Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עשיתי חיפוש קל בפורום ולא מצאתי תשובה סופית,

אני על סף ייאוש, קרוב לחודשיים או יותר שאני מחפש את המאזדה 1.8 2002 (לכל האנשים שיש להם חילוקי דעות, כן שיווקו את הדגם הזה והתשובה הזאת היא מהמשווקים של מאזדה בארץ).

החלטתי לעבור לחיפוש של 2.0 ליטר.

האם צריכת הדלק היא גבוהה מאוד מאשר ה 1.6/1.8

אני גר בטבריה ולא חסר לנו עליות כאן, המון אנשים שהתייעצתי איתם המליצו לי לרכוש את דגם ה 1.8 מאשר ה 1.6.

יותר כוח סוס, יותר קל לרכב בעליות (ועם החום של טבריה בקיץ אין מצב כזה שאין מזגן).

האם ידוע לכם מהי צריכת הדלק של 2.0 ליטר?

רוב הנסיעות הן בתוך העיר כך שמחוץ לעיר זה לא כלכך אקטואלי.

תודה מראש.

פורסם

אני מקווה שאני לא פותח פה וויכוח עתיק, אבל באופן כללי רכב בעל נפח מנוע גדול יותר יהיה חסכוני יותר בתנאים טברייניים (אני יושב כאן מעבר לקיר...). הוא מתאמץ פחות בנסיעות בעליה וזינוקים.

פורסם

כמו שכתבו רבים לפני תצרוכת הדלק מושפעת בראש ובראשונה מצורת הנהיגה, נהיגה רגועה חסכונית וההיפך. הלנטיס עושה בדרך כלל בסביבות 11-12 קמ לליטר בבין עירוני ואם תנהג במתינות בלי לחיצות תוכל להגיע גם ל 13. אם אתה לא עושה הרבה מאד קמ שווה להתייחס גם לנתונים אחרים כמו בטיחות, נוחות, אמינות טכנית וכמובן עלויות אחזקה. אפשר לקנות הונדה סיויק שעושה קמ יחסית גבוה לליטר אבל האחזקה והביטוחים יהיו עד כמה שאני יודע יקרים ביותר בהשוואה לרכבים מאותו סדר גודל. מנסיוני עם רכבים בעלי מנוע 1800 ומעלה, ברגעים של סכנת תאונה או תיקון טעות וכ'ו תמיד ברכתי את ההחלטה שבחרתי לנהוג ברכב בעל מנוע עם כוח עודף שמאפשר תימרון נועז ויעידו אחרים שזה נכון.

פורסם

מניסיון עם המנוע הזה (מותקן בשינויים קלים גם ברכב שלי), צריכת הדלק מאוווד מושפעת מאופי הנהיגה שלך. אם אתה מרבה להאיץ בפראות ולאמץ את המנוע צריכת הדלק יכולה להגיע גם ל-7 קילומטרים לליטר. אבל אם תקפיד על נסיעות רגועות ושיוטים מתונים צריכת הדלק תשתפר פלאים ותגיע ל-11 קילומטר לליטר. ייתכן שבגלל שהלנטיס קלה יותר היא תצרוך מעט פחות דלק.

• תוכן חדש...