Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

ב-180K אתה יכול לקנות רכב מסגמנט גבוה משל הגולף (משפחתיות גדולות / מנהלים), שיהיה יותר מאובזר, מרווח,

עם עלות ביטוחים די זהה.

כמו מזדה 6 הכי מפוארת, מונדיאו הכי מפוארת, סופרב 160 כ"ס הדגם המפואר, וכו'....

אז למה לעזאזל הזמנת גולף? תסביר לי כי באמת שאני לא מבין :?.

או שאולי לא ביקרת באולמות התצוגה של המכוניות הללו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המון אנשים פה מנסים לשדר לי שיש המון מכוניות ב180K שמציעות "כאילו" יותר באותה מחיר.

מה שלא מובן לכם שלא חיפשנו מכונית מנהלים גדולה וארוכה, וכמובן שלא מאזדה 6 ההמונית.

לא חיפשנו רכב שמציע יכולות ספורטיביים ומנוע מטורף שמבצע 0-100 ב6 שניות..

חיפשנו רכב שירגיש איכותי, ויתן לנו חווית נהיגה נעימה ואם כי המהירות שלו זה רק תוספת נחמדה.

מאוד אהבנו את הממדים של הגולף ואת האבזור שהוא מציע ולכן הלכנו עליו.

דרך אגב נכנסנו לFR וגם לקופרה אפילו, ולמרות שהכיסאות מלפנים היו מאוד נוחות, שאר המכונית הירגש הרבה פחות איכותי.

למרות שבכלל לא חיפשנו רכב מנהלים נכנסנו למאזדה 6, והגולף גם ממנו מרגיש יותר איכותי.

איכותי אני מדבר על איכות הבנייה ועיצוב הפנים הסולידי אך צעיר, הכל בעצם מרגיש טוב ואין תחושה רעה לגבי שום דבר באוטו.

פורסם

זה בסדר, גם לפני שאני קניתי ניסו להסביר לי שיש הרבה יותר מטר לשקל במכוניות גדולות יותר. אבל זה לא מה שחיפשנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא מבין את המטרה של הדיון הזה. כבר הזמנת את האוטו ושאלת מה דעתם של האחרים, והם ענו לך אז עכשיו אתה מציג את הצידוקים לרכישה?

לדעתי המחיר של הגולף ממש מוגזם, אם לא צריך את הגודל של הסופרב לדוגמה וכל כך מעוניינים באיכות הבניה של הגולף ובמנוע חזק הייתי קונה את הג'טה עם אותו המנוע ובעשרים אלף שקל פחות, או את האוקטביה שמציעה מנוע לא פחות חזק במחיר זול עוד יותר משל הג'טה.

ובלי קשר, תתחדש!

פורסם

רמת האבזור של הג'טה לא מתקרבת לזו של הגולף, וגם לא ניתן להזמינה ברמה כזו. נקווה שאת החדשה כן.

בלי קשר, הג'טה צפופוה יותר מאחור (היא מבוססת על הגולף הקודמת ותא המטען הענקי בא על חשבון משהו).

פורסם
...כמו מזדה 6 הכי מפוארת, מונדיאו הכי מפוארת, סופרב 160 כ"ס הדגם המפואר, וכו'....

אז למה לעזאזל הזמנת גולף? תסביר לי כי באמת שאני לא מבין :?.

אולי בכלל עדיף יונדאי I800. עוד יותר גדול

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בקיצור שמנו הזמנה והרכב מגיע בקרוב.

...

תהיתי אם אולי יש לך תמונות של פנים האוטו כי לא ראיתי שם כאלה.

לא ראית תמונות של פנים הרכב בשרשור של bar72, אני מקווה שלפחות ראית אותו (פנים הרכב) באולם התצוגה לפני הרכישה :roll:.

פורסם

כל מי שמציע מכוניות מסגמנט גבוה יותר, כנראה לא גר בת"א. לא כולם צריכים או רוצים רכב גדול יותר. אני באופן אישי מעדיף רכב שיהיה כמה שיותר קטן.

כל מי שאומר שהגולף יקרה מידי, שיציע משהו יותר טוב באותו מחיר או טוב באותה מידה במחיר נמוך יותר.

emotion of motion

פורסם

לדעתי המתחרה העיקרית של הגולף TSI היא ה-308 טורבו.

היא פונה לאותו קהל יעד שמחפש קומפקטית איכותית עם מנוע גיבור, מחירה עומד על 160K והיא תגיע עם 4 שנות אחריות במקום 3 (או 2 בגולף) בתוספת מחיר קטנה של 590 ש"ח.

פורסם

קסנון צודק שה- 308T מתחרה היטב בגולף - אבל ב- 122. שקלנו אותה לפני שרכשנו את הרכב החדש שלנו; היא נוחה ונראית נהדר מבפנים; ארבע שנות אחריות הן בונוס רציני, שמולו כמובן עומד הגיר (גם 4 :-) ).

אבל מול ה- 160 אין תחרות בכלל. במחוזותי (כלומר הצפון הישן של ת"א) מסתובבת רק 308 אחת, ולא T; וזאת לעומת שלל הגולף החדשות. יכול להיות שזה אומר משהו על כמות ה- 308 שנמכרות?

אגב, לו UMI היו רציניים, היו יכולים להפוך את האסטרה למתחרה ראויה גם כן ב- 122.

פורסם

אבל מול ה- 160 אין תחרות בכלל. במחוזותי (כלומר הצפון הישן של ת"א) מסתובבת רק 308 אחת, ולא T; וזאת לעומת שלל הגולף החדשות. יכול להיות שזה אומר משהו על כמות ה- 308 שנמכרות?

המשפט הזה ממש טיפשי לדעתי.

ממתי כמות המכירות של מכוניות שנמכרות בארץ מעידות על איכות המכונית? אז מה המכונית הכי איכותית פה, דייהולט אוואו או יונדאי גטס?

וגם אם התמקדת בצפון ת"א, אז מי נוהג שם על גולף? ילדות בנות 18 שביקשו מאבא רכב או ספרי צמרת שלא בטוחים בקשר למיניות שלהם?

פורסם

יסלחו לי פה כל המצדדים בגולף, לשלם 180K על גולף , תגידו החלקתם על הראש ?

תהיה טובה ככל שתהיה , לשלם 180K עם הגולף הזו נראה לי מוגזם לחלוטין ,אין שום הגיון למחיר הנ"ל מלבד ניסיון של צמפיון לגזור קופון נחמד על קהל רוכשי הגולף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יסלחו לי פה כל המצדדים בגולף, לשלם 180K על גולף , תגידו החלקתם על הראש ?

תהיה טובה ככל שתהיה , לשלם 180K עם הגולף הזו נראה לי מוגזם לחלוטין ,אין שום הגיון למחיר הנ"ל מלבד ניסיון של צמפיון לגזור קופון נחמד על קהל רוכשי הגולף.

גם לשלם 116K על מאזדה 3 זה הזוי. הבעיה היא שתמחור הוא לא אבסולוטי, אלא יחסי. יש לי 200K, ואני רוצה אוטו מאובזר, מהיר, עם איזשהו ערך מוסף - כלומר, לא יפני - ואני לא רוצה מכוניות מנהלים למיניהן (שעם המונדיאו הגיעו למימדים מגוחכים). ספציפית, אצלי בחניה של הבית גולף זה המקסימום שאפשר להכניס. אז מה אני אקנה?

את הצרפתיות אני ישר מוריד, עקב איכות מפוקפקת וחוויית נהיגה לוקה בחסר, והכי גרוע - הגיר. אז אין C4 ואין 308 (לC4 מגיע לרדת פעמיים, פעם שניה בגלל ההגה המטופש). ושתיהן מכוערות להחריד, אבל לא על זה נלין.

עם מה נשארתי? A3 1.8T היקרה יותר, הגולף, ו... אה... סיאט?

בקיצור, מבאס לשלם 180K, אבל סקר שוק מראה שאין יותר מדי אפשרויות אחרות. אז כמו כולם, משלמים ומייללים. על כל 308 שלובינסקי מכרו, פולקסווגן מכרו 4 גולף - ולא כולם בגלל תופעת העדר. יש אנשים שבאמת הלכו ובדקו. הייתי שמח לשמוע חוויות מאחד שהלך, בדק, וקנה 308.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...