Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ישנה תופעה מציקה שיש לי ברכב (פיג'ו 106 דור שני)

התופעה היא כזאת:

דוושת הקלאצ' לא מגיבה באופן אחיד, הכוונה לעיתים מרגישים שהלחיצה קצרה (גם ברמה שלפעמים אין הפרדה מלאה וההילוך לא נכנס) ולפעמים הלחיצה נורא ארוכה, זה משתנה מהילוך להילוך, מנסיעה לנסיעה (לא משהו אחיד)

יש לציין שהוחלף קלאצ' חדש מקורי, וכבל קלאצ' חדש מקורי

מה ששמתי לב זה כשאני משחק עם בית הכבל (הקצה של הכבל שמתחבר לקיר האש)אז התחושה משתנה, גם שמתי לב שאמור להיות שם אום שאין לי אותו ויש חופש בחיבור.

אירגנתי אום באותו גודל וחיזקתי בהברגה, ואז התחושה בקלאצ' בכלל הייתה על הפנים משמע הרבע הראשון של הלחיצה על הקלאצ' הוא זה שכנראה עושה את ההפרדה ואז יש חופש עד הסוף, אז שיחררתי את הבורג שיחקתי עם החיבור מעט וזה הסתדר בערך, אבל אז עם החופש זה מה שגורם לי לביעה של דוושה לא אחידה

יש לכם רעיון?

(מצורפת תמונה)

1. זה החיבור עצמו לקיר אש שאליו לפי הציור מתחבר האום שאמרתי (73, מצויין כמספר 2 באדום)

2. משהו שלא הבנתי באיור. מה זה אמור להיות?

אשמח אם המומחים פה יוכלו לעזור לי... והמון תודה מראש לכולם.

untitled.JPG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך להודעה, מספר עידכונים ושאלות.

אז ככה, לאחר שרכשתי את חלק מספר 5 בתמונה העליונה, ואת הבורג (חלק מספר 73) חיזקתי הכל כמו שצריך והרכבתי הכל בצורה תקינה, הדוושה מעט קשה וגבוהה (מצורפת תמונה) האם גובה הדוושה נורמלי?

1. לפי התמונה שהעלתי למעלה, מה זה החלק שמצויין בסיפרה (76) למעלה?

2. 80% מהלחיצה על הדוושה היא ריקה, האם זה תקין? האם יש דרך איכשהו לכוון את הכבל? (זהו כבל אוטומטי)

צירפתי תמונה להמחשה, הקו הכחול מראה מתי הקלאצ' התחבר לפני ששמתי את הבורג שתופס את הכבל קלאצ' לקיר האש, והקו האדום מראה את החיבור של הקלאצ' עכשיו אחרי ששמתי את הבורג. תקין? או לא תקין?

1.JPG

2.JPG

פורסם

ראיתי שיש אנשים שעשו הסבה למכני. זאת הסבה מסובכת?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...