Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם קיימים דברים כאלה במזדה 3 ???

שנתון 2004 ( דגם קומפורט ).

יד 1 , פרטית

60,000 ק"מ

מחירון 61,000 , דורשים 64,000.

אשמח להתייחסותכם

תודה

פורסם

המחירון הוא נקודת ייחוס וכמובן שעל דברים טובים משלמים יותר.

אם תחליט שלא ללכת על זה, אנא העבר לי את פרטי הרכב בפרטי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
המחירון הוא נקודת ייחוס וכמובן שעל דברים טובים משלמים יותר.

אם תחליט שלא ללכת על זה, אנא העבר לי את פרטי הרכב בפרטי.

זאת בעצם התשובה לשאלה, לא?

פורסם
שלום

שנתון 2004 ( דגם קומפורט ).

יד 1 , פרטית

60,000 ק"מ

מחירון 61,000 , דורשים 64,000.

אשמח להתייחסותכם

תודה

כללית, מזדה 3 2004 הוא אוטו ברמה נמוכה (למשל מזגן מגוחך, נוחות גרועה, איכות גבולית) שנמכר במחיר מופקע. קורולה מאותה שנה נותן הרבה יותר באותו מחיר .

פורסם
הבעיה היא שקורולה באותו שנתון זה חתיכת סיכון עם כל הסיפורים על ההרכבה בטורקיה (2004-2005).

אתה מתכוון 2003-4. מ-2005 הייצור עבר ליפן. הבעיה עם דגמי 2003 היא פגם יצור בסדרה מסויימת של רכבים. התקלה מופיעה כשהרכב חדש יחסית ולא בן 7 ולדעתי רוב המכוניות התקולות כבר תוקנו. מקסימום אפשר להימנע מרכישה של רכב שעבר את החלפת המנוע. בסך הכל הטויוטה היא מכונית טובה אבל המאזדה 3 לא נופלת ממנה, כל אחת חזקה בתחומים מסויימים וחלשה באחרים.

פורסם

תמתין ותדע.

אם תתקשר מחר למוכר, והוא יגיד שהרכב נמכר - אז כן. זה קיים.

אם תתקשר עוד חודש למוכר והוא יגיד שהרכב עוד לא נמכר, והמחיר גמיש - אז זה לא קיים.

אני, בכל הרכבים שקניתי עד היום, התקשרתי תמיד אך ורק למוכרים שפרסמו "מעל המחירון".

אם הרכב היה מציאה, תמיד שילמתי מעל המחירון בשמחה, ותמיד קיבלתי רכב טוב.

בשבוע שעבר קניתי לאשתי רכב חדש.

שילמתי 10% מעל המחירון על רכב שחיפשתי זמן רב במצב נדיר, ומה לעשות, אני לא מרגיש שיצאתי פראייר, אלא שעשיתי עסקה צויינת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כללית, מזדה 3 2004 הוא אוטו ברמה נמוכה (למשל מזגן מגוחך, נוחות גרועה, איכות גבולית) שנמכר במחיר מופקע. קורולה מאותה שנה נותן הרבה יותר באותו מחיר .

למה להשמיץ?

אני מכיר לא מעט כאלה והתאור רחוק מהמציאות, נושא המזגן הופיע רק במשלוחים הראשונים ותוקן בפשטות ע"י היבואן ועל חשבונו (צינור רחב יותר או משהוא כזה).

בכל מקרה אני מעדיף אותו על קורולה בגל יום נתון מכל בחינה.

רכב טוב ומבוקש, אחד שמור ימכר גם מעל המחירון.

פורסם

מה בעצם הסיבה לשלם כל כך הרבה כסף על מזדה 3 יד שניה? הרי באותו מחיר אפשר לקנות רכב קבוצה 2 לא פחות טוב משנתון גבוה יותר.

פורסם

למאזדה 3 מוניטין טוב של אמינות (ודי בצדק), הוא משמעותית טוב משאר המשפחתומטיות יפנומטיות 1.6 שמר ישראלי אוהב לאהב, יש מלאי חלפים, מוסכים טובים ולכן המחיר.

ברור שמי שמוכן לפזול לאופציות פחות טרויאליות בארצנו יכול למצא רכבים טובים ומענינים יותר אבל לא בקרב חברי ועד קציני ציי רכב ליסינג.

למי שמתעקש על המתכונת הישראלית הנ"ל זו האופציה הטובה ביותא לטעמי וכנראה לטעם עוד כמה ולכן לרכב ביקוש ומכאן המחיר (וגם הגניבות ולכן הביטוח יקר!).

מי שמוכן לשמוע על מכוניות מצרפת או מדינות אחרות שונות באירופה יכול למצא יופי של 307 2.0, מגאן 2.0 , פוקוס 2.0, 406 ועוד ולהנות מרכבים טובים, אמינים נוחים ומתגמלים ולא דיברתי על אופציות יוצר אקזוטיות.

שורה תחתונה, זה אוטו טוב אבל עוד כמה שמעו על זה.

• תוכן חדש...