Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה קטנה: נניח קניתי לי מרצדס חדשה, ויש לה קיט קסנון מקורי מהמפעל. האם ברשיון הרכב שלה מופיע סעיף שבו כתוב במפורט על התאורה שלו?

ואם לא ברשיון היכן כן - אם בכלל?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

זה לא רשום באף מקום ברשיון.

הרכב שלי עבר כבר שני טסטים, בראשון שאלו אותי אם הקסנון מקורי - עניתי שכן וכך נגמר העניין, בשני פשוט בדקו פנסים - וזהו (אולי כבר למדו שברכב הזה הקסנון מקורי)...

פורסם

יש דרך אחת שהיא הכי ברורה לדעת אם הקסנון מקורי או לא, אם יש לך מקורי אז ב 95% מהרכבים יש מנגנון שטיפה לפנסים.

שוטר פשוט לא יכול לדעת וגם לא יעשה לך כלום, ואתה תבחר צבע עדין ויפה ולא כחול שיסנוור את כל השוטרים ממרחק 200KM!!

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בעיקרון, מקורי מגיע עם חיבורי D2S.

קיט מגיע עם חיבורי H.

זו לא בעיה לבדוק את זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מתזים חובה בתקינה אירופאית לא חובה בתקינה אמריקאית .

יש עו דרכים לראות, כמו שנאמר קסנון מקורי הוא עד 6K שזה לבן ולא כחול. לא ברור מדוע כל הערסידה בוחרים 10K כחול שבכלל לא דומה לקסנון מקורי. בנוסף, קסנון חייב פרוז'קטור, אם זה רפלקטור (למשל לנד קרוזר) זה לא מקורי. בנוסף, בדרך כלל קיימת אזהרת מתח גבוה תחת מכסה המנוע (קל לזהות מדבקה מקורית מהמפעל) (120000V) של מנגנון ההצתה.

פורסם
בנוסף, קסנון חייב פרוז'קטור, אם זה רפלקטור (למשל לנד קרוזר) זה לא מקורי.

האאוטלנדר מגיע עם קסנון מקורי מהמפעל ואין לו פרוז'קטור.

כפי שניתן לראות פה:

http://3.bp.blogspot.com/_bSRmC5GGYuI/Sl3C8UsWimI/AAAAAAAATAA/Olggj9f9Qn4/s1600-h/Mitsubishi+Outlander.jpg

Mitsubishi+Outlander.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה על היהירות שלך. באמת הרגשתי שקצת חסר לי תגובות מזלזלות שכאלה.

1- אתה מוזמן לסוכנות מיצובישי הקרובה לביתך לראות איך נראה האאוטלנדר הנוכחי שנמכר בארץ.

2- אתה מוזמן לאתר מיצובישי העולמית ואתרי חדשות הרכב לראות שהתמונה שאתה הוספת היא בסה"כ מתיחת פנים שהאאוטלנדר עבר לפני כחצי שנה (אולי אפילו פחות).

3- אתה מוזמן אלי לחניה לראות אאוטלנדר דור נוכחי עם קסנון מקורי, שפריצרים ובלי עדשות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חברים לא שווה לריב עכשיו על זה.

אז אם אני מתקין קיט איכותי של 5 K על הפאסאט שלי, אפשר להימנע ממפגשים לא נעימים אם שוטרים ואף לעבור טסט (אם יתמזל) כי הרכב סך הכל לא פיאט אונו וגם הגוון לבן וסביר.

מה דעתם?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תקשיב,

מבחינת חוק אסור זה אסור ואם פה בפורום יבוא איזה ילד ויגיד לך כן מותר אז מה? אתה מתקין ואומר לשוטר חבר שלי אמר לי שזה חוקי?

מצד שני אתה יכול ללכת ולהתקין אבל אם יהיה לך מזל אולי יעבור חודשיים ואף שוטר לא יעצור אותך ואלי אחרי ההתקנה בשעה יעצור אותך, אבל בנתיים אתה נהנה קצת מהאור היפה ואם תקבל הורדה מהכביש אז לך תחזיר את המקורי וזהוא זה לא סיפור מפחיד.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

רכבים שהגיעו עם קסנון אבל בלי עדשות:

ניסן מקסימה, הונדה לג'נד, מרצדס סדרה E לפני 2 דורות (חלק מהדגמים), סובארו פורסטר, הונדה סיוויק האצ'בק 2009 (חלק מהדגמים) ובטוח שכחתי עוד.

פורסם

התקן האירופאי שבו משתמשת גם ישראל מחייב עדשות, auto-ballancing ומתיזי מים , כך מגיע כל אוטו . אין מצב שיצא רכב מהמפעל ללא שלושת האלמנטים הללו.

מתיזי המים בעצם נועדו להפשרת קרח כדי למנוע פיזור אור וסינוור. החוק הישראלי אימץ כלשונו את החוק האירופאי.

בארץ אין גוף שיודע לבצע אישור תקן למכלול הקסנון. יתר על כן, מערכות בדיקת האורות במכוני הרישוי לא ממש מתאימים לבדיקות אור לקסנון ובחלק מהמקרים המכשיר מודד שעוצמת האור נמוכה.

עוד קובע התקן, גוון אור של עד 5000K , נורות של פיליפס רובם עומדות על 4500-4300K.

לידיעתכם, ממחקרים שנעשו באירופה ישנה ירידה של עד 20% בתאונות הדרכים בכבישים בינעירוניים ובכפריים בנסיעות לילה בתאורת קסנון (תיקנית כמובן) וב- 15% בכבישים מהירים.

עבירות אור הקסנון בנסיעות בערפל גבוהה פי 5 מתאורת ההלוגן וזאת בזכות ה UV שמופק מהנורה.

ברוך

• תוכן חדש...