Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YNET פירסמו כתבה על העולים אקדמאים מרוסיה שובטח להם בהגיעם עודה וענקים להלן הכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3794097,00.html

תיקראו את התגובות הגזעניות של ישראלים מתוסכלים שלא יודעים להעריך את תרומתן של העליות. ישראלים אלו שכחו כנראה מאיפה הגיעו סבות וסבתות שלהם והם מזכירים לי תינוק שיונק מהפיטמה של אימו וגם נושך אותה.

הנה כמה תגובות שפשוט זיעזו אותי:

עוד רוסים שיגנבו לנו את מענק העלייה ויברחו בחזרה לארץ נכר. (לת)

**** תפסיקו להביא עולים ממדינות מצוקה*****

לי נשבר מהעולים..

השאלה לא למה הם פה אלא..

אם כבר כותבים לרוסים תעופו חזרה לרוסיה אז

דבר ראשון תודיעו ברוסיה לא לעלות לישראל! אין קליטת עלייה. (לת)

שיחזרו לרוסיה יחד עם השמות של קדושים נוצרים שלהם. (לת)

לא לחלק כסף ליהודים מבריה"מ לשעבר ולא לאתיופים ולא לתימנים

אם באתם בשביל מענק - חזרו לרוסיה (לת)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואחרי זה ישראלים מתפלאים למה שונאים אותם בכל העולם. נראה לי שאת כל התגובות שהעתקתי לכאן כתבו בובלילים מתוסכלים מתוך קנאה ששוכנו במעבורות ועדיין לא יצאו משם.

פורסם

אין לך מושג כמה אתה טועה בקיטלוג הכותבים.

הגזענות היתה כאן תמיד ותמיד תהיה הן ברמה האישית והן ברמה השלטונית. אם עוד מדינה בעולם היתה מעזה להגדיר לאום יהודי כפי שמדינת ישראל מגדירה אותו היינו קופצים לשמיים בזעקות שהנאציזם חוזר אבל לנו מותר.

לעניין העולים עצמם אישית אני בעד עלייה אבל לא אוטומטית. אם אתה טוען שאתה מהנדס אז בוא ותעבור מבחן הסמכה (שלדעתי צריך לעבור כל מי שמביא תואר מאוניברסיטה זרה) ואחריו תקבל את כל התנאים ואם אתה עבריין אז תקבל בהתחלה תעודת תושב ורק אחרי שתוכיח שחזרת לדרך הישר תקבל אזרחות. כמובן התנאים האלה תופסים לכולם ללא קשר לארץ המוצא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תנסה לעבור מבחני רופאים. אפילו רופאים ישראלים יתקשו וכל זאת במדינה שסובלת ממחסור ברופאים. יאללה, בוא נביא רופאים מגרוזיה, הם בטח הכי מוסמכים.

פורסם

ואתה מוכן שרופא שלא מסוגל לעבור מבחן ינתח אותך?

זה לא משנה אם הוא בא מרוסיה, גרוזיה, אנגליה או ארה"ב. שיעמוד קודם כל בסטנדרטים של הרפואה בארץ ושידע לקרוא את הגליונות הרפואיים הכתובים לפעמים בעברית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה אתה רוצה, בהרבה מהמקרים זוהי אותה אוכלוסיה שבוכה על קיפוח, אפליה וגזענות כנגדה עצמה, אפילו שהיא כבר שולטת בכל חלקה טובה. מחפשים מישהו להאשים בצרות שלהם. רוסים הביאו לארץ וודקה ורוסיות, וזה תמיד יעמוד לזכותם בעיני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אישית רואה שרוסים הביאו איתם את מוסר העבודה, וידע באלקטרוניקה ומחשבים מהאוניברסיטראות ומפעלים הבטחוניים של בריה"מ, ששימש את ההיי-טק הישראלי, אבל מי שרואה את רק הנשים והוודקה, שיבושם לו.

את יודע מה אומרים?

מתי מתחילים הנעורים אצל גבר? כשהוא מתחיל להתעניין בנשים ואלכוהול.

מתי מתחילה זקנה אצל גבר? כשהוא מפסיק להתעניין בנשים ואלכוהול.

ומתי מתחילה הבגרות? כשגבר מתחיל להתעניין בעוד משהו חוץ מנשים ואלכוהול. אצל חלק זה קורה בגיל מאוחר, אצל חלק אחר זה לא קורה אף פעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גברים, אני צוחק. אני מאוד מעריך את הרוסים, ואני לא חושב - אני יודע שבלעדיהם המצב כאן היה לגמרי בקנטים. חבל שהם לא נמצאים בשיח הציבורי יותר, אלא מפנים את הבמה לכלמיני קבוצות קולניות מועילות פחות. בעיסוקיי המפוקפקים אני מבקר בעשרות חברות הייטק ויחס הרוסים לקבוצות אחרות - כולן ביחד - עומד בערך ב2:1, לטובת הרוסים.

(אין באמור לעיל כדי לפגוע בחיבת הכותב לרוסיות ו\או וודקה)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
ואחרי זה ישראלים מתפלאים למה שונאים אותם בכל העולם. נראה לי שאת כל התגובות שהעתקתי לכאן כתבו בובלילים מתוסכלים מתוך קנאה ששוכנו במעבורות ועדיין לא יצאו משם.

הפוסל, במומו פוסל.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

תחשבו כמה כספים משיקעה המדינה באדם, שנולד בישראל, מרגע הלידה עד שהוא מתחיל לעבוד ורק אז מתחיל להחזיר למדינה את ההשקעה בצורת מיסים. מליונים על כל אדם!

עכשיו תחשבו אזה רווח ענק יהיה למדינה אם מבאים עולה חדש שהוא לדוגמה מהנדס. חצי שנה-שנה הוא לומד עברית, בזמן הזה מקבל מענקים כלשהם כדי להתקיים ובעוד שנה יש אזרח יהודי שמכניס כספים למדינה. מה זה כמה מענקים לעומת הרווח! מענקים לעולים בעלי מקצוע הם השקעה נהדרת למדינה.

פורסם

אתם יכולים לזעוק "גזענות" עד לב השמיים. אני אציין כאן שני מקרים שאני מכיר , לא מתוך מה ששמעתי, אלא ממקור ראשון.

עבדתי במקום מסויים. עבדה איתי גברת שטענה שהיא מהנדסת חשמל. יום אחד קרה קצר במשרד והיא ביקשה שאעזור לה.

הרמתי והראיתי לה את הנתיך "חצי אוטומט" והיא שאלה "מה זה חצי אוטומט?", להזכירכם - מהנדסת חשמל!

לגבי מוסר עבודה. אמר לי אחד המהנדסים שעבדו איתי שהוא "נשאר לשעות נוספות כי משלמים לו בשביל להשאר שעות נוספות, לא בשביל לעבוד".

נכון, זה רק שני מקרים, אבל אני יכול להבטיח לכם שהם לא היחידים.

פורסם

נו מה אתה רוצה, למבוגרים יש מנטליות של בולשביקים. עדיין, לטוב או לרע, בלעדיהם פשוט לא היה מי שיעבוד.

פורסם

חזרה לעניין עם הרופאים , בארץ מבחני רופאים זה מבחנים דרקוניים , שניים אולי רק לארה"ב.

אגב , שוב בקשר לרופאים הרוסים , שמתם לב שההתמחויות שהם בחרו זה לרוב התמחויות לא מתגמלות בארץ ( פנימאים , מרדימים , כירורגים כללים ) , ועכשיו כשהעולים פורשים לפנסיה נוצר מחסור חמור מאוד ברופאים במקצועות אלו.

אבל מה לעשות שהממשל בארץ לא חושב מעבר לאף שלו .

ושהחברה הישראלית היא אחת הגזעניות בעולם , באמת שזה כבר יותר גרוע מהקאסטות בהודו.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...