנשים שלמדו שאם אתה עושה פוזות ומבכן את עצמך ואת הסובבים אותך אתה זוכה לריספקט (ע"ע נתניה ושאר המקומות שציינת) זה תרבות של "שופוני" משני הצדדים, הצד שמקבל כבוד והצד העוד יותר מטומטם שנותן אותו.

ויודע מה, כולם אומרים שבגיל 17 יש מין דחף ללחוץ/לזרוק תחת וכדומה , בנאדם מחונך ילך למגרש חנייה עם כמה מהחברים שלו בשעות הקטנות של הלילה כשהוא ריק ויעשה את כל השטויות האלה (ע"ע החניון של קניון איילון שבעבר היה מלא מכוניות של ילדים באמצע הלילה) ככה הוא מסכן רק את עצמו ואת מי שבא איתו ולא את האוכלוסייה הכוללת.

מה קרה?, לערסוואתים בנתניה אין חניונים ריקים להוציא את הדחפים הללו שהם חייבים לשפוך אותם על הכביש?

צודק, לעשות שטויות בחניון זה בסדר.:roll: ורק בנתניה יש תרבות שופוני, בכל שאר הארץ כולם נהגים למופת.

אם אתה עשית שטויות בקניון איילון במקום על הכביש זה לא עושה אותך זהיר יותר מאף אחד.

ובגלל שלילדים בני 17 יש את הדחף הזה לעשות שטויות בחניון - אל תיתמם ותחשוב שזה לא קורה על הכביש!

בגירה

אם תסתכל בהודעות הקודמות שלי תראה מה נימקתי בנוגע לצה"ל.

אם הוא צריך נהגים הוא יכשיר נהגים, בדיוק כמו שלא כל חייל מגיע לצבא עם רישיון ג', רישיון טנק, נגמ"ש זאב ושאר כלים.

אפשר להכשיר את כל החיילים בצבא לכל תפקיד.

snoop90 vbmenu_register("postmenu_2332145", true);

אם הטענות של התומכים מעצבנות אותך, איזה נימוקים (לא תירוצים) יש לך לא להעביר את החוק הזה?

הרי כולם פה מסכימים, גם המתנגדים לחוק, שרוב הנוער הנוהג עושה שטויות על הכביש(רוב נכבד! לא כולם, לא מכליל).

לא היה טיעון מנגד אחד, שאומר שנוער לא עושה תאונות/שטויות ולא מסכן את עצמו.

זה ידוע לכולם שהם כן, אבל מתנגדים בכל מקרה ולו רק בגלל שהם גם נהגים חדשים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

הבעיה היא לא בני 17. הבעיה היא בני 20+ שכבר חושבים שהם יודעים לנהוג.

כבר הוציאו פעם נפיחה כזו, כשאסרו (בזמני) על בני פחות מ-18 לנהוג בין 01:00 ל-05:00. כן היתה תקנה כזו. ההשפעה שלה על תאונות היתה אפס. יאסרו על בני 17 לנהוג, אז בני 19 יעשו את כל התאונות של מתחילים. אפשר לחשוב איזו בגרות נשגבת נופלת פתאום על נער בן 19...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הבעיה היא לא בני 17. הבעיה היא בני 20+ שכבר חושבים שהם יודעים לנהוג.

כבר הוציאו פעם נפיחה כזו, כשאסרו (בזמני) על בני פחות מ-18 לנהוג בין 01:00 ל-05:00. כן היתה תקנה כזו. ההשפעה שלה על תאונות היתה אפס. יאסרו על בני 17 לנהוג, אז בני 19 יעשו את כל התאונות של מתחילים. אפשר לחשוב איזו בגרות נשגבת נופלת פתאום על נער בן 19...:lol:

צודק בני 19 גם יעשו את הטעויות של מתחילים, אבל פחות תאונות של מושפעים, ילד בן 19 שיכול להיות שחווה דברים או ראה אנשים שחוו דברים קשים בחייהם יעריך יותר חיי אדם, לעומת בן 17 שכל מה שהוא עושה זה לקום בבוקר ללכת לבית ספר ולעשות פוזות כל היום לחזור הבייתה או לעבודה, ועוד פעם לבית ספר והלאה ואלה, ואין לילד בן 17 רבע מהבגרות שיכול לגלות אדם בן 19 בצבא.

והנהגים בני ה20 שאתה מדבר עליהם זה דיון אחר, אבל בכל זאת:

אדם בגיל 20 שחושב שהוא יודע לנהוג יחשוב ככה בגיל 30 וגם 40, ואם הוא לא שינה גישה עד עכשיו אז היא גם לא תשתנה, זה כבר עניין של תרבות נהיגה שכולם בפורום הזה מסכימים שלא קיימת בארץ.

אם הייתה תרבות נהיגה אצל אנשים בגיל 25 היא הייתה מתבטאת גם אצל אנשים בגיל 17, ההבדל הוא שבגיל 17 כל מה שרוב הנוער עושה עם המכוניות זה סתם סיבובי דאווין ותחרויות מי יגיע לאיפה קודם וכמה האוטו סוגר ולעשות חרקות בקניונים, בגיל 20 ומעלה זה כבר מעניין אותך הרבה פחות אם בכלל.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
צודק בני 19 גם יעשו את הטעויות של מתחילים, אבל פחות תאונות של מושפעים, ילד בן 19 שיכול להיות שחווה דברים או ראה אנשים שחוו דברים קשים בחייהם יעריך יותר חיי אדם

אין שום בסיס לטענה שבן 19 הוא בוגר יותר מבן 17 ואין שום בסיס לחשוב שזהו חוסר היחס לחיי אדם שמוביל אנשים צעירים לקחת סיכונים. גם ההנחה שמי שלא קיבע דעתו בגיל 20 גם לא ייקבע אותה בגיל 40 היא מופרכת לחלוטין.

יש לך תיאוריות מעניינות, רק שאין להן שום בסיס.

בכל מקרה, אי אפשר להעביר כזה חוק, ובצדק.

פורסם

הכשרה זה דבר אחד ותרבות נהיגה זה דבר אחר,ההצעה הזו לא פותרת בשום צורה את בעיית ההכשרה.

ולגבי "תרבות הנהיגה", זה קשור נטו בתרבות של הישראלים.

אם בגיל 20 הם עשו חרקות בחניונים בגיל 30 + הם יהיו עסוקים בכביש באיך להשתין על שאר משתמשי הדרך בקשת

יותר גבוהה עם תוך סיכון הסובבים אותם ובד"כ גם סיכון המשפחה שנמצאת יחד איתם בדרך.

פורסם

אז מה אתם אומרים? שילד בן 17 מגיל 5 מחליט שהוא רוצה לעשות חרקות ומירוצים בכביש כשיהיה לו רישיון?

גיל 17 זה גיל יותר מידי צעיר לרישיון רכב, ילד בגיל הזה לא שם פס על כלום וחושב שהוא מלך העולם, בגיל 19-20 ויותר, בנאדם מתבגר! אתם לא יכולים לטעון שאדם נשאר עם אותה חשיבה ואופי כל החיים! כל דבר משנה את האופי של הבנאדם ומעצב אותו בצורה מסויימת! לא סתם אומרים שהצבא משנה אנשים! בגיל 19 אתה יכול להיות כבר שנה בצבא ולקבל פרספקטיבה אחרת על ערך החיים שלך והסובבים אותך! - בגיל 17! רק אם חבר שלך נכנס בעמוד אתה מקבל את הפרספקטיבה הזאת! ועובדה ילדים צעירים עושים שטויות על הכביש ואני בטוח ב100% שאם יעלו את גיל הרישיון ל19-20 יהיו הרבה פחות תאונות - הרבה הרבה פחות! (בקרב צעירים).

falou- אתה יכול להגיד לי שאת השטויות שעשית בגיל 17 (לא בהכרח בנהיגה) אתה עשית גם בגיל 19?

נניח וכן אתה עושה אותם גם היום? נצא מנקודת הנחה שלא, מדוע? משום שהתבגרת! תהליכים מסוימים שקורים בחייו של אדם גורמים לו לשנות צורת חשיבה.

כשאתה שומע שיש ילדים שנכנסים בעמודים ומתים(ולא רק בנתניה!!) ושיש שליחים בני 16 שנפטרים, ושבגיל 18 בצבא אתה מכיר מישהו, או מישהו שמכיר מישהו שחבר שלו נהרג או חס וחלילה זה חבר שלך, אתה מבין שהחיים זה לא משחק!

בגיל 17 כמעט ולא קיימים ילדים שמבינים את הדברים הללו!

לכן עד שלא יישמו תוכנית רצינית, עניינית, פרקטית ומועילה לשיפור תרבות הנהיגה והבנת הסיכונים שבה אין טעם להמשיך לתת ליד להחזיק במכונה ששוקלת טון ומעלה כשאתה יודע שהוא נע איתה על 140 בכביש החוף מבלי לדעת מה עושה אבל עם בטחון מוגזם ובשמיים! כשאיתו עוד שתי חברים ברכב וחבר שלו מאחוריו מנסה לעקוף מכוניות כדי להיות ראשון!

זה לא איזה קטע ממהיר ועצבני, זה יום יום בכבישים ואני רואה את זה בנתניה, רצליה, תל אביב, יהוד, רמלה, לוד, באר שבע ועוד אלפיים מקומות!

על כל ילד שנוסע בזהירות ובאכפתיות יש לפחות 20 שנוהגים כמו מטורפים.

לא צריך את מינה צמח בשביל לדעת את זה, פשוט תסתכל על המכוניות שלידך בסופי השבוע. ילד בן 17 יושב בfr שאבא קנה וחושב שהוא שומאכר! שתי שניות אחרי זה כשהרמזור מתחלף לירוק אתה רואה אותו חותך שני מכוניות,עוקף בתוך הצומת וכמעט מעיף רכב אחר - וכל זה במחלף הסירה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אתה יכול לכתוב שוב ושוב את אותה מנטרה (שגיל 17 זה מוקדם מדי וגו'), רק שסימוכין אין לך.

נ.ב. אני את השטויות שלי עשיתי מגיל 30. בגיל 17 הייתי טעטעל'ה, גם בנהיגה.

• תוכן חדש...