Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא ישנה מאוד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מזכיר לי את הבדיחה על הילד ששאל את אביו מה ההבדל בין תאורתי למעשי .

בכל מקרה הרכב הזה שווה חמישים אלף דולר מינוס שתי מראות .:lol:

מה ענה לו האבא???

יום טוב.

צח.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במצבו עכשיו האוטו הזה שווה אולי 2-3 אלף. אם הוא ישופץ, וישקעו בו לא מעט כסף- גם אז הוא לא יהיה שווה יותר מדי. הערך היחידי שלו- זה זה, שהוא מאד נוסטלגי ומסמן משהו למדינת ישראל. אבל זה עדיין לא יגרום למליונרים לרוץ, ולפתוח את הארנק, כדי להוציא סכומים לא הגיוניים!

חוץ מזה, מאיפה לך, שהשכן בכלל ימכור אותה- עד עכשיו עד כמה שאני יודע, הוא סירב בתוקף לכל מי שניסה- אם זה האוטו, שאני חושב עליו!

נ.ב. אל תאמין, לכל מה שאומרים בטלוויזיה. אני כבר ראיתי איזה חוכמולוג ב"יד 2", שבמודעת מכירה של הכרמל שלו כתב משהו בסגנון: "רכב נדיר ומבוקש מאד, ראיתם בטלוויזיה, כמה אמרו שזה שווה..." :lol::lol::lol::lol::-D

בעקבות השידור בטלוויזיה המחיר של הכרמל עלה! בהתחלה הוא דרש 5000 ש"ח ועכשיו 7200 ש"ח!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ואוו לא ציפיתי לכלכך הרבה תגובות!

למרות שקצת לקחתם את העץ למקומות קצת לא רלוונטים אבל שיהיה..

הממ תישמעו לא שאני מחפש דרך קלה להיתעשר או משו אבל אני רוצה בוא נגיד גם לקבל עליה כסף וגם להעיף אותה מהר מתחת לבית בו זמנית(היא מפריעה)

מישו יכול ללתת לי אתרים על הסוסיתא ?משו?

תשמעו אני לא מבין גדול במכוניות אבל כמה היא שווה כמו שהיא הייתה פעם?זאותמרת אם אני מוכר אותה ככה איך שהיא???

אם אני יעלה תמונות שלה מכל מיני זוויות אתם תולכו להגיד לי בערך כמה היא תוכל להיות שווה?

את האמת אני לא יודע אם השכן ימכור אותה אבל כל מקרה אני ידבר איתו (אם אני יצליח הוא בן 200):-)

כמה אני יצטרך להשקיע בה ולהביא אותה למצב כמו שהראתי לכם בתמונה מויקפדיה?לפחות מראה חיצוני וריפוד וכאלה?!=]

פורסם

לא כל תחביב צריך להיות עסק כלכלי - הנאה שווה הרבה כסף ולא חייבים לעשות מזה רק עסק.

אם אתה רוצה השקעה טובה תעבור לתחביב אחר.

פורסם
ואני ידבר איתו (אם אני יצליח הוא בן 200):-)

?!=]

שמע

יש כאן עוד כמה בני 200 , עדיין קוראים וגם כותבים , אפילו מדברים.

חלקם אפילו עברו 200.

לחלקם אפילו יש סוסיתא.

תתבטא בעדינות , אל תפגע בהם , אולי הם אפילו יענו לך.:lol:

שבת שלום.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תשמעו אני לא מבין גדול במכוניות אבל כמה היא שווה כמו שהיא הייתה פעם?זאותמרת אם אני מוכר אותה ככה איך שהיא???

"כמו שהיא היתה פעם" היא עלתה כ- 8000 ל"י - שזה 80 אג'. אז צפה לתמורה בסדר גודל זה.

אבל בכלל, לפני שאתה מנסה "להרוג שתי ציפורים במכה אחת" - לנקות את החצר ועוד להרוויח מזה כסף, ולפני שאתה לומד מכונאות (או רפדות, או מה שיהיה) - כדאי שתחזור ללמוד עברית (או אותה שפה שאתה מתבטא בה. לא הצלחתי לזהות בדיוק מה היא...), וגם להתבטא בנימוס כלפי אנשים מבוגרים ממך. גם אנשים "בני מאתיים" מבינים מה שמדברים אליהם, והם לא טפשים שיתנו ל"צוציק" כמוך להתעשר על חשבונם.

עודד

פורסם

את האמת אני לא יודע אם השכן ימכור אותה אבל כל מקרה אני ידבר איתו (אם אני יצליח הוא בן 200):-)

אהה.

זאת אומרת שהשכן בן 43 בערך.

הבנתי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ואוו לא ציפיתי לכלכך הרבה תגובות!

למרות שקצת לקחתם את העץ למקומות קצת לא רלוונטים אבל שיהיה..

הממ תישמעו לא שאני מחפש דרך קלה להיתעשר או משו אבל אני רוצה בוא נגיד גם לקבל עליה כסף וגם להעיף אותה מהר מתחת לבית בו זמנית(היא מפריעה)

אם אני יעלה תמונות שלה מכל מיני זוויות אתם תולכו להגיד לי בערך כמה היא תוכל להיות שווה?

כמה אני יצטרך להשקיע בה ולהביא אותה למצב כמו שהראתי לכם בתמונה מויקפדיה?לפחות מראה חיצוני וריפוד וכאלה?!=]

אם אתה חושב להרוויח מזה כסף אז לא תרוויח אתה רק תפסיד מזה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
שלום לכולם!

אני חדש פה וניכנסתי כי רציתי לישאול אותכם שאלה שהיתעסקתי עליה הרבה מאוד זמן!

יש לי מתחת לבית סוסיתא ישנה מאוד בצבע תכלת עכשו זה של השכן שלידי והוא הפך אותה למן מחסן שהוא לא נוגע בו במסתבר שנים!

חסר לה מראות של הצדדים וואלה אני לא יודע מה עוד ובאיזה מצב היא אבל החיצוניות שלה בלי דפיקות בכלל!

מצב מכני באמת שאני לא יודע !

הממ בגדול רציתי לישאול אותכם כמה היא יכולה להיות שווה ככה,שזה אומר לימכור ככה למישו שהוא ישפר אותה.

או שאם אני ישפר אותה נגיד מנוע חדש צביעה כללית וכאלה אז כמה היא תיהיה יכולה להיות שווה למכירה?!

כי שמעתי שלא מזמן היה איזה שהוא תצוגת מכוניות סוסיתא ישנות ואנשים מכרו אותם באלפי דולרים!

תמונה של הסוסיתא!

http://tinypic.com/r/2qkhsms/4

זאת הסוסיתא הראשונה הכי קרובה בתמונה!

תודה על העזרה!

חמוד !אני מוכן לתת לך 50001 אלף דולר עבור הרכב כאשר הוא יהיה משופץ .

רק תגיד לי באיזה חלום אתה חי .

ותגיד לכולם כמה אתה חושב את עצמך חוכמולוג כמו כל תושבי המדינה

ו..כל חברי המועדון החיים באשליות וגם משליים את חברי המועדון המגיבים לכל בן אדם

שחשב שמצא אוצר בחצר ביתו .

התגובה כוללת לכל חברי הפורום ו...חברי מועדון החמש .

פורסם

רני היקר ,

אני את הרכב שלי לא אמכור מתחת ל55000 ש"ח.

לא מתאים לך אל תקנה!!!

כמו שפעם אמר אחד מחברי הפורום.

יש את המשוגע שיבקש מחיר מופקע ויש את המשתגע שישלם את זה.

בעל המאה הוא בעל הדעה!!!

ירון מאיר

פורסם

אם מדובר על הסוסיתא מבת ים ,היא תעלה חלודה בפיברגלאס לפני שתמכר .

אומנם אין דפיקות ויש מצב לשיפוץ ,אבל להביאה למצב נסיעה יעלה לא מעט.

לא ברור לי מה מצב הניירת ,דהיינו אם רשיונות מופקדים.

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...