Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל חודש אותה חפירה.

יש לכם משהו לחדש מהשרשור של לפני חודש, או שמא זה עדיין אותו מוטיב הבכיינות וטחינת המים?

תכלס...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה הבחור שפתח קבוצה פייסבוק אני לא מוצא את הקבוצה?

קדימה חברה אם לא תעשו כלום תשלמו גם 10 שקלים לליטר

אני פה.

לצערי אין היענות, אנחנו אוהבים שדופקים אותנו.

כתוב "נמאס מהמס" בגוגל, תגיע לקבוצה.

פורסם

נו, אולי כבר הפעם אנשים יתחילו להזיז את הצורה שלהם ולעשות משהו?

אני לא מבין איזו מדינה זו, במקומות אחרים בעולם היו משביתים את כל המשק בגלל דבר כזה!

פורסם
הדלק אצלנו יקר ובמקום שהמחיר יתעדכן וירד (רק אתמול ירד מחיר הנפט בעולם) אז המחיר מתעדכן ועולה.

ואגב, בגרמניה (בצ'יכיה - אלא אם בשנה האחרונה המחיר קפץ משמעותית) מחירי הדלק והסולר נמוכים מבארצנו...

בביקורי האחרון בצ'כיה מחירי הדלק בכל התחנות היו יקרים מבישראל במעל 10%. וזה יקר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תן לי תחבורה ציבורית כמו זו של פראג ואני מוכן שליטר דלק יעלה גם 20 ש"ח. שם האוטובוסים מגיעים על הדקה, בארץ צריך להגיד תודה אם האוטובוס בכלל עוצר בשעות הבוקר (ימח שמו של קו 74א).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא רוצה לאכזב אתכם, אבל פתיחת קבוצה בפייסבוק זה הדבר האחרון שיכול לעזור.

צריך לחשוב על משהו קיצוני יותר.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

למי שאומר בכל העולם הדלק יקר, אני מסכים, אבל רק בישראל לקוחים כמעט 3/3.5 מס דלק, שזה בערך 50% מהמחיר של הדלק.

בארה"ב לדוגמא המחיר לגלון הוא כמעט חצי מהמחיר בארץ.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

הרבה פחות.

חזרתי לא מזמן מארה"ב וגלון עולה (במיאמי/ניו-יורק) ~2.20$. שער ההמרה מדולר לשקל ומגלון לליטר הוא כמעט אותו דבר (בערך 3.78 ), כלומר: שם הדלק עולה ~2.20 ש"ח לליטר.

אבל זה באמת לא רלוונטי - לא משווים מחירים של דלק בין ארה"ב לארץ כמו שלא משווים מחירים של מכוניות בארה"ב לארץ.

זה בחיים לא יהיה דומה :?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
ואגב, בגרמניה (בצ'יכיה - אלא אם בשנה האחרונה המחיר קפץ משמעותית) מחירי הדלק והסולר נמוכים מבארצנו...

לפני חודש היית בגרמניה, וכבר שכחת?

בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר הסולר בגרמניה עמד על איזור ה1.11-1.25 אירו (6.1-6.9) שקל לליטר. לא רחוק מהמחיר בפועל (אחרי כל ההנחות) בארץ.

הבנזין לעומת זאת כבר יותר יקר ועמד על איזור ה1.35-1.5 אירו (7.4-8.25 ש"ח) לליטר.

ולמרות שהדלק אולי ירד אתמול, בפועל הוא נקבע לפי המחיר הממוצע ב5 הימים האחרונים של המסחר, והממוצע בימים הללו (מעל 75 דולר לחבית) היה גבוה יותר מהממוצע באותם ימים חודש שעבר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...