Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שמנחם אותך?

גם רמת החיים במדינות המערב יותר גבוהה משלנו.

אז יחסית לרמת החיים בארצנו המחיר כבר מוגזם, דלק לא אמור

להיות פריווילגיה של עשירים.. :evil:

לא קשור לנחמה כלל וכלל.

הוא טען שמבריחים אותנו - לאן? למדינות שהדלק יקר יותר?

אני אזרום עם ההנחה שלך שרמת החיים גבוהה יותר במערב - למה שלא תשווה (באחוזים מהתקציב הכולל) את תקציב הביטחון שלנו לתקציב הבטחון של שוויץ/צרפת/אנגליה/איטליה וכד'?

תשווה את ההוצאות הרבות שיש לנו בקליטת עליה ומיזוג גלויות לעומת מדינות אחרות ?

אם למישהו רע לגור בדימונה והוא חושב שלגור בת"א יתרום לרמת החיים שלו, אף אחד לא ימנע ממנו לעבור.

אם מישהו חושב שלעבור לגור בחו"ל ייטיב עימו, מדוע הוא לא עובר ?

המדינה לא מבריחה ולא מאיימת, היא עושה מה שנראה לנכון בכדי להתקיים מול הסיטואציות הקיימות.

אם מישהו חושב שהוא יכול לנהל מדינה טוב יותר, שירוץ לכנסת ולראשות הממשלה - אני בטוח שהעם היושב בציון מחכה לגואל הזה, ואולי משיח יבוא קודם ויפתור הכל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה הבחור שפתח קבוצה פייסבוק אני לא מוצא את הקבוצה?

קדימה חברה אם לא תעשו כלום תשלמו גם 10 שקלים לליטר

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לא לכולם יש פייסבוק אז זה קצת בעייתי

בכל מקרה, אם מישהו מארגן הפגנה/עצומה או מה שזה לא יהיה

בתקופה הזאת, עד הצבא

אני בפנים:twisted:

רק שתדעו שכל החברות הגדולות משלמות סביב ה4-5 שקלים לליטר

מניסיון

תמיר.

פורסם

הצבא משלם 11.5 שקל לליטר סולר ו8.5 שקל ליטר לבנזין 95.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כחמה דברים:

א. בגרמניה ליטר דלק עולה כ -8 שקלים (דבר שהבנתי אחרי שיחה עם מישהו משם) גם בבריטניה וצרפת המחיר דומה.

ב. מי שקנה רכב שדורש 98 - שלא יבכה. הוא ידע לאן הוא נכנס.

ג. צמצום הנסיעות לנסיעות נדרשות יעזור לחסוך בדלק, אם אני ירדתי מרכב מרובה צילינדרים ואינצ'ים רבועים לפחנוע דל כוחות סוס, כל אחד יכול. הדבר חוסך לי המון המון כסף, וכן גם 7 שקלים לליטר לא ממש מדגדגים לי בגלל שאני מצליח לעשות מספר קילומטרים גבוה יותר.

בנוסף כל העצומות\אגודות\הפגנות לא יעזרו בכלום, כל חודש אדם אחר בפורום פותח אשכול על המחיר של הדלק, שום דבר לא קורה בסוף...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
בנוסף כל העצומות\אגודות\הפגנות לא יעזרו בכלום
אם אתה לא מצטרף לפחות אל תשים מקלות בגלגלים

אין לך שום דרך לדעת את זה סתם כתבת שורה שאין

לה תוכן.

בקשר לפחנוע אני שמח שאימצת את הגישה הישארלית של לא מפריע

לי לא עושה כלום, גם אני עברתי לרכבת במקום לשרוף דלק אבל עדיין

איכפת לי.

למה שלא נעשה שבוע שבו לא מתדלקים?

אם אפשר לארגן את זה דרך הפורום סבבה

אם לא אני מוכן לנדב את הדומיין שלי לעניין.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מעניין, כשמחיר הדלק ירד אף אחד לא פתח שרשור בנושא..

יחסית, מחירי הדלק בישראל סבירים למדי, הן ביחס לרמת ההכנסה שלנו והן ביחס למחירי הדלק באירופה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא יודע איך בשאר העולם אבל הדלק בקנדה משתנה כל יום ומה הכוונה, ליד תחנות דלק יש שלט אלקטרוני וכל יום מתעדכן המחיר, בארץ זה לא משנה אם ירד המחיר לחבית או לא הוא נשאר אותו הדבר, אם עלה המחיר אז יעלה ישר.

המחיר בבמוצע זה 90 סנט קנדי ולא לשכוח שהמשכורות גם בדולרים.

עכשיו אם לקחת משכורת מינימום לשעה שזה 10 דולר זאת אומרת שזה בערך 11 ליטר +/-

מינימום בישראל 20.7 ויוצא 3.14.

אכן המרחקים בקנדה גדולים יותר אבל לא עד כדי כך, בשביל שימוש ביתי מבלי לסוע לחופשות הנסועה היא זהה פחות או יותר בתוך העיר.

תחשבו שמיכל מלא לרכב סטנדרטי כמ ההונדה סיויק צורה חדשה עולה 40 דולר- אז לא חושבים על העלויות האלה גם כשיוצאים לחופשות עם נסיעות ארוכות כי זה משהו יחסית שולי בתכנון, לא כמו בישראל שזה אחד החישובים הגדולים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לא קשור לנחמה כלל וכלל.

הוא טען שמבריחים אותנו - לאן? למדינות שהדלק יקר יותר?

אני אזרום עם ההנחה שלך שרמת החיים גבוהה יותר במערב - למה שלא תשווה (באחוזים מהתקציב הכולל) את תקציב הביטחון שלנו לתקציב הבטחון של שוויץ/צרפת/אנגליה/איטליה וכד'?

תשווה את ההוצאות הרבות שיש לנו בקליטת עליה ומיזוג גלויות לעומת מדינות אחרות ?

אם למישהו רע לגור בדימונה והוא חושב שלגור בת"א יתרום לרמת החיים שלו, אף אחד לא ימנע ממנו לעבור.

אם מישהו חושב שלעבור לגור בחו"ל ייטיב עימו, מדוע הוא לא עובר ?

המדינה לא מבריחה ולא מאיימת, היא עושה מה שנראה לנכון בכדי להתקיים מול הסיטואציות הקיימות.

אם מישהו חושב שהוא יכול לנהל מדינה טוב יותר, שירוץ לכנסת ולראשות הממשלה - אני בטוח שהעם היושב בציון מחכה לגואל הזה, ואולי משיח יבוא קודם ויפתור הכל.

.

תן לי אזרחות בקנדה או ארצות הברית או גרמניה ואני עולה מחר על מטוס! מה לעשות שאני לא רוצה להיות עובד זר שם.

המצב פה בחיים לא ישתנה כי תמיד יהיו פה מלחמות ותמיד יהיו מיסים מטורפים בגלל הצבא הזה ואף פעם לא יהיה שקט . אני בטוח שרובכם פה מעדיפים להיאחז באיזה שטחים כאן בארץ ולא לתת אותם לערבים , אפילו שאולי אחרי זה יהיה פה רמת חיים נורמאלית כי המיסים יהיו שפויים ואנשים רגילים שמביאים הביתה 6-7 אלף בחודש יוכלו להתקיים כמ ושצריך ולא בקושי לגמור את החודש.

-בקיצור אף אחד לא יוריד את המס על הדלקים גם אם יתהפך העולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תן לי אזרחות בקנדה או ארצות הברית או גרמניה ואני עולה מחר על מטוס! מה לעשות שאני לא רוצה להיות עובד זר שם.

המצב פה בחיים לא ישתנה כי תמיד יהיו פה מלחמות ותמיד יהיו מיסים מטורפים בגלל הצבא הזה ואף פעם לא יהיה שקט . אני בטוח שרובכם פה מעדיפים להיאחז באיזה שטחים כאן בארץ ולא לתת אותם לערבים , אפילו שאולי אחרי זה יהיה פה רמת חיים נורמאלית כי המיסים יהיו שפויים ואנשים רגילים שמביאים הביתה 6-7 אלף בחודש יוכלו להתקיים כמ ושצריך ולא בקושי לגמור את החודש.

-בקיצור אף אחד לא יוריד את המס על הדלקים גם אם יתהפך העולם.

ברור שעדיף לגור בחו"ל מבחינה כלכלית, ושהמלחמות ימשכו, וכל זה...

אבל המדינה לא מנסה להבריח אותנו, בכל העולם המצב מחורבן, וזה מה יש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...