Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם העובדה זה שאייל חי בסרט אני מסכים איתך PIZO, ואנחנו לא לבד :lol:.

אבל תודה שזה כיף לראות שרשור על גולף ואנשים כמו אייל מגינים על המותג בחירוף נפש, זה עושה לי את היום!

אייל, הכל באהבה :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מסכים עם VW_GTI.

הייחוד של הגולף באירופה בוא שאתה מקבל רכב סופר איכותי במחיר זהה ולעיתים נמוך יותר מהמתחרות(פוקוס,308 וכו').

הגולף המדוברת: £14,500 - או באמת?

פורד פוקוס טיטניום עם מנוע 2.0 ליטר: £19,695

פיג'ו 308 1.6 טורבו: £17,545

קחו את המחירים האלה ותראה מה מוכרים לכם בארץ ובאיזה מחיר, הגולף מרכב איכותי מאוד שנמכר במחיר זהה ונמוך למתחרים שלו הפך בארץ למשפחתית שנמכרת במחירים אסטרונומיים ולא משנה מה איכותה.

אני כל כך אוהב לתפוס קשקשנים בקלקלתם...

פרקש, תעשה לי טובה ותתנצל, אה? כי גרמת לי לבזבז זמן ולבדוק את השטויות שאתה כותב.

הנה מחירים לדוגמא:

גולף 122 עם אבזור: £18,450. אתה יודע מתמטיקה פרקש או שאתה בכוונה מפרסם מידע שגוי בפורום כדי לתמוך בטענותיך החסרות?

ג'טה 160 עם אבזור: £19,560. אין גולף 160 באתר של VW באנגליה - שם בחרת להשוות, אבל משום שהג'טה בישראל זולה יותר מהגולף אני מניח שזה נותן לך קנ"מ. ובעצם, אם מניחים הפרש של 3000 פאונד מה- 308, שזה בערך 36000 ש"ח אחרי מיסים, אולי דווקא לובינסקי הם שגובים מחיר מופרז?

אז תעשה לי טובה ואת המידע השגוי (בכוונה?) שלך תפיץ במקום אחר. ותתנצל. אם לא בפני אז לפחות בפני שאר חברי הפורום - שחשבו שאתה מוסר מידע מדוייק - וקוראיו העתידיים.

הבהרה: אני עדיין חושב שצ'מפיון יקרנים, אבל לפחות אנחנו רואים את התמונה האמיתית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אייל, בשביל הרקורד, היתה לי גם גולף בעבר וגם נהגתי על גולף של ידידה.

היתה לי גם פונטו ספייס והיתה לי פיאט טמפרה, מעבר לזה בבית עברתי רכבים כמו מזדה 323, מזדה 6 סוויפט החדשה, פוקוס, קווליר ונהגתי גם על BMW סדרה 5 כמה פעמים.

זה מספיק לצורך העניין?

אני עדיין לא רואה את הגולף בתור מוצר יחודי כמו שחלק מהאנשים מציגים פה. מדובר ברכב עממי נקודה! זה שהיבואן החליט לנסות ולמתג אותו כמשהו עם ערך מוסף, זה לא אומר שבאמת יש ערך מוסף ברכב הזה. זה הכל שיווק.

יש אנשים שמסוגלים למכור לך גם חרא ואתה תקנה כי הם ידעו לשכנע אותך, ותהיה בטוח שהמערכת שיווק של היבואנים היא מספיק משומנת כדי לגרום לאנשים מסויימים להיתקע עם הרכב הזה לכל החיים.

אם על אותה גולף היה סמל של BMW, אודי או מרצדס - הייתה משלם גם 200K.

אבל אם על מאזדה פיג'ו 308 היה סמל של BMW וזה היה אותו אוטו בדיוק, לא הייתה משלם מעל 200K.

פורסם
אני כל כך אוהב לתפוס קשקשנים בקלקלתם...

פרקש, תעשה לי טובה ותתנצל, אה? כי גרמת לי לבזבז זמן ולבדוק את השטויות שאתה כותב.

הנה מחירים לדוגמא:

גולף 122 עם אבזור: £18,450. אתה יודע מתמטיקה פרקש או שאתה בכוונה מפרסם מידע שגוי בפורום כדי לתמוך בטענותיך החסרות?

ג'טה 160 עם אבזור: £19,560. אין גולף 160 באתר של VW באנגליה - שם בחרת להשוות, אבל משום שהג'טה בישראל זולה יותר מהגולף אני מניח שזה נותן לך קנ"מ. ובעצם, אם מניחים הפרש של 3000 פאונד מה- 308, שזה בערך 36000 ש"ח אחרי מיסים, אולי דווקא לובינסקי הם שגובים מחיר מופרז?

אז תעשה לי טובה ואת המידע השגוי (בכוונה?) שלך תפיץ במקום אחר. ותתנצל. אם לא בפני אז לפחות בפני שאר חברי הפורום - שחשבו שאתה מוסר מידע מדוייק - וקוראיו העתידיים.

הבהרה: אני עדיין חושב שצ'מפיון יקרנים, אבל לפחות אנחנו רואים את התמונה האמיתית.

בר אני מצטער אבל אתה טועה, יש גולף 160 באתר של אנגליה ומדובר על גרסת הGT. חחח

בשביל גיר DSG 7 הילוכים ומנוע TSI 1.4 160 כ"ס תדרשו לשלם לא פחות מ21,195 פאונד.

זה גם המחיר בלי מסך מגע ואולי עוד תוספות שלא ראיתי.

ותנו לי להבין, אתם אומרים שהגולף מציפה את כבישי אנגליה ואירופה למרות שהיא יותר יקרה מהמתחרים? (אם אפשר לקרוא להם מתחרים).

ושלא תגידו שאני ממציא: http://cdn.volkswagen.co.uk/assets/common/pdf/pricelists/golf-vi-pricelist.pdf

פורסם
לפעמים אני חושב שהאגו שלך זה המצאה..את השטויות חסרות כל הביסוס שלך בפורום לא רק אני ציינתי!

וחוץ מזה מה הקשר לקילופים בדשבורד של הגרוטאה שלך??

מצטער לאכזב אותך אבל ב GTI אין קילופים כי רוב הקונסולה דמויית עץ... :)

מוכן לקחת בשתי ידיים שבכל הרכבים הבאים שלי הבעיות יסתכמו בקילופים.

גרוטאה? נו באמת...

אני מסכים עם VW GTI

התמחור של ה TSI 160 הוא בעייתי, במיוחד כעת כאשר יש GTI בהפרש לא גדול.

אני לא מבין למה אנשים מנסים לשכנע אחרים לא לקנות גולף למרות שהם רוצים בכך, כל אחד שיעשה מה שהוא מוצא לנכון עם כספו ויקנה איזה רכב שמתאים לו.

מי שלא מרגיש שהוא מקבל ערך מוסף מהגולף או קשה לו פסיכולוגית להשקיע סכום כזה על קומפקטית או אין בידיו הסכומים הללו- שלא ישקיע את הסכומים הללו.

מי שמוכן להשקיע - כנראה יודע למה וכל אחד וסיבותיו הוא.

חלק אוהבים את הסטטוס (אני אישית לא רואה בכך סמל סטטוס), חלק אוהבים את הגירים והמנועים, חלק אוהבים את העיצוב, חלק את איכות ההרכבה וחלק רק את הבטיחות או סתם קונים מתוך סטיגמה לא ברורה.

vw-gti - אתה לא סובל את המותג אבל מצד שני, מחזיק שני אקזמפלרים אצלך בחצר. קצת מצחיק :D

ובקשר למחירים בחו"ל - למי אכפת? אנחנו לא גרים בחו"ל .אנחנו גרים בארץ. כל עוד יהיה מונופול ליבואן אחד על מותג מסויים ולא כמה דילרים שמייבאים רשמית את אותו מותג, תהיה לו שליטה מוחלטת על התמחור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז לפי הטענה שלך, רוב הישראלים לא מבינים מה זה איכות, ורק אנשי האליטה יודעים מה זאת איכות טובה?

נו שיהיה, הרגע הוכחת לי שאתם באמת מתוכחים על עיוור בשביל הגולף.

אני אתקשר לצ'מפיון ללמוד אצלם את צורת השיווק הזאת שלהם כי זה עובד מצויין.

לא רק רוב הישראלים, רוב האנשים בעולם.

מי שלא מבדיל בין גולף למאזדה 3, גם לא יבדיל בין סטייק איכותי לנחות, בין יין גרוע ליין איכותי, בין בגדים מאיכות נמוכה לגבוהה ואין לזה סוף.

כמו שיש אנשים שלא ישלמו יותר מ 500 שקל על שעון, יש גם אנשים שישלמו 50 אלף שקל ויש כאלה שאף יותר. מי שלא מבין למה ואיך, שלא יתאמץ אפילו.

בינתיים אף אחד פה לא הצליח למצוא חבילה מוצלחת יותר מהגולף באותו מחיר או מוצלחת באותה מידה במחיר נמוך יותר.

אין פה שום קשר להגנה על הגולף, מעולם לא היתה לי אחת ואני גם לא מחובבי המותג והרכב והיא ממש לא מושלמת, אבל מספיק לשבת באחת ולראות שמדובר בליגה שונה לגמרי ממאזדה 3 מבחינת איכות ותחושת פרימיום (כן, היא בהחלט מרגישה פרימיום. בכלל לא פחות מאודי A3 מקבילה ובטח שלא פחות מהסדרה 1 המקבילה).

גם באירופה, דרך אגב, הגולף היא אמת מידה.

emotion of motion

פורסם

אייל, אני מחזיק אצלי שתי מכוניות מיוחדות עם ערך מוסף.

אין לי בעיה עם מי שקונה GTI, אבל גולף רגילה בכזה מחיר זה הזוי.

אם המגאן RS250 תמצא חן בעייני כשאני אנהג עליה לא תהיה לי בעיה לקנות אותה אפילו שיש לה סמל של רנו.

אני מעריץ נלהב של VW אבל יש גבול...

אני ריאלי זה הכל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש פתגם שאומר.

מי שלא מצליח לקטוף ענבים,אומר שהם חמוצים.

והמשפט הזה מסכם את הכל.

שלא היה לי מספיק תקציב,הייתי נוסיע על יפאניות .

עכשיו שיש לי ,ואני יכול להרשות לעצמי,אין מה לעשות,רק רכבים כמו גולף אודי וכדומי ,יכולות לספק אותי.

למה בעצם מכוניות כמו B3 וכדומה הם יותר זולים מהגולף.

כי בעצם הם תוכננו לעמוד בתקציב מסויים.היצרן בעצם יכול להשקיע על B3 ולתכנן אותה שתהיה יותר איכותית מגולף .

אבל אז אף אחד לא יקנה אותה.כי היא צריכה להיות מתומחרת באותו מחיר של הגולף.והסמל פה מתחיל לדבר.

אפילו אם תשאל את היצרן של סובארו ,יגיד לך שהגולף יותר איכותית,למה?

כי הוא יצר אותה להתחרות עם הגולף רק במחיר ולא באיכות.

עכשיו דוד שלי הזמין לבן שלו GTI ,במקום 205000 ש"ח ,הוא מקבל הנחה ועולה לו 187000 ש"ח עד 190000 ש"ח

אמר לי אם אני מעוניין בגולחף 160 ,אפשר להשיג אותה ב170000 ש"ח

למה ?כי יש אנשים שיש להם כוח והנחות מטורפות.

הבנאדם הזה יש לו צי של רכב והכל VW

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
יש פתגם שאומר.

והמשפט הזה מסכם את הכל.

עכשיו שיש לי ,ואני יכול להרשות לעצמי,אין מה לעשות,רק רכבים כמו גולף אודי וכדומי ,יכולות לספק אותי.

כי בעצם הם תוכננו לעמוד בתקציב מסויים.היצרן בעצם יכול להשקיע על B3 ולתכנן אותה שתהיה יותר איכותית מגולף .

אבל אז אף אחד לא יקנה אותה.כי היא צריכה להיות מתומחרת באותו מחיר של הגולף.והסמל פה מתחיל לדבר.

אפילו אם תשאל את היצרן של סובארו ,יגיד לך שהגולף יותר איכותית,למה?

כי הוא יצר אותה להתחרות עם הגולף רק במחיר ולא באיכות.

עכשיו דוד שלי הזמין לבן שלו GTI ,במקום 205000 ש"ח ,הוא מקבל הנחה ועולה לו 187000 ש"ח עד 190000 ש"ח

אמר לי אם אני מעוניין בגולחף 160 ,אפשר להשיג אותה ב170000 ש"ח

למה ?כי יש אנשים שיש להם כוח והנחות מטורפות.

הבנאדם הזה יש לו צי של רכב והכל VW

תוכל לפרט, המספרים מדברים על הGTI החדשה שבדיוק הושקה או הקודמת? 3/5 דלתות? ידני/DSG?

תודה,

--רן.

פורסם
תוכל לפרט, המספרים מדברים על הGTI החדשה שבדיוק הושקה או הקודמת? 3/5 דלתות? ידני/DSG?

תודה,

--רן.

200 אלף , 3 דלתות ידני.

205 אלף, 3 דלתות DSG.

210 אלף, 5 דלתות ידני.

215 אלף , 5 דלתות DSG.

פורסם
יש פתגם שאומר.

והמשפט הזה מסכם את הכל.

אלא שטויות של קשקשן שנפלו עליו כמה גרושים והוא ישר רץ לעשות שופוני.

חסר אנשים שנוסעים במכוניות עממיות אבל מסוגלים לקנות חצי תל-אביב?

יש כאלה שבכלל נוסעים על קטנוע כי זה יותר נוח.

אתה יודע למה?

כי רק לפי המבט וצורת הדיבור שלהם ישר קולטים מי האיש. הוא לא צריך צעצועים כדי להראות את גודל האיבר.

פורסם

אני לא יכול לקנות חצי ת"א, אבל לפני שנה יכולתי לקנות TSI דור 5 140 כ"ס, או לחכות כמה שבועות ולקנות דור 6 122 כ"ס. בסוף קניתי סיוויק 5 דלתות באותו המחיר, ואני לא מצטער. תיהנה מהסמל :-)

פורסם
עם העובדה זה שאייל חי בסרט אני מסכים איתך PIZO, ואנחנו לא לבד :lol:.

אבל תודה שזה כיף לראות שרשור על גולף ואנשים כמו אייל מגינים על המותג בחירוף נפש, זה עושה לי את היום!

אייל, הכל באהבה :arrow:

הכל ברוח טובה,כיף לראות איך כל אחד מנגן את הסרט שלו..

פורסם
200 אלף , 3 דלתות ידני.

205 אלף, 3 דלתות DSG.

210 אלף, 5 דלתות ידני.

215 אלף , 5 דלתות DSG.

נדמה לי שהבנתי אחרת:

5 דלתות ידני גם תעלה 205 אלף.

5 דלתות DSG תעלה 210 אלף (ליתר דיוק - 209,990)

שימו לב שהתוספת לגיר היא רק 5K.

פורסם
אני לא יכול לקנות חצי ת"א, אבל לפני שנה יכולתי לקנות TSI דור 5 140 כ"ס, או לחכות כמה שבועות ולקנות דור 6 122 כ"ס. בסוף קניתי סיוויק 5 דלתות באותו המחיר, ואני לא מצטער. תיהנה מהסמל :-)

נו, והבולמים שלך בסדר? כי אני זוכר שרשור שפתחת, בו כתבת: "שירות הונדה - בושה וחרפה". אבל, אתה הרי לא מצטער בכלל על הזמן שבוזבז והעצבים... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247518 . הנה ציטוט לדוגמה מדבריך: "איזה נפילה והכזבה!".

רק תישמר מטיפול אצל מוסך מורשה כזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289827 .

אני לא חושב שהשירות של צ'מפיון כזה מדהים (אם כי גישת אנשי השירות במרכזי היתה בסדר וגם הטיפול בפליקס), אבל דחילק.

מה גם, שכדאי לשים לב שהשרשור מדבר על הגולף 160, שבכלל לא היתה אופציה אצלך, כנראה, ולכן הסיוויק שבחרת לא רלבנטית (היא מחווירה מול ה- 160, אם כי לטעמי גם לא עדיפה על ה- 122, אבל זה עניין לדיון אחר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...