Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא של גנטים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ומקווה לעזרתכם ונסיונכם.

ברצוני לשדרג את הרכב ברשותי עם סט גנטים חדש. ביררתי במספר מקומות בארץ - כולל PITSTOP ו- GMPORTAL ולא מצאתי את הסט המושלם (מבחינת עיצוב או מבחינת התאמה לרכב). בנוסף יש לי ספקות לגבי איכות הגנטים הנמכרים בארץ ומוצאם. סט 18" בארץ עולה בין 4500-5000. (סט מקורי מהחברה עולה פי 3-4)

מצאתי בארה"ב סט מתאים בול לרכב, מחברה ידועה. (מידות 18X8 מקדימה 18X8.5 מאחורה)

המחיר - 600$ + משלוח 300$

א. מהם התנאים ליבא סט כזה מארה"ב

ב. מהו המס שאדרש לשלם (האם על מחיר הסט בלבד או גם על המשלוח????)

ג. עצות והארות יתקבלו בברכה

תודה

פורסם

מניסיון בEBAY מכס ישראל עובד בצורה מוזרה ומפגרת

קניתי לידידה משקפי ראי באן שעלו 320 שקל (בארץ הן עולות 900 שח) המכס היה 370 שקל

מאיפה הקריצו תסכום הזה רק אלוהים יודע.

ממה שאני יודע בכל אופן תשלום המכס כולל את דמי המשלוח ז"א שדמי המכס מחושבים כאילו המוצר עלה לך 900$

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם אני לא טועה ובטוח אני אתבלבל קצת אבל המיסוי לחלפים לרכב במידה והג'אנטים נחשבים לחלקי חילוף הוא בערך 45 אחוז.

אז אחרי ה600+300 תוסיף לזה בערך 45 אחוז (מציע לך שתבדוק באתר המכס או שמישהו כבר בטוח ידייק פה) ותקבל את הסכום שתשלם על כל הסיפור.

אני לא מאמין שיהיו תנאים מיוחדים לסט כזה הכל בשאלה של תקציב.

בגלל שהסט הוא משקל כבד תבדוק לאן סט כזה מגיע ואם יש אופציה להביא את זה עד הבית וכמה יעלה,יש חברות שמתעסקות בהולות כמו FEDEX וכל מיני כאלה ועוד פעם אני באמת אומר על סמך ידע חובבני בעניין בקושי יש לי עסק עם EBAY בפעם האחרונה שהזמנתי משם זה היה לפני 7 חודשים וכמובן משקל הרבה יותר קטן שהגיע עד הדואר בעיר שלי.

• תוכן חדש...