Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שדובר רבות על המכשירים הנ"ל אבל השאלה שלי היא ספציפית למערכת שמורכבת אצלי ברכב.

יש לי את המערכת שרשומה בחתימה (מגבר 4 ערוצים--> 2 לרמקולים ו2 לסאב) כרגע אני עובד עם המערכת המובנת של ההונדה שאין לה יציאות RCA ולכן המגבר מחובר בעזרת מנחת.

אני מתכוון להשלים את המערכת וסוף סוף להשתדרג בדבר האחרון- HU.

ההתלבטות שלי איזה מביניהם עדיפה ספציפית לגביי? ולא ישר להגיד שה9887 כי זה הרי ידועה שהיא טובה יותר והיא בעלת פונקציות שאין ב9886, אלא השאלה שלי היא האם מה שיש ב9887 ואין ב9886 באמת יבוא לידי ביטוי ויעשה שימוש בכל הפונקציות, משום שחד משמעית יש דברים שקיימים בHU ואני לא יכול לנצל אותם כמו biamping ולכן חשוב לי לדעת אם ההשקעה משתלמת או להפך אני ישקיע על דברים שגם ככה אני לא יוכל להשתמש בהם.

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

אם דרוש לך USB, אך הנך מוותר על EQ פרמטרי וגרפי, 5 ו7 באנדים בהתאמה, קרוס 2/3WAY וTA, לך על ה9886.

אם אתה זקוק לפיצ'רים הנ"ל אך אינך זקוק לUSB, לך על ה9887.

הערה 1: באמצעות ה PXA-H100, אתה יכול לקבל את הנ"ל בחיבור ל9886.

הערה 2: בכמה לירות אתה יכול להביא את ה KCE-422i, ולחבר ל9887 Ipod, במידה ויש לך, מה שמייתר את הצורך בUSB.

אישית, גם ממקום של צורך מועט/אפס צורך כרגע, הייתי ממליץ לך ללכת כן על ה9887. מהר מאד אתה תלמד ותרצה להשתמש בפונקציות הללו.

לשיקולך.

מה ההבדלים במחירים בינהם בכלל?

פורסם

כמו שנאמר תסביר את עצמך קצת מה כל פיצ'ר עושה ולאיזה חלק הוא מתייחס ואם בכלל יש לי את האפשרות להשתמש בוא כי לפי מה שהבנתי רק מערכות ברמה גבוהה מאוד צריכים ותומכים בכל הפיצ'רים שה9887 מציע.

דבר שני מאוד חשוב לי USB וזה אחד הסיבות שאני מתפשר על ה9886 וכרגע אין לי אייפוד ומיותר לדעתי לרכוש אחד רק בשביל לחבר אותו למערכת.

אבקש עוד דעות והמלצות

פורסם

אקולייזר גרפי - ערוצים קבועים ( הגברה \ הנחתה)

אקולייזר פרמטרי - אתה קובע איזה תדר אתה רוצה להגביר \ להנחית + תדרים שמסביבו (אתה קובע את הרוחב)

קרוס 3 WAY- מתאים להגברה אקטיבית

TA - TC - תיקוני זמנים

מקווה שעזרתי.

נ.ב יש לך את הקלריון 785 שמציע את כל הפי'צרים הללו + USB ,IPOD, AUX , BT , רדיו ישראלי בחצי מחיר מהאלפיין.

מכשיר מעולה ממליץ עליו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני לא הייתי משווה בין קלריון הזה לאלפיין,אבל קלריון שווה כל שקל (למראת שלי הוא נירא מסובך מידי)

אבל גם אלפיין 9887 שווה כל שקל (למראת שאין לו הרבה פיצ'רים כמו USB,BT)

אם התקציב מאפשר לך-לך על אלפיין,אם אתה רוצה לחסוך כמה מאות שקלים,תקנה לך קלריון

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

למה לא הייתה משווה?

היה לי 9855 מכשיר נהדר, הקלריון הרשים (אותי לפחות ) יותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

היה לי אלפיין ,פיוניר PRS ואני מעדיף את הקלריון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

קודם כל תודה על התגובות... קלריון לא בא בחשבון מכמה סיבות- קודם כל המראה שלו מאוד פשוט ומשעמם ונראה קצת מסובך, ודבר שני במידה ותקציב היה שיקול הייתי לוקח אותו אבל העניין שאני מביא את האלפיין מחו"ל וזה גם ככה יוצא לי מחיר ממש זול משהו בסביבות 1000 שקל עם הבדלים קטנים בין ה9886 ל9887.

מה שהאמת הייתי רוצה שמישהו יסביר לי בפשטות מה כל פיצ'ר שהזכרתם למעלה עושה לאיזה רכיב הוא מתייחס ועד כמה ואיך הוא בא לידי ביטוי, כי זה לא עוזר לי שאומרים לי אקטיבי פסיבי וכאלה, לא בדיוק הבנתי מה זה אומר. והשאלה האמיתית- אם בכל זאת אני ילך על ה9887 האם באמת יהיה לי הבדל בשמיעה/איכות/עוצמה ואם באמת אני ינצל את כל הפיצ'רים שיש בו ואין ב9886?

עריכה: ודבר נוסף- מה הכוונה שאומרים חיתוכים ותדרים?

פורסם

מישהו אולי בכל זאת יכול לענות לי על השאלות ולכוון אותי על איזה מכשיר ללכת?!?!

פורסם

שלום איציק.

שגיא הסביר בקיצור את המושגים. הייתי ממליץ לך בחום לעבור על הFAQ המושקע. כך תוכל להרחיב ולהעמיק את הבנתך וידיעותיך בתחום.

תוכל גם לבצע חיפוש לפי מילות המפתח הדרושות לך, במידה ויהיו לך עדיין שאלות או אי-הבנות ישמחו החברים להרחיב.

בשורה התחתונה, כפי שהמלצתי לעיל, בהנחה והמחיר דומה וקרוב, לך על ה9887. מה שהיום נראה לך כמיותר או כלא מובן, יהיה לך מאסט לאחר קריאה והבנה של המונחים והמושגים שהוזכרו.

אם אתה מתעקש לקבל בחבילה את הUSB, שקול להוסיף את הH100 הנ"ל, חפש אולי בeBay.

לחלופין, תוכל לחפש את ה KCA-620M ולקבל USB ל9887.

פורסם

אם אתה מחפש משהו ברמה של ה 9887 עם BT עם USB

בלי לרדת ברמה לך על ה ECLIPSE 7200 אותו טווח מחירים בארץ בהמלצה

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

רק תוספת קטנה - אם אתה מביא את המכשיר מחו"ל (ולא מדובר בדגם R), תצטרך לבצע כיול במעבדה כדי לקלוט רדיו בארץ.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

רוב הסיכויים שהמכשיר שאני מביא יהיה ללא רדיו (כלומר לא הדגם עם הR) משום שאני מביא אותו מארצות הברית ולא מאירופה.

אבקש לקבל המלצות למעבדות שיכולות לבצע לי כיול למכשיר (עדיף באזור הדרום/ מרכז), ובבקשה כמה זה אמור לעלות לי? אבקש לקבל תגובות מאנשים מניסיון שביצעו כיול למכשירים הנ"ל.

• תוכן חדש...