Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח!

אז ככה דבר ראשון רציתי לדעת מה יותר כדאי לשם באס רך, רמקולים של 6X9 3WAY או קומפוננט?

עכשיו לגבי המערכת שלי, יש לי כרגע רדיו דיסק של JVC המספק 50W ל - 4 רמקולים, ומחוברים אליו כרגע שני רמקולים 6X9 3WAY Pioneer 300W כאשר שניהם מחוברים בדש בורד האחורי (לא יודע בדיוק איך קוראים לזה) שקניתי לפני כמעט שנה, ועוד שני רמקולים ישנים שכבר מוציאים צליל גרוע בדלתות הקדמיות, במכונית KIA ספיה GTX שנת 96.

מה שאני רוצה בעקרון לעשות זה להחליף את הרמקולים הקדמיים וחשבתי על סט קומפוננט במקומם וגם יש לי את התוספת של הטוויטרים, חשבתי בנתיים על סט קומפוננט של JBL GT5-650 או על סט קומפוננט של MOREL PULSE 6 אני מחפש באסים רכים אבל שלא יהייה קטעון בווליום שהרדיו דיסק שלי מוציא אליהם.

ובכלל אם יש מספיק כח לרדיו דיסק שלי להפעיל את כל זה?

דבר נוסף, יש לי בעייה כרגע עם שני ה6X9 האחוריים משום מה כאשר אני מפעיל את שניהם ביחד הבאסים נעלמים ובעיקר שומעים את התדרים הגבוהים, אבל כאשר אני מפעיל אחד מהרמקולים לא משנה איזה מהם פתאום הבאס חוזר ושומעים אותו כמו שצריך, אני כבר כמעט שנה עם הבעייה הזאת ואין לי מושג מה הפתרון, אשמח לתשובה לגבי זה.

מחכה לתשובה, תודה

פורסם

אני משער שאתה מתכוון לשאלתי בקשר לבעייה עם הבאסים ברמקולים של ה6X9 האחוריים, ואם זו בעייה של פאזות איך אני מתקן אותה?

תודה

פורסם

הופך את הפלוס והמינוס..אבל רק באחד מן הרמקולים! (שמאל או ימין לא משנה )

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...