Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תחליף לפולו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את הפולו 2001 שלי. די! נמאס... כל חודש-חודשיים במוסך וכל פעם אני יוצא ב1000 ש"ח ומעלה. כל פעם משהו אחר, זה פשוט מטריף אותי. זה הביא אותי לחפש רכב לפי קריטריונים אחרים מאלה שעניינו אותי קודם... אני מחפש אמינות. אני רוצה רכב שיגיע למוסך בעיקר בשביל טיפולי 10,000. אני סטודנט ואין לי כסף או זמן בשביל לטפל באוטו כל הזמן.

לא משנה לי איזה חברה. מה שחשוב, זה שיהיה אמין, בעל מזגן טוב ושלא יאכל הרבה דלק. לא משנה לי אוט' או ידני, לא משנה לי חלונות חשמל וכו'. התקציב הוא (בתקווה שאמכור את הפולו במחיר מחירון) בערך 31,000 ש"ח. רצוי שהרכב יהיה מהעשור הנוכחי. תודה רבה.

פורסם

פולו הוא רכב טוב, כנראה שנפלת על רכב לא שמור. עכשיו השאלה היא כמה באמת השקעתה ברכב ומה תיקנת. יתכן שכבר עשית יישור קו מלא לאוטו ולא צפויות יותר תקלות ומי שיקנה ממך את הרכב רק ירוויח. אתה תקנה שוב רכב משומש ותצתרך לעשות לו שוב יישור קו ותפסיד עוד יותר כסף. ככה זה במכוניות משומשות אם לא מטפלים בהן כמו שצריך אז תקלה גוגגת תקלה.

אני רוצה להמליץ לך לשקול שוב את הנושא ובמידע וכן תרצה למכור אז לבדוק אופציות של פיאט פונטו או יונדאי אקסנט.

פורסם
פולו הוא רכב טוב, כנראה שנפלת על רכב לא שמור. עכשיו השאלה היא כמה באמת השקעתה ברכב ומה תיקנת. יתכן שכבר עשית יישור קו מלא לאוטו ולא צפויות יותר תקלות ומי שיקנה ממך את הרכב רק ירוויח. אתה תקנה שוב רכב משומש ותצתרך לעשות לו שוב יישור קו ותפסיד עוד יותר כסף. ככה זה במכוניות משומשות אם לא מטפלים בהן כמו שצריך אז תקלה גוגגת תקלה.

אני רוצה להמליץ לך לשקול שוב את הנושא ובמידע וכן תרצה למכור אז לבדוק אופציות של פיאט פונטו או יונדאי אקסנט.

אני חושב ככה כבר חצי שנה... השקעתי בו מאז שקניתי בינואר 12,000 ש"ח!!! זה פשוט טירוף. טיימינג חדש (כולל גלגלי השיניים והרצועות הקטנות), קלאצ' חדש (לא מתיחה, מכלול חדש), כל מה שקשור במיזוג, החל ממדחס חדש, צינורות, שסתום לחץ, משהו בבקרה שלו (לא הבנתי בדיוק) ועוד רבים וטובים. רק בקטע של המזגן נכנסתי כבר איזה 4 פעמים שונות. אני פשוט מתוסכל ומפחד שעוד חודש, אכנס שוב. בנוסף, תמיד נותנים לי להרגיש שהבעיה היא מזערית, ובסוף אני יוצא עם חשבון של בין 1000 ל 4000 ש"ח. זה טירוף בלי גבולות, ולך תדע איפה זה ייעצר. פשוט עצוב איך שמכרו לי את האוטו הזה ועבדו עליי (גם מכון הבדיקה). הבא שיקנה אותו באמת יהנה מהרבה דברים שסודרו, השאלה היא האם זהו הסוף, או ממש לא...

פורסם

טיימינג עם מותחנים ומצמד החלפתה כחלק מאחזקה תקינה של הרכב ולא בגלל תקלה, כשקנית את הרכב היתה צריך לבדוק את הנושא ולתמכר את האוטו בהתאם.

בכל אופן אופציה זולה מכל הבחינות זה אקסנט או פונטו בתנאי שתמצה נורמליות ושמורות. אחרת אתה תמשיך לזרוק כסף ולעשות מתנות לאחרים.פעם הבאה שתרצה לקנות איזה שהוא רכב אז תחרוש את הנושא מכל הבחינות וכך איתך אדם שמבין.

פורסם
טיימינג עם מותחנים ומצמד החלפתה כחלק מאחזקה תקינה של הרכב ולא בגלל תקלה, כשקנית את הרכב היתה צריך לבדוק את הנושא ולתמכר את האוטו בהתאם.

בכל אופן אופציה זולה מכל הבחינות זה אקסנט או פונטו בתנאי שתמצה נורמליות ושמורות. אחרת אתה תמשיך לזרוק כסף ולעשות מתנות לאחרים.פעם הבאה שתרצה לקנות איזה שהוא רכב אז תחרוש את הנושא מכל הבחינות וכך איתך אדם שמבין.

אתה צודק ב100%... רק שבבדיקה, הבוחן היקר לא אמר כלום על המזגן, הקלאצ' ובעצם כלום (לגבי הטיימינג הוא לא יכל לדעת). אני רק מקווה לא לגלות נזק לשילדה אם מישהו ייקח אותו לבדיקה. בנוגע למישהו שמבין, מי מבין באמת? כל מי שאני מכיר, כולל בפורומים נותן עצות אחרות לגמרי. אני לצערי לא מבין. אתה אומר לי אקסנט ומיליון אחרים אומרים להתרחק מהקוריאניות (ומפיאט)...

בנוגע ללזרוק מתנות לאחרים, אני מרגיש במצב כזה: יושב מול SLOT MACHINE בקזינו ומזין אותה במטבעות. אחרי כמה זמן, אני מתחיל להרגיש שאני סתם מבזבז את כספי ושעדיף שאלך, אבל אז אני חושב שבעצם עכשיו יתיישב מישהו אחר, ותוך שנייה יקצור את כל הפירות שאני נטעתי. מבין? כל פעם שאני יוצא מהמוסך (ותאמין לי שזה קורה הרבה), אני אומר לעצמי שזאת הפעם האחרונה ושכבר סידרתי הכל. יודע מה קרה היום? המגבים לא מגיבים. ולא בגלל הידית, יש התזה, יש מגב אחורי, רק הקדמיים שבקו חיים. פשווט קללה, ופעם אחרונה שלי עם VW משומשת (עם כל האהבה שלי אליהם)

פורסם

אני לא יודע אם אתה מאזור המרכז, אבל יש בתל-אביב את מוסך-רון, כנס לפורום אוף-טופיק ותקרא את ההמלצות עליו. לי יש אודי 80 זקנה ב 10 שנים מהפולו שלך ורון מצליח לשמור לי אותה בחיים (אני כבר הרמתי ידיים), הבנאדם מבין עניין, מקצועי ומנוסה מאוד, וישר כמו סרגל. לפני שאתה נכנס להרפתקאה נוספת אולי כדאי שתבקר אצלו.

פורסם
אני לא יודע אם אתה מאזור המרכז, אבל יש בתל-אביב את מוסך-רון, כנס לפורום אוף-טופיק ותקרא את ההמלצות עליו. לי יש אודי 80 זקנה ב 10 שנים מהפולו שלך ורון מצליח לשמור לי אותה בחיים (אני כבר הרמתי ידיים), הבנאדם מבין עניין, מקצועי ומנוסה מאוד, וישר כמו סרגל. לפני שאתה נכנס להרפתקאה נוספת אולי כדאי שתבקר אצלו.

תודה, אבדוק.

• תוכן חדש...