Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאחר ואני איש רחמן בן רחמנים אני אתן לך את האופציה להציג בפנינו את נתוני הסטטיסטיקה שלך לפני שאני נותן לך הערה על גזענות (אה, זה שאני נוטה קצת שמאלה ממש לא משפיע :twisted: )

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3804114,00.html

http://hnn.co.il/memboard.php#2009-11-11

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תנסה לזנק בעליות בירושליים בלי מורה נהיגה (עם אתה נהג חדש) ותגיד לי שזה בא לך בקלות על ההתחלה

מאז הטסט לא נסעתי באוטו ידני ואני משוכנע שאני יכול לעשות את זה בלי בעיה.

מן הסתם ב1 מתוך 100 מקרים יכבה לי האוטו, כמו לכל נהג, אבל באופן עקרוני את המיומנויות האלה יש אנשים שקולטים יותר מהר מאחרים.

אני מרשה לעצמי לחשוב שבדברים האלה (המכניים, שדורשים רגש) אני חזק.

אבל כרגע כל הקטע של הסתכלות מרחבית והבנה של התנועה בכביש חלש אצלי, כמו אצל כל נהג שנוהג חודש.

Auto Emoción

פורסם
קח, לך תתווכח עם הסטטיסטיקה.

הסטטיסטיקה שהבאת לא מוכיחה כלום, זה ש19% מההרוגים הם מתחת לגיל 19 לא אומר כלום לגבי מי הנהגים שהיו אשמים בתאונות דרכים הללו, יכול להיות שהנהג היה בן 20 שהסיע 3 נערים בני 18 והם נהרגו בתאונה, הבנת? הסטטיסטיקה לפעמים מבלבלת.

הנא סטטיסטיקה משלי (וזה לפחות נתון סטטיסטי רשמי) שים לב שזה גם הרבה יותר רלוונטי כי מדברים על גיל הנהג שהיה אשם בתאונה והנא תראה שיש הרבה יותר תאונות בקרב גילאי 19-24 מאשר בקרב גילאי עד 18, כלומר, נהגים עד 18 לא מבצעים יותר תאונות מנהגים מעל 19!

http://cbs.gov.il/publications/acci07/pdf/t_h.pdf

פורסם

יהיה לו דברים יותר חושבים מזה על הראש ואיתם יבוא לו גם ההיגיון שאין טעם בלעשות שטויות של ילד בן 17 כשיש לך דברים של אדם בן 19 על הראש.

.

מה השתנה פה לילד בגיל 17 ל 19 פתאום כבד לו על הראש כי הוא עם ילד? אישה? קנה בית? פתח עסק?

אין כל הבדל על הנטל על חייו של צעיר בגיל זה חוץ מצבא.

חוץ מזה

כולם עושים תאונות אם זה בגיל 18 ואם זה בגיל 60 במקום לעלות את הגיל והקושי של הטסטים והשיעור (כסף אגרה למדינה) כמו שאמרתי קודם לא משנה מי אתה אם מחנכים אותך ואז מפקחים עליך בניידות.

משהו בממוצע יודע כמה ניידות מ. תנועה יש בעיר? חולון בת ים ראשון ת"א?

אחרי שתבדקו תראו שממש מספרים מועטים

פורסם
אין כל הבדל על הנטל על חייו של צעיר בגיל זה חוץ מצבא.

אתה ממש חמוד, אני נגד ההצעה, אבל בגיל 17 הייתי בכיתה י"ב הברזתי מהשעורים, בגיל 19 אני אחראי על אחת המערכות החשובות במודיעין, אם היא נופלת אין מודיעין, יש כאלה אגב שהורגים עם נשק, ויש כאלה שמפעילים צוללות. נכון אין ילדים ואין אישה אבל לך תדע מה יותר קשה.

פורסם

בתור אחד שתמיד טען שחוקים קשים לא יורידו הרבה בעבירות תנועה אני ממשיך לטעון את זה,בשביל שאנשים יאכפו את החוק צריך שהם ידעו שתמיד מסתכלים עליהם,שמכל מקום יכולה לצוץ ניידת,שעל כל רמזור יש מצלמה,על כל כביש יש מצלמה,בכל מקום עם פס לבן יכולה להיות ניידת ורק אז בקושי יהיו עבירות תנועה,למרות שאני לא רוצה להגיע למצב הזה,כי כן גם אני עובר על החוק,אני לא נוסע בירושלים-ת"א בדיוק 100,אלא מרשה לנסוע 120-130 בהתאם לתנאי הדרך ולפעמים גם 140,לא בכל כביש עירוני שאפשר לנסוע בו 80 אני יסע 50,בכביש לאילת אני לא יסע כל הדרך 90,וזה לא רק אני זה כלל הציבור והנהגים,ולפי דעתי ולא קובע פה משהו על מישהו אחר-אני מניח שגם האחרים פה עוברים את העבירות שאני עושה.

בהתאם לכך צריך לקחת אחריות על העבירה על החוק,ולחשוב פעמיים איפה כן מותר ואיפה אסור,כי באדום למשל אני לא יעבור בחיים,גם אם הראות תהיה מצוינת,לא תהיה משטרה ואני יודע שאם אני יעבור לא יקרה כלום-אלא דברים שלא עושים.

ככה שהעלאת גיל הרישיון ל19-20 לא ישנה הרבה רק יגרום לכך שיהיה פחות צעירים על הכביש,יותר משתמטים ויותר נהגים ללא רישיון.

פורסם

אחד החוקים היותר דבילים שיכולים להיות , הכי קל לטפל בתוצאה ולא בבעיה ,ואז החברה בני 19 או 20 לא יעשו תאונות כי ???

מה ההבדל בכלל ?

לאט לאט מרגיש כאילו החופש נשלל מהאזרח , ביטוח לאופנוע מגיע למחירי גורדי שחקים , מי שירצה להוציא רישיון יצטרך לחכות לגיל 20 ? (ואת זה הוא יעשה במשכרות הצבאית המפוצצת , כן בטח .. )

וחברה תחזרו כמה רגעים לאטרף של הוצאת רישיון , תארו לכם שהיו אומרים לכם, סבבה עכשיו חכו עוד שנתיים .

אני יודע שבאופן אישי לא היתי מסוגל לסבול את העניין לכן לא אהיה צבוע ואגיד שאני מוצא איזשהו הגיון בחוק הדבילי הזה ...

פורסם

אז פשוט מאוד כולם יוציאו רישיונות לאופנועים ואז באמת הביטוח יעלה. אני בטוח שתוספת של אלפי נהגים בני 16-17 בשנה תעלה את הביטוח בצורה משמעותית.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...