Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל, אני מחזיק אצלי שתי מכוניות מיוחדות עם ערך מוסף.

אין לי בעיה עם מי שקונה GTI, אבל גולף רגילה בכזה מחיר זה הזוי.

אם המגאן RS250 תמצא חן בעייני כשאני אנהג עליה לא תהיה לי בעיה לקנות אותה אפילו שיש לה סמל של רנו.

אני מעריץ נלהב של VW אבל יש גבול...

אני ריאלי זה הכל.

סבבה. גם אני לא הייתי משלם את הסכום הזה על גולף רגילה, אז אנחנו מסכימים.

מצד שני, אי אפשר למנוע ממי שכן רוצה לשלם.

יש פתגם שאומר.

מי שלא מצליח לקטוף ענבים,אומר שהם חמוצים.

והמשפט הזה מסכם את הכל.

שלא היה לי מספיק תקציב,הייתי נוסיע על יפאניות .

עכשיו שיש לי ,ואני יכול להרשות לעצמי,אין מה לעשות,רק רכבים כמו גולף אודי וכדומי ,יכולות לספק אותי.

למה בעצם מכוניות כמו B3 וכדומה הם יותר זולים מהגולף.

כי בעצם הם תוכננו לעמוד בתקציב מסויים.היצרן בעצם יכול להשקיע על B3 ולתכנן אותה שתהיה יותר איכותית מגולף .

אבל אז אף אחד לא יקנה אותה.כי היא צריכה להיות מתומחרת באותו מחיר של הגולף.והסמל פה מתחיל לדבר.

אפילו אם תשאל את היצרן של סובארו ,יגיד לך שהגולף יותר איכותית,למה?

כי הוא יצר אותה להתחרות עם הגולף רק במחיר ולא באיכות.

עכשיו דוד שלי הזמין לבן שלו GTI ,במקום 205000 ש"ח ,הוא מקבל הנחה ועולה לו 187000 ש"ח עד 190000 ש"ח

אמר לי אם אני מעוניין בגולחף 160 ,אפשר להשיג אותה ב170000 ש"ח

למה ?כי יש אנשים שיש להם כוח והנחות מטורפות.

הבנאדם הזה יש לו צי של רכב והכל VW

מסכים איתך לחלוטין, אבל תכף יבואו אלה עם המחירים בחו"ל ויגידו שבחו"ל ה "B3" עולה כמו גולף אז זה קשקוש מוחלט.

בקשר ל GTI ב187K, מחיר מעולה. בהנחה ש GTI משומשת בת 3 שווה באיזור ה150K, זה בכלל מעמיד בספק את כדאיות רכישת יד 2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר ל GTI ב187K, מחיר מעולה. בהנחה ש GTI משומשת בת 3 שווה באיזור ה150K, זה בכלל מעמיד בספק את כדאיות רכישת יד 2.היום

בקשר ל GTI ב187K, מחיר מעולה. בהנחה ש GTI משומשת בת 3 שווה באיזור ה150K, זה בכלל מעמיד בספק את כדאיות רכישת יד 2.

יש בעיה עם הטיעון שלך. אם GTI חדשה תעלה 187K אז זה בהכרח יביא לירידה חדה במחיר של משומשת בת 3 שנים ולכן עדיין תהיה כדאיות ברכישת יד 2.

פורסם

ראיתי בקטלוג שהגולף 160 ,מגיעה עם ג"נטים מגניזיום דגם "CLEVELAND ''

לעומת, שברמת גימור GENERATION בא עם ג"נטים דגם "WELLINGTON''

מה יותר יפה?

האם אפשר קישור לאיך שהם נראים?או תמונות.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

http://cdn.volkswagen.co.uk/assets/common/pdf/brochures/golf-vi-brochure.pdf

זה קישור לברשור של הגולף באתר של אנגליה. את הוולינגטון ראיתי הקליבלנד לא מוצגים.

הגלגלים של ה-160 גדולים יותר (16 אינץ' לעומת 15 ב-122) והם גם נמוכים יותר ורחבים במעט. העיצוב שונה ולדעתי ה-16 אינץ' יפים יותר.

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1423251

זה קישור למבחן של גרסת ה-160 בוואלה רכב. יש תמונות של הרכב שמצוייד בג'נט 16.

פורסם
נו, והבולמים שלך בסדר? כי אני זוכר שרשור שפתחת, בו כתבת: "שירות הונדה - בושה וחרפה". אבל, אתה הרי לא מצטער בכלל על הזמן שבוזבז והעצבים... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247518 . הנה ציטוט לדוגמה מדבריך: "איזה נפילה והכזבה!".

ברור לי, שאתה מצטט רק דברים שתומכים בטענותיך. לשינוי הכותרת [סוף טוב] לא שמת לב?

אני גם כתבתי, שאכזבה בא מכיוון שהתרגלתי לשירות מעולה של טויוטה. אבל אני מכיר גם יבואן אחר - UMI. ויש לי רושם, שצ'מפיון הרבה יותר קרובים ל-UMI מאשר לטויוטה.

אני מניח, שעבור לקוחות של צימפיון מוטורס זה נקרא שירות טוב. לא סתם משתמש GOLF כתב:

תהרוג אותי אני עדיין לא מצליח להבין מה היה כל-כך רע בשירות שקיבלת.

הכי חשוב שאתה מרוצה בסופו של דבר. סע בכיף.

ואחרי שהחליפו את הבולמים אני כן מרוצה. במיוחד אני מרוצה, שלא קניתי בצימפיון מוטורס. אני בטוח שגם הבחור הזה מרוצה, אחרי שקיבל 40899 ש"ח מצ'מפיון. רק חבל שהיה צורך להגיע לבית משפט.

רק תישמר מטיפול אצל מוסך מורשה כזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289827 .

יש גם כאלה. אבל משלי (איילנד סנטר ) אני מרוצה. אדיבים, יעילים, עובדים לפי המחירון (יש דבר כזה בצימפיון?). כאשר חיפשתי משהו לא סטנדרטי, עזרו לי בסבלנות למרות שלא היו לי פרטים מדויקים.

מה גם, שכדאי לשים לב שהשרשור מדבר על הגולף 160, שבכלל לא היתה אופציה אצלך, כנראה, ולכן הסיוויק שבחרת לא רלבנטית (היא מחווירה מול ה- 160, אם כי לטעמי גם לא עדיפה על ה- 122, אבל זה עניין לדיון אחר).

כדאי לשים לב שהשרשור מזמן לא מדבר רק על TSI 160 כ"ס, אלא על GOLF. אני הגבתי לדבריו של qashoa

יש פתגם שאומר.

מי שלא מצליח לקטוף ענבים,אומר שהם חמוצים.

והמשפט הזה מסכם את הכל.

שלא היה לי מספיק תקציב,הייתי נוסיע על יפאניות .

עכשיו שיש לי ,ואני יכול להרשות לעצמי,אין מה לעשות,רק רכבים כמו גולף אודי וכדומי ,יכולות לספק אותי.

אתה צודק, סיוויק זה לא אופציה מול TSI 160. האים אי פעם טענתי אחרת? אם היו לי עוד 40000 ועם יבואן אחר, יכול להיות שהייתי קונה גולף 160 :-D

פורסם

נו טוב, גם אני חיפשתי יבואן אחר (למרות שלי אישית לא היו תקלות בגולף הקודמת, אבל רציתי יותר שנות אחריות), אבל כל ההאץ' עם חמש דלתות ו- 160+ כ"ס (כלומר לאון, גולף, אאודי) הן שלהם. אם רק יבואן אחר היה מרים את הכפפה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...