Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מליסינג קב' 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בימים אלו אני צריך לקבל החלטה לגבי רכב ליסינג.

אתחיל מהאפשרויות ואז נרד לדרישות מהרכב :

יונדאי i30 Inspire

סובארו B3

רנו מגאן ביזנס

מאזדה 3 אקטיב החדשה

פורד פוקוס

טויוטה קורולה סאן

סיטרואן C4

שברולט קרוז Ls

מיצובישי לנסר החדשה

מה שחשוב לי למעשה הם הדברים הבאים:

נוחות מירבית ביום יום, איבזור עשיר ככל האפשר.

מזגן חזק, ומערכת סטריאו MP3 כלשהיא שתגיע בסטנדרט תהיה עדיפה.

כמובן שחשובה לי גם ההתנהגות אבל מכיוון שזה רכב יום יומי אני מוכן להתפשר בהתאם.

את רוב הנסיעות שלי אני עושה לבד, לכן מרווח פנים, וכו אינם בראש סדר העדיפויות שלי, אבל כן חשוב לי שבסופ"שים יהיה לי מספיק מקום להעמיס מזוודה שתיים וכמה אנשים נוספים בנוחות סבירה.

הI30 יכולה להיות מושלמת לדעתי והמתחרות שלה לטעמי נכון לכרגע הן הסיטרואן C4 וה3 החדשה.

אשמח לדעתכם,

אבי.

פורסם

אני הייתי מתלבט בין ה C4 לבין המגאן.

כמובן שהכל תלוי בכמה תשלם על כל אחת,אם יש הגבלת דלק/ק"מ,וכו'..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני הייתי מתלבט בין ה C4 לבין המגאן.

כמובן שהכל תלוי בכמה תשלם על כל אחת,אם יש הגבלת דלק/ק"מ,וכו'..

מבין שתיהן הייתי בוחר C4, בגלל האיבזור העדיף ונוחות הנסיעה שחשובה לפותח השרשור.

נסעתי על שתיהן, וה C4 נוחה משמעותית מהמגאן החדשה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מבין שתיהן הייתי בוחר C4, בגלל האיבזור העדיף ונוחות הנסיעה שחשובה לפותח השרשור.

נסעתי על שתיהן, וה C4 נוחה משמעותית מהמגאן החדשה.

תרשה לי להעיר לך, אבל ה C4 אינה נוחה, המתלים שלה מכוונים לצג הקשיח של הסקאלה, והרכב בפירוש אינו נוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נסה לבחון מקרוב את ה-3 החדשה. יצא לי להתנסות בגרסת ה-2 ליטר בסיבוב סופר קצרצר ומאוד אהבתי. אם מרווח הוא לא בראש סדר העדיפויות שלך היא תעשה עבודה טובה מאוד.

מבחינת הנאה, התנאים לא איפשרו לי ממש לבדוק את האוטו אבל אני מעריך שהיא לא נופלת בהרבה מה-3 הישנה שהייתה לא רעה.

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

ה3 הישנה באמת מעולה, הייתה לנו אחת כזו וכמה שזה האוטו הכי ישראלי שיש, וכמה שמלכלכים עליו כ"כ הרבה בסופו של יום היא הייתה חמור עבודה שאף פעם לא ביזבז לנו דקה מהזמן והיה רכב בסה"כ מאוד מהנה.

מבחינת הC4 באמת לאמי יש אחת כזו, ומדובר ברכב תענוג מבחינת איבזור, וההתלבטות העיקרית שלי נכון לכרגע היא בינה לבין הI30 שהיא נורא כיפית והכל אבל אני נכנס לרכב ועדיין מרגיש חזק מאוד יונדאי, לא יודע איך לאכול את זה במשך 3 שנים...

מבחינת דלק\ק"מ וכו' מדובר במחיר קבוע לכל החברה, ללא הגבלה של דלק ואו קילומטרז' (כמובן בגבול הסביר, עובד שיעשה 50 אלף קילומטר אני לא חושב שיחליקו לו על זה בדיוק..)

איך הI30 מבחינת נוחות גם של ישיבה וגם בנסיעה עצמה? האם היא עדיפה לטעמכם באמת על הC4?

אבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לנו במשפחה מגאן בליסינג והיא מעולה.נוחה יציבה ולא עגלה.

בעניין שאר המכוניות אין לי מושג...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ה3 הישנה באמת מעולה, הייתה לנו אחת כזו וכמה שזה האוטו הכי ישראלי שיש, וכמה שמלכלכים עליו כ"כ הרבה בסופו של יום היא הייתה חמור עבודה שאף פעם לא ביזבז לנו דקה מהזמן והיה רכב בסה"כ מאוד מהנה.

מבחינת הC4 באמת לאמי יש אחת כזו, ומדובר ברכב תענוג מבחינת איבזור, וההתלבטות העיקרית שלי נכון לכרגע היא בינה לבין הI30 שהיא נורא כיפית והכל אבל אני נכנס לרכב ועדיין מרגיש חזק מאוד יונדאי, לא יודע איך לאכול את זה במשך 3 שנים...

מבחינת דלק\ק"מ וכו' מדובר במחיר קבוע לכל החברה, ללא הגבלה של דלק ואו קילומטרז' (כמובן בגבול הסביר, עובד שיעשה 50 אלף קילומטר אני לא חושב שיחליקו לו על זה בדיוק..)

איך הI30 מבחינת נוחות גם של ישיבה וגם בנסיעה עצמה? האם היא עדיפה לטעמכם באמת על הC4?

אבי.

+1

ברשותי מאזדה 3 דגם יוצא, באמת אוטו נוח עם אבזור ברמה טובה מאוד! בקרת אקלים וכו' (כולנו מכירים אותה)

בע"ה אני אמור להחליף אותה לדגם החדש, ההבדלים באבזור בינהם זה היעדר בקרת אקלים והרמוניה בתא הנהג,

כמו כן מקבלים עם הרכב מערכת MP3 בכל רמות האבזור,ESP המכונה במאזדה כDSP אאל"ט + 6 כריות אוויר.

בכל מקרה, אין להשוות את המאזדה לשאר המתחרות בשרשור זה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

איך מגיעה באמת המגאן החדשה בגירסת הליסינג? היא נראית רכב גדול בהחלט ומניסיון העבר שלי הרכב גם צריך להיות יחסית נוח... את האמינות אני ישאיר לחברת הליסינג להתמודד כנראה...

אבי.

פורסם

המאגאן סיימה את חייה , בתחילת 2010 אמורה להגיע המחליפה שלה הפלואונס.

הגיר האוטומטי ישונה ויהיה גיר 4 הילוכים קדמי רגיל, הרכב אמור להיות מרווח אף יותר מזה הקיים.

אני אמור להחליף את המאגאן שברשותי בחודשים הקרובים, אני מעכב את ההחלפה עד שאוכל לבדוק את הרכב הנ"ל על מנת לבחון התאמה לצרכים וכן את האיבזור אשר הוא יוצא על ידי היבואן המקומי..

פורסם
המאגאן סיימה את חייה , בתחילת 2010 אמורה להגיע המחליפה שלה הפלואונס.

הגיר האוטומטי ישונה ויהיה גיר 4 הילוכים קדמי רגיל, הרכב אמור להיות מרווח אף יותר מזה הקיים.

אני אמור להחליף את המאגאן שברשותי בחודשים הקרובים, אני מעכב את ההחלפה עד שאוכל לבדוק את הרכב הנ"ל על מנת לבחון התאמה לצרכים וכן את האיבזור אשר הוא יוצא על ידי היבואן המקומי..

תודה על התגובה, במידה ומדובר ברכב ליסינג אתה לא צריך להחליפו לפני 2010 כדי לא להכנס לסנקציות החדשות נגד בעלי רכבי ליסינג(דבר שיהפוך את הליסינג ליקר משמעותית)?

אבי.

פורסם

אכן, על מנת לנסות ולמזער את הנזק מהרפורמה החדשה בליסינג , נדרש לחתום על חוזה חדש עד 31.12.09 , וזו הכוונה..

את הרכב ניתן לקבל אח"כ..

פורסם

לא יאומן ש"מהפכת" הליסינג, שבפני עצמה איננה מהפכנית כלל משום שלא השוותה בכלל את עלות רכב הליסינג לאחזקה הנורמאלית, עוד אפשרה פרצות שכאלה. אין גבול כנראה לכוח של אנשי הלובינג.

על כל פנים, לגבי השאלה של פותח השרשור:

אני לא התרשמתי לטובה מנוחות ה- I30, ובוודאי שלא מהכסאות של ה- C4. בעיני גם המזדה 3 וההונדה סיוויק לא נוחות, שלא לדבר על הטויוטה, כך שכנראה הקריטריונים שלי לנוחות שונים משל המשתתפים שהגיבו לעיל. היחידות אצלך ברשימה שניסיתי בנסיעה יחסית ארוכה והיו לי נוחות הן המגאן והפוקוס (לא ניסיתי כלל את הקרוז והלנסר החדשה). היות שאני מניח שלא תרצה להיות אחרון רוכשי המגאן, כאשר דגם חדש עומד בפתח, אם צריך לבחור כעת אני הייתי בוחר פוקוס לפי הקריטריונים שלך. שתי מזוודות ב- C4 זה לא תמיד טריוויאלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...