Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סט קומפוננט בעל ציוויון סאונד כמה שיותר רך, ידוע לי שלמורל יש את המוניטין הזה אבל אני גם יודע שMT-22 יחסית פחות נכלל בקטגוריה וחשבתי ללכת על דוטק אוביישן.

יש עוד הצעות מעניינות באיזור הזה? אין לי בעיה גם עם יד שניה ולחכות קצת...

תודה מראש

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

היה לי ולאחי את הדוטק אווישן וזה אחד הסטים הרכים ששמעתי. ממש נהנתי ממנו והטוויטר סביר +(יש לי אוזניים רגישות,וכמעט כל טוויטר "הרג אותי",והmt22 לא)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי הבקשה זה סטים ממשפחת המורל

DLS / דינאודיו / מורל

אגב לקבל סאונד רך.

צריך מגבר חזק. כדי שלא יתעמץ. ואז יתעוות. ואז הסאונד לא יהיה רך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מדוסר על מגבר פיוניר שמוצהר 2*125 ב12 וולט אז נראה לי שמהבחינה הזו אני סבבה.

יש סיבה לחשוש מיד שניה בקומפוננטים?

אופל קורסה 2003

פורסם

לדעתי אין סיבה מיוחדת לחשוד, לבדוק מצב מבחינת החומרים שלא התייבש ושאין שפשופים/מכות/קרעים וכו. וכמובן לבדוק בשמיעה.

גם כשאתה קונה חדש ונשרף אין אחריות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שאלה נוספת בעניין.

הרכב כנראה ולא יעבור איטום בשום רמה. האם ההשקעה על קומפוננט עד הסכום הזה מוצדקת? אני מזכיר מדובר באופל קורסה.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...