Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה ב EBAY שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס כמה עולה מגבר כזה בארץ עם בחול 300$???

אני חושב שזה ממש משתלם להזמין מגבר מאיייבי גם אם המשלוח עם המכס יעלה עוד 300 דולר כי דוגרי בארץ לא תמצאו את זה באותו מחיר וגם לא כפול מהמחיר שלו

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אין לי מושג, מה שכן, תשכח מזה שהמגבר יעלה 300$. זה לפני מכיסה ומשלוח, רשמתי לך. אל תכין פחות מ2000 שקל. לפני שבכלל קיבלת הודעה לבוא לשחרר אותו. מה גם שהחברה שממנה אולי תקנה עובדת עם UPS, ככה שיהיה לך יקר, הרבה יותר יקר. גם אם אני עושה ממוצע בין UPS לUSPS אז אתה מדבר על 175$, מה שאומר 475+30% מכס ומע"מ. מה שאומר 2400 בערך. לדעית לא כדאי, רק בשביל האחריות לא כדאי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

צריך לחפש הרבה. קניתי peerless 12" xxls ב...80 דולר + 45 דולר משלוח. משום מה יצא 15% מכס וללא עמלות (דואר רגיל).

אגב, דנדש באריזה מקורית, old stocks.

המגברים הזולים והשווים הם אולד סקול, צריך לטפוס אותם ברגע שמפרסמים את המודעה - אפשר לקנות 6 ארוצים של A/D/S 40-60 וואט ב50-80 דולר. + משלוח ומכס.

[under construction]

פורסם
אז בוא אני אחדש לך:

300$ עולה המגבר

משלוח (תחזיק חזק): 247$!!!

מכס - 164$

בסה"כ: 711$ שהם בסביבות 2700 שקלים.

אתה עדיין חושב שכדאי לייבא אותו :?:

משלוח באיזור 100 $

ועוד מכס+מע"מ+מס קניה=33% מעלות לתושב ארץ (עלות+משלוח)

נניח שעלות המשלוח הוא 100$ , לכן סה"כ עלות תושב ארץ 400$

33%*400= 132$ (מכס+מע"מ+מס קניה)

סה"כ

400$+132$=532$

532$=1987 ש"ח

ללא אחריות, ועם סיכון.

אני חושב שלא שווה.

פורסם

חברים, אתם יכולים לרשום איזה מחיר שאתם רוצים על משלוח אבל העובדה היא שזה המחיר שהמוכר מבקש!

אני לא ממציא, לא משאר ולא מחרטט! תכנסו לעמוד המכירה, תרשמו כיעד משלוח ישראל ותראו לבד מה המחיר.

במקום לקפוץ כולם שאני מגזים, תבדקו טוב את העובדות קודם! :x

פורסם

יפה שאתם מדברים והכל, אבל המגבר הספציפי הזה הוא בכלל Refurbished ולכן המחיר הזול.

מה גם שהיפוניקס לא נחשבת חברה מי יודע.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אף אחד לא שם לב אבל - הלינק שנתת למגבר ב300$ - מדובר על מוצר מחודש refurbished, ולא חדש. זה גם הסיבה למחיר היחסית זול. תעשה חושבים

פורסם
אף אחד לא שם לב אבל - הלינק שנתת למגבר ב300$ - מדובר על מוצר מחודש refurbished, ולא חדש. זה גם הסיבה למחיר היחסית זול. תעשה חושבים

מעניין, כי זה לא מה שרשמתי אתמול.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

• תוכן חדש...