Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב,

יש לי בעיה במערכת מקורית של טויוטה.

הבעיה היא כזו:

כאשר אני שומע רדיו כל ה-6 רמקולים של הרכב עובדים.

כאשר אני רואה TV כל הרמקולים עובדים.

כשאני רואה DVD הרמקולים עובדים כמו שצריך בסראונד מלא.

כשאני שומע דיסק לא משנה איזה אני שומע רק מ2 רמקולים וכאשר אני מעביר לרוורס כל הרמקולים עובדים.

נ.ב ישנה מצלמת רוורס ברכב.

שאלתי מתקין מערכות בנוגע לנושא זה והוא אמר לי לבדוק את נושא המצלמה.

בדקתי את נושא החיבורים של המערכת, ניתקת את המצלמה חיברתי את המערכת מחדש.

כלום אין שום שינוי.

אשמח לעזרה בנושא זה ממש מעצבן לשמוע בצורה כזו מוזרה.

תודה מראש,

פורסם

ואולי תגלה לנו באיזה רכב מדובר? אני לא מכיר טויוטה עם TV ו DVD מקוריים, אולי רק דגם בייבוא אישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ידוע לי על קאמרי שהגיעה לארץ בייבוא סדיר עם מערכת כמו שאתה מתאר. אתה בטוח שמדובר על מערכת מקורית ולא מערכת בהתקנה מקומית? יש לך תמונה? דגם? משהו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאני שומע דיסק לא משנה איזה אני שומע רק מ2 רמקולים וכאשר אני מעביר לרוורס כל הרמקולים עובדים.

תודה מראש,

אז תיסע ברוורס... ועכשו ברצינות מהתאור שלך עולה שהמערכת היא לא מקורית של היצרן אלא אפטר מרקט. נשמע לי קצת הזוי הסיפור אבל ראיתי כמה דברים הזויים בחיי.

אני לא יודע מה הכשרתך המיקצועית אבל אם אין בעיה בחיבורים או משהו בהגדרות אז כניראה שהמכשיר תקול.

פורסם

אני בטוח שזו מערכת מקורית של טויוטה,

כי כשר אני מדליק את המערכת יש כיתוב טויוטה.

לגביי מערכת שהיא אינה תקינה,

זה קצת לא הגיוני כשאני שומע משהו אחר חוץ מדיסק הכל תקין ורק דיסק התקלה הזו מופעי זה מקרה מוד מעניין.

אני דיי מקצועי בנוגע להתקנות אני מתעסק עם התקנו קרוב ל 5 שנים וזו לא פעם ראשונה שאני מרכיב/מתעסק עם מערכת לרכב.

אשמח לקבל עוד תגובות בנושא או המלצות כאלה ואחרות בנוגע לעניין זה.

פורסם

זה שיש סמל של טיוטה בהדלקה לא מעיד על כך שזאת מערכת מקורית. כיום נמצאים בשוק לא מעט מכשירים שתוכל להכניס בהם איזה סמל שתירצה. תעלה תמונה של המכשיר אולי מישהו כן מכיר.

אני עדיין חושב שיכולה להיות בעיה במכשיר, זה שעובד לך בשאר הסורסים לא מעיד על כך שהמכשיר תקין.

תהייה בכל אופן בעיה לפתור לך את התקלה דרך המחשב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אדוני שפירא :shock:

כל פעם נשבר שיא חדש :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים יקרים שלום רב,

האם יש מישהו שראה את המערכת הזו בעבר?

האם מישהו יכול לעזור לי בעניין?

והאם מישהו שהיה לו או שיש לו טויוטה קאמרי,

מכיר את הנושא שיש מגבר לכל רמקול שמגיע מהחברה יכול להיות דבר כזה בכלל?

האם אתם מכירים אנשים שמתעסקים עם החברה של המערכת הזו או מישהו שמתמצא בעניין הזה

עזרה דחוף!!!!!!!

פורסם

כפי שכתבתי לך קודם. המכשיר הוא לא מקורי של טיוטה אלא מכשיר אפטר מרקט(מכשיר סיני כניראה). אם זה לא משהו בהגדרות של המכשיר אז המכשיר פשוט דפוק.

• תוכן חדש...