Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שענה והגיב, תשובות לכל מי ששאל מסדר עולה ליורד:

נמרוד... : כמו שאמרתי על המכשיר מותקן WINDOWS CE 5.0, עליה התקנתי מערכת הפעלה חיצונית שנקראת MIOPOCKET שעברה מודיפייקישן רציני ונמחקו כל השטויות שהיא באה איתה במקור (הכוונה כל התוכנות שלא צריך וסתם תוקעות את המכשיר), את התוכנה הזו התאמתי בדיוק כמו שאני רוצה, איזה איקונים שאני רוצה, איזה תוכנות ירוצו ואיזה רקעים וכל מה שמסביב.

asafasaf - תודה על כל העזרה בדרך.

BLACKDOG - יש למכשיר יציאת אוזניות 2.5 מ"מ, זה מחובר עם מתאם ל3.5 מ"מ ומשם לRCA עם חיבורי זהב (יקר) למגבר, ניסינו אני וSHAI.S. לחבר את עם כבל RCA פשוט בלי זהב ואיכות - פשוט נשמע על הפנים, עם החיבור זהב אני לא מרגיש הבדל בין זה לבין הפיוניר שהיה.

ALPINE- אני אשנה באמת את העץ לאחד יותר עבה וגם אחליף את הבד על הדרך , אני לא שלם ב100% עם התוצאה מבחינת ויזואלית ויש מקום לשיפור ובהחלט יעשה שיפור.

elibaba - יש לינקים למדריך פריצה אחד לאחד בכל מיני פורומים ברשת, דבר איתי בפרטי אם תרצה.

בקשר לאיך יוצאים מהמגבלה של ה512 מגה שבא עם המכשיר - פשוט צריך למצוא ברשת תוכנת ניווט פרוצה (כלשהי - לא חשוב שמות) ולהתקין אותה על כרטיס זיכרון גדול יחד עם התוכנת פריצה וכל מה שמסביב.

בקשר למטען של המכשיר, כל בכל פעם שאני מחבר את המכשיר לרכב (בעצם למצת שלו) אז המכשיר נדלק אוטומאטית וזוכר בדיוק את המצב האחרון הוא היה בו (אם זה שיר\ניווט או סרט), את המטען של המכשיר חיברתי במקביל למצת את המקורי של הרכב וזה נמצא מתחת לדשבורד ולא רואים את זה.

blind29 - קודם כל , אין הבדל בין זה לבין לקחת מחשב נייד ולבנות אותו עם סטאנד, אבל גם בפועל אין הבדל בין לקחת את מה שאני עשיתי לבין לתקוע מחשב ישן בבגאג' עם חיבור למסך מגע, ההבדל היחיד הוא שבמחשב שתקוע בבגאג' אתה יכול לשנות ולהוסיף חומרה ואני לא יכול, אבל בשביל מוזיקה וניווט וקצת סרטים - אין צורך בזה והמכשיר שלי מתפקד בזה בצורה מעולה.

בקשר לאיכות - כמו שרשמתי קודם , אני לא מרגיש בהבדל, הפאק היחידי הוא שאין לי מקלט רדיו וזה יטופל בהקדם ושאין לי איקולייזר כמו שהיה בפיוניר ואני בחיפושים אחרי תוכנת מוזיקה טובה יותר עם אפשרויות יותר מתקדמות.

אשמח לעוד תגובות.

אוהד.

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה באמת!.

אבל בין הפרוייקט הזה ל-CARPC אין שום דבר משותף,

המכשיר הזה הוא לא PC בכלל, והוא לא מריץ WIN 98 ולא ME, הוא מריץ CE שבקושי אפשר לעשות בו משהו, איכות כרטיס הקול הפנימי שלו היא ברמה של טרנזיסטור, וחיבור שלו למגבר ורמקולים נורמאליים ישמע לא פחות ממשהו זוועתי,

ממשק המשתמש שלו לא בנוי לעבודה בסביבה כמו רכב, וגם המסך מבחינה טכנולוגית נבנה לעבודה עם סטיילוס (למרות שניתן גם בלי - אם הוא פותח לסטיילוס הרגישות שלו היא לסטיילוס)

בקיצור זה אחלה פרוייקט, ושמח שנהנת לעשות אותו, ועוד יותר מהתוצאה שלו.

אבל בינו לבן CARPC המשותף היחיד זה CAR

מצטער אם הייתי טיפה "ישיר" מידי.

פורסם

צ'מע, להרבה אנשים כולל אני, זה יותר ממספיק.

ניווט יש.

אפשרות להשמיע קבצי מוזיקה ברמקולים של האוטו יש.

תוכנות עזר יש.

אפילו WIFI אם רוצים, אותי זה מספק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
צ'מע, להרבה אנשים כולל אני, זה יותר ממספיק.

ניווט יש.

אפשרות להשמיע קבצי מוזיקה ברמקולים של האוטו יש.

תוכנות עזר יש.

אפילו WIFI אם רוצים, אותי זה מספק.

אז מה ?

ל-90 אחוז מהאנשים הרדיו דיסק שבא מקורי עם הרכב,

וסט רמקולים סוג ז' מספיק, זה הופך את זה למערכת ?

הדבר הזה הוא לא CARPC, ולא דומה ל-CARPC,

אין לו יכולות של CAR PC, ולמען האמת כל IPOD TUOCH\IPHONE יהיה פי מליון טוב ממנו, כי לפחות הכרטיס קול שם סביר ביחס למכשירים מהסוג הזה..

בכל מקרה אם זה מספיק לך אז אני מבסוט שאתה מבסוט, אבל CARPC זה לא, וזה חשוב להבין,

כי מחר אנשים שלא מבינים יערכו חיפוש יגיעו לשרשור הזה יקנו מוצר כזה ולא יבינו למה אין להם אף אופציה. שמדברים עליה,

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוהד שלום

כל הכבוד על הפרויקט.

היות ורכשתי כגם מכשיר כמו שלך "אפקס 5011" אבקש את עזרתך , בפתיחת המכשיר עם התוכנה המתאימה.

אם איזו תוכנה הפכת את המכשיר למחשב כף יד?

ואיזה קבצים יש צורך לשנות ומה?

אודה לך מאוד אם תוכל להדריך אותי שלב שלב כדי שאגיע לתוצאות כמו שלך.

האם הצלחת להשתיל את תוכנת IGO8 בתוך המכשיר או על כרטיס הזכרון על המיופקט!

בעבר עשיתי זאת עם MIO 320 היות וזו חברה אחרת אני צריך את עזרתך.

בתודה מראש

חיים

אם אפשר לייצור אתך קשר בצורה אחרת גם טוב!

פורסם

גורל, קצת רחמים אינעל דינאק :-D

אמרתי לך שאתה נוטה לדרוס.

מסכים איתך - זה לא CARPC

מסכים איתך - זו לא מערכת שעונה לצרכיו של אודיופיל מתחיל.

אבל זה ללא ספק CARPDA אחד המגניבים שיצא לי לראות - פרוייקט יפה מאוד, נקי מאוד שעונה על צרכיה של רוב האוכלוסייה בארצנו רק שהוא בא בגרסת PDA או PND במקום בגרסאת HU 1DIN.

בקשר לפריצת מכשירים מסוג זה - חפשו אתר בשם KOMBITZ אם אני לא טועה או שתרשמו בגוגל

UNLOCK MIO ואת הדגם של המכשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...