Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול למוזאוני מכוניות באירופה

tomer99
שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן.

שמי תומר ואני בן 18 ואני ועוד מספר חברים רוצים לנסוע בקיץ לסיבוב באירופה והדגש הוא מכוניות.

כמו לדוגמא באיטליה למבורגיני ופרארי,גרמניה מרצדס וכו'.

שאלתי היא איפה אפשר למצוא את מיקומי המוזאונים/מפעלים,כרטיסים מראש וכל פרט הכי קטן.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במוזיאון פורשה באוסטריה לא מזמן, לא גדול, אבל נחמד.

לא צריך כרטיסים מראש, עולה בערך 10 יורו.

יש לך מפה באתר, זה ממוקם בכפר שבו עבד פורשה פעם.

http://www.auto-museum.at/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזאון BMW במינכן נחמד מאוד, אם תתאם מספיק זמן מראש ובתשלום כמובן תוכל לבקר במפעל BMW.

אני ממליץ בחום להשקיע במינימום חצי יום במוזיאון דויטשה במינכן, האיזורים הנרחבים שקשורים לכלי רכב מנועים מטוסים קטרים וכו' פשוט מאלף.

אתה הולך לכייף בגדול !!

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

שני מוזיאונים שהייתי בהם:

www.galleria.ferrari.com

מוזיאון פרארי - כניסה למוזיאון כ-12 יורו, שווה, הרבה דגמים.

ומוזיאון ומפעל למבורגיני

http://www.visit-lamborghini.com

כניסה רק למוזיאון עולה 9-12 יורו, למוזיאון+סיור מודרך במפעל 29-39 יורו.

קצת יקר והסיור לא מאוד ארוך אבל בכ"ז, להיות בקו הרכבה ולראות את הניסויים והבדיקות בשטח המפעל - חוויה.

בגרמניה הייתי פעם במפעל של מרצדס ואפילו שעברו כמה שנים טובות, אני זוכר הרבה משם. מומלץ!

עוד קישור שיכול לעזור: http://www.italiantourism.com/auto.html

שים לב, שני מוזיאונים אחרים שרציתי לבקר בהם, נמצאים בשיפוץ ולא פתוחים לקהל. וודא את זה לפני.

תהנה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ מאוד על מוזיאון רכב ומטוסים במרחק שעה מפרנקפורט (גרמניה)

מקום מדהים הרבה רכבים מהמון קטגוריות החל מ... הקונקורד ( המטוס כן ) עצמו ועד רכבי ראלי ישנים

כמו אינטגרלה וקופר .

http://www.technik-museum.de/museum_sinsheim_english.html

אכן החיים בזבל !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הסינסהיים ראיתי בזמן שנסעתי על האוטובאן. קצת הצטערתי שלא עצרתי לבקר שם, אבל היינו בלחץ של זמן ככה שזה לא ממש היה ישים. מבחוץ זה באמת נראה אתר ששווה לעשות בו עצירה.

מוזיאון שלגמרי במקרה הגעתי אליו בגרמניה והוא מומלץ בחום הוא המוזיאון של דר' קרל בנץ, מרחק 20 דקות נסיעה ממנהיים.

המוזיאון הזה שוכן במבנה שבו בנץ ייסד את מפעל כלי הרכב שלו.

במקום יש תצוגה עשירה מאוד של כלי רכב עתיקים במצב מעורר התפעלות, ויש גם עובד מבוגר וחביב שבאנגלית רצוצה ישמח לתת לך הסברים באורך הגלות על כל אחד ואחד מהמוצגים.

עדיין במנהיים: מפעל האוטובוסים של מרצדס שוכן בעיר הזאת, כמו גם המפעל של ג'ון דיר (ההוא מהטרקטורים). לא יצא לי לבקר באף אחד משניהם, אבל שמעתי שהמפעל של האוטובוסים הוא מרתק מאין כמוהו. צריך לתאם מראש, ואם זה חשוב לך, אני אחפש לך את הטלפון שבו ניתן להירשם לביקור (קח מקדם זמן של חצי שנה).

המוזיאון של מרצדס בשטוטגארט ( www.mercedes-benz.com/museum האתר כרגע לא פעיל משום מה) הוא בגדר אתר חובה. אתה צריך לקחת חשמלית בקו S1 בכיוון Altbach ולרדת בתחנת Neckarpark. המוזיאון עצמו נמצא ב-MercedesStrasse (רח' מרצדס, למאותגרים ייקית) מס' 100. בטוח שלא תשכח את הכתובת הזאת. אגב, פנה לך לפחות 5 שעות כדי להספיק לראות את המוזיאון הזה בניחותא, ואני לגמרי לא צוחק (הם סוגרים ב-18:00, ודי היו צריכים להעיף אותנו משם כי לא ממש רצינו לצאת).

עוד בשטוטגארט תוכל למצוא את המוזיאון של פורשה. כדי להגיע אליו, סע בחשמלית S6 בכיוון Well der Stadt ורד בתחנת Neuwirtshaus. לא ביקרתי שם ולכן אינני יכול לחוות עליו את דעתי, אם כי הייתי אומר שבוודאי תצטרך להקדיש לו פרק זמן דומה לזה של מרצדס.

לא רחוק משטוטגארט נמצאת העיר זינדלפינגן, שם נמצא אחד המפעלים הגדולים של מרצדס. הבנתי שניתן לבקר שם, אך כמנהגם של היקים מימים ימימה, גם במקרה זה אתה חייב לקבוע ביקור לפחות חצי שנה מראש. נסה כאן וגם כאן (גלול קצת למטה).

אם תהיו עם רכב, אני בפירוש ממליץ לא לקחת אותו למקומות האלה. מעבר לכך שתצטרך למצוא חניה בתשלום, חבל על הכסף של הדלק: תמורת 9 יורו ניתן לקנות כרטיס יומי קבוצתי (Gruppen Tageskarte) לנסיעה בכל התחבורה הציבורית בעיר, ועד חמישה אנשים זכאים להשתמש בו. התחבורה הציבורית יעילה להפליא, וצריך להיות דפוק אמיתי כדי להשתמש שם ברכב.

המוזיאון של BMW במינכן מעט מאכזב אחרי שמבקרים במרצדס, למרות שאין לו ממש במה להתבייש. אם אתה מתכנן על ביקור במפעל הצמוד, כדאי להזמין את זה באמצעות אתר האינטרנט שלהם לפחות חצי שנה מראש. אתה גם יכול להגיע ולקוות שיש מקום בסיור הקרוב, אבל אל תהיה טיפש כמוני ותבנה על זה - רוב הסיכויים שהכל כבר מלא. בנוסף, שים לב שביום ראשון המפעל סגור.

אם יש שאלות נוספות בקשר לאיזורים הללו, אשמח לענות ולעזור לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משה, רצינו לבקר שם - לא היה זמן.

פעם הבאה... :-D

אלעד, 5 שעות במוזיאון של מרצדס זאת הגזמה :shock:

היינו שם כ-3 שעות וגם זה היה מעל ומעבר (וכן, ראינו ה-כ-ל ויש הרבה מה לראות).

חובה לבקר במוזיאון (ובמפעל) של פורשה.

גם שם יש לפנות כ-3 שעות ולעשות את זה בניחותא ובכיף.

תמונות מ-2 המוזיאונים אני אעלה מאוחר יותר לת'רד באוף טופיק.

יש יותר מידי תמונות... :oops:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזיאון מרצדס הוא באמת חובה,מקום מדהים וענק. אני מסכים עם אלעד בקשר ל5-6 שעות,יש שם אוזניות שמ\נותנות הסברים בהתאם להתקדמות שמוזיאון ועל כל פריט בנפרד. המון דברים מעניינים שכדאי לשמוע.

ד"א,יש שם סימולטור שעולה איזה 5 יורו,בהתחלה חשבתי שאתה נוהג אבל הסתבר לי שזה סתם סרטון קצר. לכן לא שווה לדעתי.

מוזיאון פורשה גם כן מדהים אבל לא ברמה של מרצדס. בכל אופן שווה ביקור.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחרונה הייתי עם הבן בטיול מוטורי בגרמניה.

מוזיאון מרצדס - חובה ולא רק לחובבי רכב

מוזיאון פורשה - הרבה פחות טוב ממרצדס ולכן כדאי לראות אותו יום קודם.

מוזיאון BMW - מרשים ויפה אבל קטן.

בנרבורגרינג קיים מוזיאון מאוד נחמד - צמוד למסלול F1 כולל סרט IMAX 3D

לנו זה הספיק מבחינה מוזיאונית, רכבים נוספים ראינו בתצוגות ברינג (רנו ספורט מכל הסוגים והשנים כולל אלפין) או סתם תוך כדי טיול באלפים (מאוסטין היילי ישנה לMG וקוברה לבוגאטי רוייאל). בנוסף אנחנו ביקרנו בתערוכה בפרנקפורט.

תהינו

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ מאוד על מוזיאון רכב ומטוסים במרחק שעה מפרנקפורט (גרמניה)

מקום מדהים הרבה רכבים מהמון קטגוריות החל מ... הקונקורד ( המטוס כן ) עצמו ועד רכבי ראלי ישנים

כמו אינטגרלה וקופר .

http://www.technik-museum.de/museum_sinsheim_english.html

אני רק רוצה לציין שבחזית המוזיאון יש רחבת אירועים.

תנסה לבדוק באתר שלהם אולי הדברים האלה רשומים שם

אבל בפעם הראשונה שהייתי שם היה מפגש ארצי של אופנועי אספנות עם כלים מהמלחמה ועוד קודם

מדהים.

מה גם ש 10 דקות משם יש את ההוקניהיים רינג אני חושב שגם שם יש איזה מוזיאון קטן אבל גם עם לא

עדיים אולי יש שם אימונים של משהו.

ביקור ראשון היה שם ארוע ארצי של קטנועים

ובביקור השני היה אימון של פורש קאפ ונתנו לנו להסתובב חופשי בפיטס היה הזוי.

233.JPG

202.JPG

225.JPG

201.JPG

403.JPG

אכן החיים בזבל !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במוזיאון פורשה באוסטריה לא מזמן, לא גדול, אבל נחמד.

לא צריך כרטיסים מראש, עולה בערך 10 יורו.

יש לך מפה באתר, זה ממוקם בכפר שבו עבד פורשה פעם.

http://www.auto-museum.at/

גם אני שמעתי\קראתי רק דברים טובים על המקום. אם אהיה בסביבה אי-פעם, חובה לקפוץ לביקור.

את הסינסהיים ראיתי בזמן שנסעתי על האוטובאן. קצת הצטערתי שלא עצרתי לבקר שם, אבל היינו בלחץ של זמן ככה שזה לא ממש היה ישים. מבחוץ זה באמת נראה אתר ששווה לעשות בו עצירה.

מוזיאון שלגמרי במקרה הגעתי אליו בגרמניה והוא מומלץ בחום הוא המוזיאון של דר' קרל בנץ, מרחק 20 דקות נסיעה ממנהיים.

המוזיאון הזה שוכן במבנה שבו בנץ ייסד את מפעל כלי הרכב שלו.

במקום יש תצוגה עשירה מאוד של כלי רכב עתיקים במצב מעורר התפעלות, ויש גם עובד מבוגר וחביב שבאנגלית רצוצה ישמח לתת לך הסברים באורך הגלות על כל אחד ואחד מהמוצגים.

גם אני ראיתי את המוזיאון של סינסהיים מהאוטובאן וקראתי עליו רבות. היינו מבקרים בו...אם היה זמן.

בשמו של המוזיאון ע"ש קרל בנץ נתקלתי כשעשיתי הכנות לטיול הנוכחי ורציתי לבקר בו במסגרת התיכנונים הראשוניים. לצערי, לא יצא. אלעד, האם מוצגות שם מכוניות מירוץ? מתמונות באתר הרשמי (לא זה שנתת, אחר) עולה שאכן-כך הדבר. לא נורא, בפעם הבאה.

המוזיאון עצמו נמצא ב-MercedesStrasse (רח' מרצדס, למאותגרים ייקית) מס' 100. בטוח שלא תשכח את הכתובת הזאת.

נכון, ואת רח' מרצדס חוצה רח' ילינק.

לא רחוק משטוטגארט נמצאת העיר זינדלפינגן, שם נמצא אחד המפעלים הגדולים של מרצדס. הבנתי שניתן לבקר שם, אך כמנהגם של היקים מימים ימימה, גם במקרה זה אתה חייב לקבוע ביקור לפחות חצי שנה מראש.

בעיר ממוקם גם מפעל מנועים גדול של ב-מ-וו, ככה סתם, אם בא לך לגוון.

התחבורה הציבורית יעילה להפליא, וצריך להיות דפוק אמיתי כדי להשתמש שם ברכב.

קצת לא מדוייק.

במשך 5 ימים עברנו מרחק לא מבוטל ולא הייתה לנו בעיה למצוא חניה ליד אף אחד מהמוזיאונים (ב-מ-וו, פורשה, מרצדס-בנץ). מה שכן, רואים תחבורה ציבורית בכל מטר שעוברים; אם לא אוטובוס, אז טראם, אם לא טראם, אז רכבת תחתית ואם לא...הבנתם את הקטע. 100 מ' מדלת המוזיאון של פורשה ממוקמת תחנת רכבת ו-300' מ' מהמוזיאון (והמפעל והמשרד הראשי) של BMW יש תחנת סאבוואי.

משה, רצינו לבקר שם - לא היה זמן.

פעם הבאה... :-D

אלעד, 5 שעות במוזיאון של מרצדס זאת הגזמה :shock:

היינו שם כ-3 שעות וגם זה היה מעל ומעבר (וכן, ראינו ה-כ-ל ויש הרבה מה לראות).

חובה לבקר במוזיאון (ובמפעל) של פורשה.

גם שם יש לפנות כ-3 שעות ולעשות את זה בניחותא ובכיף.

תמונות מ-2 המוזיאונים אני אעלה מאוחר יותר לת'רד באוף טופיק.

יש יותר מידי תמונות... :oops:

מסכים.

5 שעות זה הגזמה.

שלו וחצי שעות זה יותר ממספיק זמן, כדי לעבור, בניחותא, על כל המוצגים בכל אחד משלושת המוזיאונים.

לטעמי, המוזיאון של פורשה עדיף על זה של מרצדס שעדיף, בתורו, על זה של BMW.

ההגשה, צורת התצוגה, המוצגים, הגאג'טים מסביב, החומר הכתוב\ המוסרט, המבנה החיצוני המרשים; כל אלו עדיפים במוזיאון של פורשה.

מוזיאון מרצדס הוא באמת חובה,מקום מדהים וענק. אני מסכים עם אלעד בקשר ל5-6 שעות,יש שם אוזניות שמ\נותנות הסברים בהתאם להתקדמות שמוזיאון ועל כל פריט בנפרד. המון דברים מעניינים שכדאי לשמוע.

ד"א,יש שם סימולטור שעולה איזה 5 יורו,בהתחלה חשבתי שאתה נוהג אבל הסתבר לי שזה סתם סרטון קצר. לכן לא שווה לדעתי.

מוזיאון פורשה גם כן מדהים אבל לא ברמה של מרצדס. בכל אופן שווה ביקור.

האוזניות, אגב, כלולות במחיר כרטיס הכניסה ומוסיפות לחווית הביקור, ביחוד למי שמגיע ללא ידע מוקדם בכלל.

אתה מדבר על הסימולטור בחדר מכוניות המירוץ?

גם אני ראיתי אותו וגם אני הייתי בטוח שמודבר בסימולטור נהיגה.

פרט אחרון:

כמו שלאלעד ציין, הייקים הללו (והאירופאים בכלל) סוגרים מוקדם. תכננו היטב את מסלולכם כדי שתספיקו להגיע לכל יעד רצוי. שעות הפתיחה שם הן סבירות (כמו בארץ) אבל הסגירה היא בשעות הערב המוקדמות (17:00-18:00). איחרנו למוזיאון הקטן בהוקנהיים-רינג (הגענו 10 דקות לפני הסגירה). בנוסף, בררו היטב את הימים. בימי שני, כל שלושת המוזיאונים הגדולים-סגורים. שימו לב גם לחגים מקומיים. הדבר נכון גם לגביי חנויות ומסעדות- הם פשוט סוגרים מוקדם.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...