Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר שנתיים שאני מחזיק ברשותי פיג'ו 106. אני מרוצה מהרכב [בשל היותי סטודנט, הרכב נוסע על 4 גלגלים והכל יפה :) ], אולם מערכת הסטריאו שלו [הכוונה לרמקולים] היא פשוט מזעזעת. בלשון המעטה.

הייתי מעוניין לקנות מע' רמקולים חדשה לרכב. מכיוון ואני חדש בתחום והכל זר לי, הייתי שמח אם אנשים היו מכווינים אותי לגבי טווח המחירים של מערכת חדשה לרכב, כמה בממוצע יעלה זוג רמקולים קדמיים, כמה יעלו טוויטרים, רמקולים אחוריים, סאב וכו'.

ובכל אופן, נראה לי שאני אתחיל על הבסיס של 2 רמקולים קדמיים איכותיים. כאשר העדיפות למחיר היא בסביבות ה-1000 ש"ח [אם בכלל קיים דבר כזה במחיר שכזה].

מעבר לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצות מאנשים לגבי מקומות בירושליםלהתקנת מע' סטריאו חדשה ברכב.

אודה לכל מי שיעזור לי בעניין.

בתודה מראש,

פורסם

דווקא באורנים זה המקום היחידי שיודע לעשות עבודה נורמאלית באזור ירושלים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם מדובר באלפייה להתחלה, אני הייתי קונה דוטק אוביישן, וכשיתפנה תקציב נוסף הייתי מגביר אותם.

שאלה רלונטית: האם התקציב הנ"ל כולל התקנה, או נטו לחלקים?

מתחדשת*

פורסם

יש שם שירות גועל נפש.

המחירים בשמיים-וההמלצות שלהם למערכות גרועות ביותר.

שמע סיפור קטן,יש לי חבר שקנה מהם מגבר לפני כמה שנים והמגבר נכנס לפרוטקשיין,הלכנו אני והוא שמנו את המגבר בתיקון,אחרי שבועיים אנחנו באים לקחת אותו[הם התקשרו אלינו ואמרו שהוא מוכן],באים לוקחים הכל טוב ויפה עד שאני אומר לבני אם אתה מכיר אותו-לחבר לי את המגבר באוטו[מה זה לשים מגבר באוטו? בדיוק לחבר 5 חוטים],הוא אומר לי 50 שקל,התחלתי לריב איתו ולא הסכמתי לחבר שלי לשלם 50 ש"ח,הוא שאל אותי מי פירק את המגבר מהרכב-אמרתי לו עובד שלו,טוב הוא השאיר אותי שמה ויצא לאנשים,התעלם ממני-אח"כ בא עוד עובד שלו[ערבי אחד],שאל אותי אם אני צריך עזרה,סיפרתי לו את הסיפור-העובד שאל אותי אותה שאלה "מי הוציא לך את המגבר מהאוטו?"[הכי מצחיק שהם חשבו שזה האוטו שלי-חבר שלי ביישן רצח],אמרתי לו עובד שלך,לא ענה ויצא גם מהחנות,אח"כ הוא חזר התחלתי להעלות את הטון ובגלל שהיו לקוחות כנראה הוא הסכים להרכיב את המגבר ב"חינם" עם הרבה פרצופים ויחס מגעיל.

הוא הוציא,הוא יחזיר-מה שכן אני גם צריך לראות שהמגבר אכן תוקן.

פורסם

ממליץ להגיע למרכז, הרבה יותר מבחר של חנויות ומתקינים שיתנו תמורה מצויינת לפיצוי על המרחק.

מתחדשת*

פורסם

צריך לדעת לדבר איתו, מה שכן הוא מנסה לדחוף מוצרים, במיוחד של MTX.

המחירים שלו קצת גבוהים, אפשר להוריד אותו בקלות.

עד 1000 שקל יש כמה אופציות, מורל דוטק אוביישן, הרץ אנרג'י, ריינבו

צריך לשמוע את הקומפוננט.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בלי לזלזל או להעליב, מה שאתם אומרים פה זה ג'יבריש מבחינתי.

המחיר עומד על סביבות ה-1000 ש"ח ואני מחפש גם התקנה. כמה תעלה לי התקנה?

ושוב פעם, האם יש מקומות מומלצים בירושלים?

• תוכן חדש...