Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתקלתם בעורבים שנוגסים באטמים/גומיות של החלונות ?

אני מקפיד לבצע ספורט על בסיס יומי בפארק הלאומי ברמת-גן ולהפתעתי ואכזבתי עורבים מתיישבים על הרכב ונוגסים בגומי של החלון וגם מפצחים אגוזים כאשר הם מתישבים על גג הרכב.

מחר אני אצלם את הנזק.

איזה כייף לי :)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקיתי את הממסרים בדקתי שהם תקינים ואטמתי אותם עם דבק חם. אני מקווה שהחורים האלה הם לא חורי איוורור, הממסרים ששם לי החשמלאי בביקור האחרון אין בהם חורים כאלה ...

בכל מקרה אני הולך לשים ברכב לפחות 2 כאלה רזרווה ...

מעניין אותי לדעת, איזה חלקי חילוף אתם שומרים ברכב לתקלות נפוצות .... ?

פורסם

אצלי במגירה של המשקפיים , יש אוסף ממסרים של יונדאי קאיה מאזדה והונדה :loco: וכי למה

לפני כ 8 שנים , מוסך מיצובישי בקש עבור ממסר כזה סטנדרטי קטן , לפנסי ערפל - 180 ש"ח .

חבר חשמלאי הביא לי ממסר אורגינל של קאיה ב 30 ש"ח - ומאז אני אוסף מימסרים ,

והחברים שלי מענף הרכב יודעים שיש אצלי תמיד ספיירים - כרגע במלאי 4 ממסרים - נכון שריטה ,אבל מדוגמת

כל הממסרים הם אורגנלים עם חותמת החברה .. לא חליפי .

( מאז שיש לי ממסרים ספייר - לא הייתה בעיה במיממסרים ברכב - אז תחשבו על זה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
באירופה יש איזורים שבהם נמייות נוגסות צינורות דלק ברכבי דיזל. אתה מגיע בבוקר והרכב לא מניע וריח של סולר מתפשט בתא המנוע- תענוג אמיתי!

תופעה מוכרת רק שהשם המדויק הוא דלק (הוגים את זה DALAK ) אורנים ולא נמיה.

מעניין שבארץ יש את אותם דלקים בדיוק אבל בארץ הם לא מתעסקים עם צנרת הסולר או עם חוטי ההצתה (שגם אותם הם נהנים לכרסם באירופה).

זאת החיה:

Pine-Marten039-01.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעניין שבארץ יש את אותם דלקים בדיוק אבל בארץ הם לא מתעסקים עם צנרת הסולר או עם חוטי ההצתה (שגם אותם הם נהנים לכרסם באירופה).

מחשש שהם יתעסקו עם הרכב הלא נכון, ובעל הרכב ירה בהם או משהו.

באירופה אזרחים סימפטים, אז הם לא חוששים להתעסק איתם :)

פורסם
קשה להאמין שאיזשהו חומר כימי בממסר משך אליו את הנמלים. אולי חשבו שזה דומה למחילה...

כנראה, כפי שמישהו כבר ציין - נגרם קצר כלשהו (מעניין אם הממסרים עדיין בידך - אפשר לפרק...)

בעברי הרחוק הייתי מלחים מעגלים חשמליים במפעל מוטורולה דרום, הייתי משתמש בדבק כחול או חום

אפילו בסרף של עץ בכדי לאטום חלקים מהמעגלים הדבקים משום מה היו מתוקים אולי זו הסיבה שהם הגיעו :shock:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

לבדוק שמן-מים-פליט?

אחד השרשורים היותר הזויים.:shock2:

אני דווקא יכול לחשוב על מקום חנייה באיזור הצפון שם הנמלים ימותו מקרינה לפני שיגיעו לריליי.:twisted:

אממה, לך אני מאמין:arrow:

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

פה (בשוויץ) יש חיה (שאני לא זוכר את השם שלה בעברית) שאוכלת גם את הצינורות מים עליון ותחתון וגם כבלי הצתה.

אפשר להרחיב את הביטוח לרכב בתוספת די גבוהה שמכסה בעיה זאת.

פורסם

פה (בשוויץ) יש חיה (שאני לא זוכר את השם שלה בעברית) שאוכלת גם את הצינורות מים עליון ותחתון וגם כבלי הצתה.

אפשר להרחיב את הביטוח לרכב בתוספת די גבוהה שמכסה בעיה זאת.

אנחנו מדברים על בדיוק אותה חיה.

נדמה לי שבגרמנית השם שלה משהוא סטייל MURTER.

פורסם

זאת החיה:

Pine-Marten039-01.jpg

נמייה - MARTEN

פורסם
נמייה - MARTEN

לא יודע מאיפה הבאת את התרגום הזה אבל MARTEN זה דלק. נמיה זה MONGOOSE.

במכוניות אני עוד יכול לטעות, בחיות, זה כבר יותר נדיר אצלי :wink:

• תוכן חדש...