Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש מהיר שערכתי באינטרנט על מגבר העונה לשם MRV-F504 (ראיתי אותו היום ורשום עליו אלפיין V12) הבנתי כי חלק מהאנשים טוענים כי הוא סוג של חיקוי זול ועוד זבל סיני.הספקתי לשמוע אותו אצל מישהו ברכב ופשוט הייתי המום...המגבר לא היה מכוון על יותר מחצי עוצמה והיה בגישור של 2 ערוצים בלבד (הוא 4 ערוצים) והסאב של חבר שלי שהוא רק 300RMS +/- הוציא באסים מטורפים מפוצצים באיכות שעוד לא שמעתי כמוהה.(הרמקולים שלו ניגנו בחיבור על מגברים אחרים אבל זה כבר סיפור אחר).

בקיצור שאלתי היא כזאת-האם באמת מדובר במגבר של אלפיין? מה המגבר הזה באמת שווה? לפניי כמה זמן יצרו אותו (הוא לא נראה חדש כל כך)האם הייתם משקיעים במגבר כזה? ואם כן כמה כסף? אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים ועזרה בנושא תודה רבה מראש!בבקשה לא לזרוק סתם ישר "זה לא אלפיין זה חיקוי עלוב" אני באמת רוצה לקבל חוות דעת ממי שבאמת יודע ובאמת מכיר ספציפית את הדגם הזה ואף התנשא בו.

פורסם

תעלה תמונה שנוכל לראות.

אכן יש מגבר זבל סיני שהוא חיקוי מאוד זול שנקרא v12

ולעומתו המקור הוא גם v12 אבל של אלפיין שהוא כבר רמה אחרת..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תרשום V12 בחיפוש.אתה תהיה המום מהשפע שיוציא לך המנוע חיפוש.

ממליץ לך גם לפנות לעמיתים שמופיעים שם כבעלי המגבר הזה -כך תיהנה מכל העולמות.גם מידע כללי שקשור למגבר וגם פניה ישירה לבעלים.

בהצלחה!

פורסם

תודה על העצה אבל זה לא דבר כל כך טוב לעשות כי המגבר הזה לא מעודכן ממש לדעתי יצרו אותו לפני כמה שנים.אני חושב שאם למישהו יש אותו זה אחד למיליון אנשים ככה שצריך מישהו שהיה לו נסיון או שהבין בעבר באיזה מגבר מדובר...מחכה לעוד תשובות תודה.

פורסם

זה לא המגבר.אבל זהו בדיוק הדגם שאנשים אומרים שהדגם שאני הבאתי מנסה לזייף.כלומר 504 במקום 540.אני חייב לדעת בהקדם האפשרי את התשובה.

פורסם

לא הבנתי אותך - אתה רשמתה 504 איך אכשיו זה הגיע ל 540 ?

או שזה לא הדגם אלה הכמות :lol::lol::lol: ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

:-oהדגם שאני מדבר עליו הוא 504

 

מה שאתה הבאתה הוא 540

 

יש אנשים שאומרים ש504 זה זיוף של 540 לכן אני מנסה לברר אם באמת מדובר במגבר של אלפיין או לא...

 

יום טוב אני אחזור אחר הצהריים.

×
×
  • תוכן חדש...