Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למביני עיניין ברשותי קרבורטור SOLEX המורכב על וולוו 740 בעל שני מצערות ,מצערת ראשונה נפתחת ע"י לחיצת גז

ואילו מצערת שנייה מופעלת ע"י ואקום(דיאפרגמה) שמחובר לשני יציאות בקרבורטור , מה שכן אני לא מצליח להבין מתי המצערת

השנייה ניכנסת לפעולה ,ניסיתי לטפס עד 4000 סל"ד ולא ראיתי תזוזה במצערת השנייה ,צנרת ואקום חדשה ודיאפרגמת הואקום

תקינה לחלוטין, אם מישהו יכול להסביר לי איך ומתי עובדת הדיאפרגמה?

פורסם

שלום רב !

בדוק אפשרות במנוע כבוי בלבד, שהציר המשני לא תפוס מליכלוך, ולכן אינו יכול לנוע בעזרת וואקום בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה היקר,שקניתי חלקים לקחתי 2 קרבורטורים (על כל מקרה) והרכבתי את שניהם לניסיון,

הראשון:"מזליף דלק בסרק ,סוחב יותר טוב בקיקדאון ושמתי לב למסנן דלק שהוא כמעט ריק שקרבורטור זה מורכב,וטיפה משנק במנוע חם גורם לגמגום חריף במנוע .

השני : עובד טיפה יותר "עגול" בסרק,סוחב קצת פחות בקיקדאון ומסנן הדלק מלא עד חציו שהוא מורכב,קצת משנק במנוע חם

מעלים קצת את הסל"ד.

השאלה הנישאלת היא איזה קרבורטור אתה ממליץ לי להרכיב ברכב.

בתודה מראש אליהו.

פורסם

אליהו היקר שלום רב !

כשמדובר בקרבורטור , מראה עיניים ומשמע אוזניים(כאשר אני נמצא ליד הרכב , עם מנוע מותנע), הוא כלי איבחון ראשוני, משמעותי ממדרגה ראשונה,

מכיוון שאנו משתמשים בכלי ווירטואלי , שהוא מחשב, וברכב לא נפוץ ופופולרי למשל כמו וולוו 7, ולא40כמו סובארו לדוגמא, מבלי לדעת איזה דגם , מיפרט ותמונה של הקרבורטור, לא ניתן ליעץ לך.

תמונה שווה אלך מילים, לכן אבקשך לצלם את הקרבורטור, ממבט על,וצד ומכל הזוויות האפשריות, ו/או לספק קישור לסוג הקרבורטור בלווי תמונה מהרשת.

אין קשר ישיר לכמות הדלק במסנן הדלק בסרק, במסנן הדלק, מה שקובע את כמות הדלק זהו לחץ הדלק, ואטימות צנרת הדלק, המובילה לקרבורטור ותקינות משאבת הדלק.

כאשר אתה כותב שהרכבת שתי קרבורטורים האם כוונתך, לקרבורטורים זהים בסוג ובמפרט?

בברכה

צביקה

פורסם

דגם הקרבורטור הוא SOLEX CISAC Carburteur%20Volvo%20240%201989.jpg

מתאים למנועי וולוו B230K אני אצלם אותו והעלה לאתר ,בעניין כמות הדלק במסנן דלק זה השתנה בעקבות החלפת הקרבורטור

בקרבורטור אחר וזהה על בוריה מאותו דגם ,לא שונתה צנרת דלק או משאבת דלק ובעקבות כך יש להסיק שהלחצים לא השתנו,

אני לתומי סבור כי המאייד "החזק" לכאורה יונק יותר דלק מהמאייד הפחות חזק ומשום כך רמת הדלק במסנן יורדת כמעט שאי אפשר

לראות אותה

פורסם

אליהו שלום רב !

ראשית אציין שזהו דגם קרבורטור בעייתי, שאני נמנע מלהתעסק איתו.

ולשאלתך במידה והקרבורטור השני לא מציף בסרק, עובד עגול יותר בסרק, ומפלס הדלק במסנן נשאר כל הזמן כמחצית מקיבול המסנן, בוודאי שאמליץ להרכיב את השני, עיניין הקיק דאון שולי .

היכן ממוקם המסנן, לפני משאבת הדלק, או בין משאבת הדלק לקרבורטור ?

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום רב.

בהמשך לחוות דעתך אני ארכיב את הקרבורטור שהמלצת עליו,מסנן הדלק מורכב בין המשאבת דלק לקרבורטור ,

אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי במציאת קיט שיפוץ כי לפי מה שנראה כרגע יש חוסר אצל הספקים שאני

נוהג לרכוש מהם חלפים (בת"א) .

תודה על התיחסותך המלאה לנושא,אליהו.

פורסם

צביקה שלום.

לא הצלחתי למצוא סט שיפוץ לקרבורטור בשום מקום ,אם אתה ניתקל או יודע היכן למצוא סט כזה אשמח לשמוע ממך

תודה ויום טוב.

• תוכן חדש...