Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ משפטי לאחר זכיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה תבעתי מישהי בבית משפט ובגלל שהיא לא הגיבה לשום מכתב, בית משפט פסק לטובתי בלי לנהל בכלל שום דיון.

גם מהפסק דין היא התעלמה ולא שילמה. אני יודע שהיא גרה עם אמא שלה ואני גם יודע בדיוק איפה. העורך דין שלי אמר שעשה לה עיכול לחשבון בנק (כבר לפני חצי שנה בערך), אבל היא לא מכניסה כסף לחשבון.

האם זה הגיוני?

האם אני יכול לעשות עיכול לדברים בבית שהיא גרה בו ושאמא שלה תצטרך להוכיח של מי הדברים או שמראש בגלל שהבית על שם האמא, אסור בכלל לשלוח לשם הוצאה לפועל?

איזה עוד אפשרויות יש לי?

העורך דין כל הזמן דוחף אותי לקחת משרד חקירות שימצאו איזה נכסים (אם בכלל) יש לבחורה הזאת.

כל העניין נראה לי הזוי לחלוטין ויש לי הרגשה שהעורך דין שלי לא עושה כלום וסתם מספר לי דברים במטרה לאלץ אותי לקחת חוקר פרטי (סביר להניח שהוא ימליץ על איזה חבר שלו).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי מושג מה סכום הזכיה, אבל ככל שמדובר בסכום גבוה יותר, כך שווה להשקיע משאבים להשגתו.

אני מניח שאם העו"ד ממליץ לך לנקוט צעדים נוספים, סביר שמדובר בסכום זכיה לא קטן.

חוקר פרטי יכול למצוא היכן היא עובדת ואז אפשר להטיל עיקול ישירות על המשכורת אצל המעסיק.

אפשר להוציא צו עיכוב יציאה מהארץ

אם יש רכוש אחר, אפשר לעקלו.

אני מכיר אדם (בעל דירה) שנאלץ להגיע לבית משפט לתבוע דייר שלא שילם שכירות ולא פינה במועד. בעל הדירה זכה, למרות זאת הדייר ציפצף ולא שילם. מבחינה כלכלית לא היה כדאי להזיז הרים בכדי לזכות בכסף ולכן בעל הדירה הסתפק בצו עיכוב יציאה מן הארץ לדייר וכמו שאומרים הלך לישון.

עברו מס' שנים ובאישון לילה בעל הדירה מקבל טלפון מהדייר לשעבר, שמוצא עצמו תקוע בטרמינל לפני טיסה לחו"ל ומתחנן שיסיר העיכוב כי הוא חייב לטוס בדחיפות לבקר את אביו שחולה מאוד. בעל הדירה אמר לו שבאמצע הלילה ממילא אין לו עם מי לדבר שיסיר את העיכוב ולכן כדאי שעד הבוקר ידאג להפקיד את חובו כדי שיוכל לעזור לעצמו, אחרת הוא לא רק יפסיד את הטיסה שכבר הפסיד, אלא גם את ההלוויה (אם תהיה).

בבוקר החוב שולם במלואו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשביל לבדוק איפה היא עובדת אני לא צריך בלש, יום אחד ואני יכול למצא איפה היא עובדת.

אבל העורך דין רוצה למצא נכסים, אני בספק אם יש לה כאלה בכלל והסכום לא מספיק גדול כדי ללכת לבלש פרטי כי אז אני נשאר עם גרושים ביד והיה חבל מראש ללכת בכלל לבית משפט.

האם אני יכול לשלוח את ההוצאה לפועל לבית של אמא שלה (ששם היא בעצמה גרה) ושהם יעכלו טלויזיה ודברים מהסוג הזה מהבית של אמא שלה עד שיוכח שאלה הדברים של אמא שלה? אני מנסה להפעיל עליה לחץ דרך המשפחה שלה כדי שתבין שגם אם היא תעשה לי תכסיסים, אז אני אגיע למשפחה שלה בעקיפין והם אלה שיסבלו בגללה.

in the face

with a chair

פורסם

מה הסכום?

אם זה מאות / אלפי שקלים בודדים. תמסגר את פסק הדין ותתלה על הקיר. כל דבר אחר שתעשה יהיה או בזבוז כסף או בלתי חוקי.

על כל פעולה בהוצל"פ (כמו לשלוח מכתב אזהרה) תעלה לך מאות שקלים.

:turn-l:
פורסם

אני לא רוצה לשלוח אזהרות, אני רוצה לשלוח פעולו אפקטיביות שיגבו ממנה את הכסף. הוצל"פ לא נמצאים בשביל להזהיר כי אזהרות לא שוות את הנייר, הם שם בשביל ללכת ולעכל לה את האוטו למשל, את החשבון בנק, את הבית ואת שאר הנכסים שיש על השם שלה. אני פשוט מנסה למצא עוד דברים שניתן לעכל בלי לערב בלש.

למשל לעכל לה את המשכורת ישירות, זה דבר שלא ידעתי עליו עד שאמיר כתב שזה אפשרי.

in the face

with a chair

פורסם

מהרגע שהוצאת את הפקודת מאסר, תוך כמה זמן ראית כסף? אמרו לי שכיום החוק אומר שאם לאדם אין כסף והוא מוכיח שאין לו מאיפה לשלם, פשוט משחררים אותו.

in the face

with a chair

פורסם

בית משפט רשאי גם לפרוס את החוב לתשלומים מאוד קטנים וארוכים.

פנה להוצל"פ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ובחיאת, עיקול מהסוג שאתה מדבר עליו כותבים עם ק'.

עיכול ב-כ' זה התהליך שבתחילתו אתה אוכל מזון ובסופו אתה ניגש לנוחיות ומוריד אחת טובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למשל לעכל לה את המשכורת ישירות, זה דבר שלא ידעתי עליו עד שאמיר כתב שזה אפשרי.

עיקול משכורת שנכנסת לחשבון הבנק: לקוח מעוקל בחשבון הבנק שלו, רשאי למשוך 80% מהמשכורת או לפי הגנת שכר (סכום קבוע לפי מצב משפחתי: רווק, גרוש, עם ילדים, בלי ילדים)- הנמוך ביניהם.

מה שלא משך בעל החשבון ניתן לעיקול.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
ובחיאת, עיקול מהסוג שאתה מדבר עליו כותבים עם ק'.

עיכול ב-כ' זה התהליך שבתחילתו אתה אוכל מזון ובסופו אתה ניגש לנוחיות ומוריד אחת טובה.

הוא פשוט צריך זמן לעכל את העובדה,שלוקח לו די הרבה זמן לראות את הכסף.... :cry:

כדי שזה לא יקח יותר מידי זמן אז יש צורך בעיקול יותר רציני,שלפחות לבעל החוב לא יהיה קל לעיכול:shock:

תומר,קבל את ההלצה בהבנה.

לעניין- רק פקודת מאסר תגרום לאדם,בעל החוב,לשלם גם אם מדובר ב-2000 וגם אם מדובר ב-200,000 זה ממש לא משנה,הוא יזיז את ה... שלו ויתחיל לרוץ אחריך אחרי שתוציא נגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ+פקודת מאסר.

שא ברכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל לעקל לפי ת.ז. את כל החשבונות בכל הבנקים. שנית לעקל משכורות.

לבדוק עם העו"ד אם יש כ. אשראי על שמה ולעקל גם את החשבון ממנו היא עובדת גם אם הוא לא על שמה (תהליך לא פשוט אבל לא יותר מידי מסובך. הכל תלוי בגובה החוב כדי להחליט אם כדאי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עיקול משכורת שנכנסת לחשבון הבנק: לקוח מעוקל בחשבון הבנק שלו, רשאי למשוך 80% מהמשכורת או לפי הגנת שכר (סכום קבוע לפי מצב משפחתי: רווק, גרוש, עם ילדים, בלי ילדים)- הנמוך ביניהם.

מה שלא משך בעל החשבון ניתן לעיקול.

לא הבנתי מה כתבת כאן - הלקוח מעוקל בחשבון הבנק שלו ?

האם הבנק הוא זה שקובע כמה לתת לו מתוך המשכורת ? האם הבנק בודק את מצבו המשפחתי ע"מ לקבוע ?

תומר,

בהתייחס לכותרת בשאלה שלך - כאן לא פורום יעוץ משפטי אז תתייחס לתשובות בהתאמה.

יצא לי לראות עמיתים שמשכורתם עוקלה ישירות אצל המעסיק. לעיקול שכזה יש משמעות נוספת - המעסיק יודע שאסור לשלם לעובד.

תארו לעצמכם עובד שמקבל צ'ק עם המשכורת שלו, הולך לסניף הבנק של המעסיק, ופורע את הצ'ק במזומן. (בהנחה שהצ'ק אינו קרוס).

אם הצ'ק אינו למוטב בלבד, הוא גם יכול להסב אותו לאחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני עם אמיר (זה מתחיל להיות מדאיג),

עם כמות היציאות לחו"ל של הישראלים כל שנה, צו עיכוב יציאה מהארץ הוא בהחלט הצעד היעיל ביותר להפעלת לחץ על בעל החוב (כמובן לאחר כל העניינים הסטנדרטים והלא ממש יעילים של עיקול חשבונות בנק, עיקול רכב וכו').

נכון שזה צעד פסיבי שדורש סבלנות, משהוא בסגנון "שלך לחמך על פני המים..." אבל תאמין לי שבמוקדם או במאוחר (תלוי במצבה הכלכלי) תקבל ממנה טלפון "מה נשמע?...מה עניינים?... אתה שומע, אני בדיוק בשדה תעופה ותשמע איזה קטע...".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...