Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה.

נראה מה יהיה עם החוק, העובדה שצעירים מעורבים יותר בתאונת ומסכנים יותר חיי אדם אני לא צריך להוכיח.

את הביסוס לטענה שלי ש19 עדיף על 17 רק הזמן ייתן- בהנחה ויעבור החוק.

כל אחד והשטויות שלו..:)

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע מה.

נראה מה יהיה עם החוק, העובדה שצעירים מעורבים יותר בתאונת ומסכנים יותר חיי אדם אני לא צריך להוכיח.

את הביסוס לטענה שלי ש19 עדיף על 17 רק הזמן ייתן- בהנחה ויעבור החוק.

כל אחד והשטויות שלו..:)

טיעון ענק.

בואו נחוקק, ואז נראה אם יעבוד.

גדול...

זה שצעירים נוטים יותר לקחת סיכונים, את זה אנחנו יודעים. זה שאתה טוען שבני 19 לוקחים פחות סיכונים משמעותית ובאופן מובהק סטטיסטית מבני 17, את זה לא ראיתי אותך מוכיח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הפתרון מגיל לא מגיל 17 אלא מ 19לא נכון כמו שרבים אמרו 17 ו19 לא רחוקים והשטויות לא יאחרו לבוא.

השעורים בארץ הם נראה לי מספיק טובים אם בן אדם לקח 28 שעורים לפחות שזה 21 שעות נהיגה לפחות והטסטר ראה תוך 20 דקות שהוא יודע לנהוג לפי חוקים זה מספיק.

בארצות אחרות זה פחות קשה לעבור טסט ויחסית.

מה שלדעתי הנכון לעשות זה פשוט שישימו יותר ניידות אני כבר שבוע נוסע בכבישים ראשון ת"א בת ים אולי ראיתי ניידת אחת שנוסעת .

עשכיו יבואו אנשים ויגידו אבל זה עולה למדינה כסף תקציב וכדומה . חבר'ה אנחנו משלמים מספיק מסים כדי שיהיה להם עוד ניידת מספיק אנשים עובדים במשטרה . מה שחסר זה קצת שכל במקום תקציב שמתקבל מזמינים 10 ארונות חדשים למשרדים ומחזיקים 10 פקידים שלא צריכים ויכלו לצאת להיות בניידת .

זה היה לא ממש קשור .

חינוך ופיקוח זה מה יכול להציל.

כמו לילדים קטנים.

פורסם

יש לך ניידות רק שהם עסוקות בלאכוף מהירות ולא נהיגה שלא לפי חוקי תנועה, זה לא פתרון זה סתם דרך לנפח את תקציב המדינה.

ביום שאני אראה שוטר שעומד בצד ומחפש את האי מתן זכות קדימה או העקיפה מימין או איתות, רמזורים אדומים וכדומה אני הראשון שיהיה מאושר! אבל בינתיים כשהם יוצאים לרחוב כדי לאכוף תנועה, אז זה רק בשביל לתפוס עברות מהירות שנחשבות להם מאוד ריווחיות וקלות לתפיסה.

falou - אמרתי שאין לי ביסוס ואם החוק כןם יעבור אז טענתי תוכח, אם לא אני הראשון שאודה בטעות! אין טעם להיות קטנוני.

ולא אמרתי "בוא נעביר את החוק ונראה מה יהיה" אלא שאני באמת מאמין שיש הבדל משמעותי בין בית ספר לצבא! וגיל 19 יהווה הבדל! ושאם החוק יעבור תוכל לראות זאת!

אל תוציא מהקשר!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

netanel_b - על זה אני מדבר ניידות שנותנות ד"ח על עבירות תנועה. בסוף החליטו פה על החלטה שמהירות זה הנתון שהורג אנשים , אבל שכחו שמהירות נמוכה ב 20 קמש בזו שנהרג האדם ,הופכת אותו לצמח. העיקר שהוא לא מת.

כל הבעיות האלו נובעות מחינוך ואכיפה ומה זה צריך להתחיל .

וביום שבו המשטרה תתחיל לנסוע בכביש שמוטר לנסוע 90 קמ"ש היא תיסע 90.

ושלפני שמתחילים לנסוע ישימו חגורות בטיחות , יפסיקו לדבר בטלפון או בקשר ויתחילו להראות דוגמא ואחריות אולי ישתנה משהו.

אין שום סיבה לנהג בניידת לסוע בכביש מהיר 120 אין שום סיבה שהאלה שיושבים בניידת לא יחגרו ואין שום סיבה בעולם שהם לא יקיימו את החוק ואותם על זה צריך להעניש!

פורסם

שמע, קצת נתקעת על הקטע של החניונים כולה נתתי לך דוגמה לאיך למי שיש דחף להשתולל יכול לעשות זאת לבד תוך כדי שהוא מסכן את עצמו בלבד.

ושוב אתה טוחן את הטיעון של הצבא.

חייל בצבא שרק קיבל רישיון יתנהג בדיוק כמו ילד בן 17 שרק קיבל רישיון (ע"ע ארה"ב בשנות ה60), ההבדל הוא שמי שחינכו אותו לתרבות שופוני (ולא אין אותה רק בנתניה ואמרתי את זה מההתחלה אתה פשוט ציינת את העיר הזאת כדוגמה אז עשיתי אותו דבר) ילך ויחפש פתיחות,סגירות ופוזות ובעוד שמי שמחונך להתנהג כבן אדם ולתת כבוד לזולת ינהג הרבה יותר רגוע.

אני לא עשיתי שום קורס נהיגה מתקדמת , ואני מודה שבימים הראשונים בסוף המלווה, היה לי דחף לראות מה יקרה עם, איך האוטו שלי בהשוואה למכוניות של חברים וכ"ו, אז במקום לעשות שטויות בכביש גררנו את עצמנו באמצע הלילה לחניון ליד איצטדיון רמת גן, שריק יותר ממדבר סהרה בשעות האלה ועשינו שטויות תוך כדי סיכון עצמי בלבד.

ודרך אגב סתם כדי שלא תבוא לי ביציאות של "אתה בעצמך מחונך לתרבות שופוני" , אני נוהג על רכבים עם מקדם פוזה גבוהה (A4 עם כל התוספות וB4 החדשה) ואף פעם לא עשיתי פוזות כאלה ואחרות (אפילו לא פוזות של לפתוח את כל החלונות והסאנרוף עם מוזיקה בפול ווליום) אפילו שכל פעם חברים שלי שנסעו איתי באוטו אנסו לי את השכל לעשות דברים מהסוג הזה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אז יעשו רישיון על אופנוע,ויעשו שטיות,ובגיל 19 בכלל יתפרעו על הכביש.

יש לי רישיון מגיל 17,זה הגיל המתאים לעשות רישיון.

אני מודה שאני עושה שטיות,ואל תהיו לי פה יפי נפש,אני מספיק מכיר את המקמות,אנשים שעושים דברים יותר גרועים בני 25+.

ופה בפורום יש מספר לא מבוטל,פשוט לא כותבים את זה בצורה ישירה.

פורסם

אני לא נתקעתי, אני באמת מאמין ששינוי בגיל יעשה הבדל.

בכל מקרה, בגלל שאין לי דרך לבסס את מה שאני אומר אני פשוט אחכה ואראה מה יהיה.

מדברייך זה נשמע כאילו התכוונת שלהשתולל בחניונים זה בסדר כי אתה מסכן רק את עצמך ושתרבות השופוני קיימת רק בנתניה.

לא התכוונתי להוציא מהקשר, סורי.

נהג צעיר

אז יעשו רישיון על אופנוע,ויעשו שטיותעם סיכוי טוב למוות,ובגיל 19 בכלל יתפרעו על הכבישבהנחה ולא קרה להם כלום עד גיל 19, אם כן קרה אז סביר להניח שהם למדו לקח ואם לא, שום דבר לא יעזור נגדם - גם לא רישיון בגיל 50.

יש לי רישיון מגיל 17,זה הגיל המתאים לעשות רישיון.

אני מודה שאני עושה שטיות,ואל תהיו לי פה יפי נפש,אני מספיק מכיר את המקמות,אנשים שעושים דברים יותר גרועים בני 25+.אז רגע, אם כל חברי הפורום שמתפרעים יקפצו עם הרכב שלהם מהגג של החניון בסינמה סיטי גם אתה תנסה?

ופה בפורום יש מספר לא מבוטל,פשוט לא כותבים את זה בצורה ישירה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

בגירה

אם תסתכל בהודעות הקודמות שלי תראה מה נימקתי בנוגע לצה"ל.

אם הוא צריך נהגים הוא יכשיר נהגים, בדיוק כמו שלא כל חייל מגיע לצבא עם רישיון ג', רישיון טנק, נגמ"ש זאב ושאר כלים.

אפשר להכשיר את כל החיילים בצבא לכל תפקיד..

צה"ל לא יכול להכשיר אף אדם לתפקיד נהג אם אין לו רשיון נהיגה אזרחי.

אם יש אזרחי, הוא יכשיר אותך להיות מוביל טנקים.

אם אין רשיון אזרחי צה"ל לא יכול להכשיר אותך אפילו לנהוג על ריקשה צבאית.

בכל מקרה, אם לא הבנת, אני מאוד נגד החוק, גם בגלל שהוא לא ישים, גם בגלל שזאת לא הדרך הנכונה להתמודד עם הבעיה וגם כי הוא לא יפתור כלום.

זה בערך כמו להחליט שכל מי שמעשן מאבד באופן אוטומטי את האזרחות ואחרי 10 שנים לצאת בסטטיסטיקות מדהימות שבעשור האחרון, אף ישראלי לא מת מנזקי העישון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בנתיים הקצין ברנס יושב בניידת שלו אוכל פלאפל, מעשן סיגרייה שותה קולה והשוטרת שאיתו מו**ת לו את ה*ן

אין ספק שאתה בוגר בנפשך!

הדבר המדהים פה, זה ההתעלמות המוחלטת מעברייני תנועה בני 20+.

היום נסעתי בכביש בין-עירוני (לא כביש מהיר!) במהירות של 85 קמ"ש, מאחורי נסע איזה חולה רוח בלקסוס, נצמד אליי כמעט עד למגע, צפר, סינוור ולבסוף (אחרי 3-4 דקות) חתך בצורה מטורפת מהשוליים מצד ימין. הוא לא היה בן 20, גם לא 30 ועבר גם את ה-40.

זה לא נקרא "להרגיש מלך הכביש"?

אה... אני גם בעד לשלול במידי רשיונות נהיגה לכל הנהגים ששמם יעקב. :shock:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

Citroën Visa

אין קשר לבוגר בנפשך, פשוט ככה פחות או יותר משטרת ישראל נראית - כמו בדיחה.

וההמשך של המשפט היה -

"בזמן שהממל"ז\מולטנובה מחפש את המסכן הבא שנסע בכביש כמעט ריק 20קמ"ש מעל המותר, ממש - "מצילי חיים"."

ובגירה

צה"ל לוקח אזרחים בלי רישיון בכלל לפני צבא, ומכשיר לרשיון ג', אותו רישיון תקף גם לאזרחי.

אם אותו חייל שהוציא רישיון ג' יוצא מהתפקיד או מהצבא תוף פחות משנה מיום הוצאת הרישיון ניתן לבטל לו את הרישיון.

אני מכיר מישהו שהוציא ככה רישיון וזה לא עלה לו שקל.

אז אם הצבא יכול להכשיר נהגי משאיות, רכב פרטי לא יהווה לו בעיה.

ד"א

סיגריות מותר לקנות רק מגיל 18 - וגם הן הורגות. למה רישיון נהיגה שקטלני לא פחות צריך להיות מותר לקטינים?

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אנחנו נכנסים לאיזה דיון שמחוץ לנושא אבל אתה לא מבין שאם החוק במדינה יהיה שאפשר להוציא רשיון נהיגה רק בגיל 20 אז גם צהל כפוף לחוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רעיון מטומטם לגמרי , העניין הוא לא הגיל אלא כל תרבות הנהיגה (למשל מורים לנהיגה שמלמדים להדליק אורות חירום בשביל ללכת לקנות סיגריות) של "זה הכביש של אבא שלי ואני יעשה מה שאני רוצה עליו" , בחור בן 17 ומבחינתי אפילו 16 מספיק בוגר כדי להבין את ההשלכות של המעשים שלו.

הכל תלוי בחינוך, מה לעשות שרוב העם התחנך בשיטת "הכביש של אבא שלי" ולכן הוא נוהג בצורה מופרעת בלי התחשבות בתנאי הדרך.

אני בן 18 ועובדה שאת כל השטויות שעושים ילדים בגילי אני לא עושה כי אותי חינכו כמו בנאדם, ולא כמו פרזיט.

:mm_yeah:

כל מילה בסלע!

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...