Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| פג'ו 206 חום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי פג'ו 206 מנוע 1400 עכשיו השאלה שלי היא כזאת

האם המחוג של הטמפרטורה אמור להגיע לקו לפני האדום שאני מדליק מזגן?

והאם הוונטה אמורה לפעול על מהירות גבוהה רק שאני מפעיל מזגן?

בתודה מראש

מור בן

פורסם

לא. הטמפ' לא אמורה לעלות כשאתה מדליק את המזגן. תניע את הרכב, תפתח מכסה מנוע, תפעיל את המזגן ותבדוק שהוונטה של המזגן עובדת בכלל.

מה שמוביל לשאלה השניה: איזה מאוורר עובד על מהירות גבוהה? של המזגן? של המנוע? שניהם פועלים?

פורסם
לא. הטמפ' לא אמורה לעלות כשאתה מדליק את המזגן. תניע את הרכב, תפתח מכסה מנוע, תפעיל את המזגן ותבדוק שהוונטה של המזגן עובדת בכלל.

מה שמוביל לשאלה השניה: איזה מאוורר עובד על מהירות גבוהה? של המזגן? של המנוע? שניהם פועלים?

יש וונטה אחת לכל הראדיטור ויש לה שני מהירויות אחת נמוכה שמנוע פועל ומגיע לטמפ' של 95 והשניה רק שאני מפעיל את המזגן (השניה יותר מהירה כמובן)

פורסם

ראשית, יש לך ברכב רק וונטה אחת??? :shock:

ובכל מקרה, המהירות הגבוהה אמורה לעבוד גם כאשר המנוע מתחמם מאוד ולא רק כאשר המזגן עובד.

האם הרכב מתחמם בכל מצב אחר מלבד לאחר הפעלת המזגן?

פורסם
ראשית, יש לך ברכב רק וונטה אחת??? :shock:

ובכל מקרה, המהירות הגבוהה אמורה לעבוד גם כאשר המנוע מתחמם מאוד ולא רק כאשר המזגן עובד.

האם הרכב מתחמם בכל מצב אחר מלבד לאחר הפעלת המזגן?

לא רק כאשר המזגן עובד

ובקשר לוונטה בדקתי עם עוד מישהו שיש לו פג'ו ואמורה להיות רק וונטה אחת

פורסם
תצטרך להמתין לתגובות של אנשים אחרים. אני לא ממש מצליח לחשוב על סיבה למה נוזל הקירור מתחמם אך ורק כאשר המזגן מופעל... :oops:

שומע התחברתי למחשב של האוטו והוא הפנה אותי לשני בעיות אחת חישן טמפרטורה (טרמוסטט)

ועוד בעיה שנובעת מזה שהחישן לא בסדר אני לא זוכר רק מה היתה הבעיה שנבעה מזה

השאלה שלי האם אתה יודע כמה יעלה לי בערך חישן כזה?

• תוכן חדש...