Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך לפרק את התוף ממקומו במכונת הכביסה שלי, נשבר ציר באחד הצדדים (בצד של האין-גלגל)

אני לא מצליח בשום אופן לפתוח את הבורג במרכז הגלגל (עליו ישבה הרצועה), יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?

יכול להיות שהפירוק לא מצריך בכלל את פתיחת הבורג הנ"ל?

מדובר בבורג טורקס T40, קניתי ביטים איכותיים לצורך העניין ואני לא מצליח לפתוח גם בהשקעת המון כח, כולל עם מברגה ועם מקדחה (!)

מדובר במכונת כביסה קריסטל פתח עליון.

HELP...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היות ולא הקפדת להעלות תמונה של הבעיה (הרי אתה בוודאי מבין שרובנו לא יכולים לדעת איך ניראה דגם ספציפי זה, ונוכל רק לשער זאת) יהיה קשה לעזור. בדרך כלל בורג ראשי זה מאובטח עם הכנפיים של דיסקת הבטחון. עליך לפתוח אותן, כמובן.

ואולי מדובר בהברגה הפוכה?

תמונות יעזרו.

פורסם

אני אעלה תמונות מאוחר יותר.

פורסם

מצורפות תמונות: (מימין לשמאל)

1. צד שמאל של המכונה, חפני פירוק פס המתכת שמחבר בין החלק העליון והתחתון של הדוד. הציר נשבר לכן לא היה צורך לפרק את הבורג הגדול בצד זה.

2. אותו צד לאחר הסרת החלק.

3. תקריב.

4. צד ימין.

5. צד ימין - תקריב. זה הבורג שלא רוצה להיפתח בשום אופן.

למיטב הבנתי אני צריך לפרק את הבורג הזה, ואת הגלגל, ואז את פס המתכת בצד ימין, ואז אולי את המנוע מלמטה, ואז להפריד את החלק העליון והתחתון של הדוד, ואז להוציא את התוף ולקחת אותו לחנות שירכיבו לו ציר חדש.

הבנתי נכון?

Image017.jpg

Image018.jpg

Image019.jpg

Image026.jpg

Image028.jpg

פורסם

אם אתה בטוח שהבורג הזה צריך לצאת אז תנסה גם לכיוון השני, שים WD40, שים את הביט עם מוביל ותן דפיקות עם פטיש (לא חזק מדי), תנסה עם רצ'ט ומאריך, מברגת אימפקט ולא מברגה רגילה.

העיגול הכסוף מסתובב?

יכול להיות שבסיבוב נחשפים ברגים בחריצים שנמצאים מחורה שמשחררים אותו?

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני כבר לא בטוח שהבורג הזה צריך לצאת, לכן שאלתי.

הגלגל הכסוף (שבאופן רגיל יושבת עליו הרצועה שמסובבת אותו ע"י המנוע למטה) מסתובב, ואכן פירקתי את הברגים שניתן להגיע אליהם דרך החורים. זה לא עזר.

ניסיתי את 2 הכיוונים.

אין לי פה ראצ'ט נורמלי...

HELP...

פורסם

מקפיץ, בתקווה שתוכלו לעזור לי...

אני יודע שיש פה בפורום אנשים טובים שמכירים היטב את המכונות האלו :)

• תוכן חדש...