Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מין המגברים הבאים אוכל להישתמש לסאב הבא-קיקר CVR12 שדורש 400RMS האם בגישור אחד מהם יוכל לספק לי את הסחורה?

ואם לא האם אוכל להישתמש בשניהם ביחד?,תודה מראש לעוזרים.:wink: כי אני אישית לא מכיר אותם קיבלתי אותם במתנה מחבר.

זה המגבר ה-JBL GTQ200

radB51910515090095.JPG

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 43KB.big_15292522am9.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 1024x682 והיא שוקלת 54KB.IMG_3720.jpg

Maximum Power Output (into 4 ohms) 200 Watts

Power Output (20-20k Hz, 14.4V Battery) 37 Watts x 4 (4 ohms 0.05% THD)

50 Watts x 4 (2 ohms 0.5% THD

100 Watts x 2 (4 ohms 0.5% THD)

Signal-to-Noise Ratio 100dBA

Frequency Response 10-40k Hz

Input Sensitivity (for rated power output) 150mV to 1.5V

מידע שמצאתי באינטרנט , תקנו אותי אם אני טועה.

בקשר ל-REDSUOND 800W לא מצאתי מידע,אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים 200W לכל ערוץ ,מגבר שמחזיק יציב ב4אום אם אני לא טועה, תודה מראש שוב.

פורסם

המגבר הזה יותר יתאים בגישור אם כבר ל-C12.

בשביל ה-CVR תצטרך מגבר חזק יותר (מונו / מגבר שמוציא בגישור לפחות 350 RMS [הוא לא נציל])

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...