Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מצאתי דוגמא יחסית שמורה עם המנוע הנכון והתוספות הרצויות (לצערי בצבע הלא נכון-שחור)

הרכב עצמו עושה רושם מפתה,ריפודי עור,סאן רופ וחלונות חשמל

סך הכל המחיר עבור הדוגמא 20 אלף וזה מחיר סביר,דוגמאות גמורות נמכרות ב10

הרכב הינו שנת 84 כמה דברים שמעט מדאיגים אותי,

1.הרכב כביכול עשה 230 אלף קילומטר דבר שקצת מוזר לי לרכב משנת 84 במיוחד מרצדס

2.הרכב נמצא במגרש אבל האדון שדברתי איתו טוען שזה רכב של "חבר" שהוא מוכר בישבלו (מצטער אם אני קצת סקפטי אבל נשמע לי קצת מוזר)

בסך הכל האדון טוען שהרכב במצב טיפ טופ בפנים ובחוץ ללא תאונות

במצב אחר הייתי פשוט הולך לבדוק את הרכב אבל מדובר בנסיעה של יותר משעה,ומנסיון שלי התנפצה לי התמימות שאם אדם רושם במודעה שהרכב במצב מעולה מטופל ושמור אז אני מצפה לראות רכב במצב מעולה מטופל ושמור,אני מניח שזה לא מה שקורה במציאות :(,אחרי הרבה דלק ,זמן ואנרגיה וכל הדוגמאות אשר הלכתי לראות בנתיים תמיד אותו סיפור,רכב של אמא שלי רכב של חבר וכו שהיו ממש רחוקים מלהיות שמורים או מטופלים.

האם זה ככה בכל הרכבים המשומשים בארץ או שזה מגמה שנמצאת רק ברכבים מהסוג הזה?

האם בדיקה במוסך יכולה לתת אינדיקציה שלמה למצבו של הרכב?

האם אפשר לראות שהורד קילומטרז' ואם כן,כמה זה מדויק?

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...