Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי את כל ההודעות שיש בנושא בפורום אבל אני צריך עזרה בהתאם לנתונים של הרמקולים שלי..

יש לי רמקולים של מחשב 2.1 Logitech Z4 עם הנתונים האלה:

Total RMS power: 40 watts RMS

Satellites: 17 watts RMS (8.5 watts x 2)

Subwoofer: 23 watts RMS

Total peak power: 80 watts

Frequency response: 35 Hz–20 kHz

Signal-to-noise ratio: >92 dB

על הסאב כתוב 340MA

אלטרנטיבה 1:

האם אני יכול לקחת ממיר מתח של 150W

כמו זה, האם זה יהיה מספיק? בנתונים של הרמקולים כתוב 80W PEAK (בשיא אם הבנתי נכון..), האם אפשר להשתמש ברמקולים האלה באוטו מבלי לפגוע במצבר,

ומבלי להתקע עם האוטו בגלל זה? :-D

ואם אני משתמש בטח לא כדאי בלי שהאוטו יהיה מונע?

דרך אגב, במקרה שלי הבאתי את הרמקולים מחו"ל אז הם 110V אז כנראה שאני אצטרך ממיר (כמו בבית מ 110 ל 220) על ממיר (של האוטו).. אבל נראה לי שזאת לא בעיה.

אלטרנטיבה 2:

יש לי גם את המערכת הזאת של JVC באוטו שאמורה לספק 200W אז אם אם זה ככה אני יכול לחבר את שני הרמקולים בחיבורים של הרמקולים האחוריים אצלי באוטו כנראה, אבל מה עושים עם הסאב? האם יש יציאה ספציפית לסאב בדר"כ כלל במערכות? וגם קראתי בפורום שיש עניין עם ההתנגדות, אבל אני לא מוצא כמה אום הרמקולים שלי..

תודה רבה לעוזרים,

רועי.

פורסם

תנסה בעזרת אלטרנטיבה מספר 1 ופרסם את מסקנותך.

בתוך קופסת סאב יש מגברון שמגביר את הרכיבים.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

היו לי 2.1 של קריאטיב במחשב הקודם, חיברתי אותם לשקע של המצית ברכב.

מניסיון שלי-אכזבה, אל תצפה ליותר מדי (אפילו אם בבית הם מרעידים את החדר).

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

גבר logitech z2300 רמקולים של מחשב באמת היו שוברים לך תאוטו (כלומר את האוטו. כמה קשה להשתמש בשפה תקנית?) כולל הסאב (240W 120RMS) פשוט מגניב) מניסיון שיש לי אותם בחדר.

אבל ברצינות עם תיקנה 6X9 הכי פשוטים ותחבר לרדיודיסק אתה תישמע יותר חזק בהרבה,ביזבוז זמן משוועה.:wink::lol:

פורסם

בגדול אתה צריך ממיר מ12V ל110V שישים הרצ.

יש כאילו ממירים..לי יש אחד של 600W (הדבר הזה עולה כמו מערכת טובה לאוטו),אתה צריך מעל 50W.. כמה שיותר יותר טוב.

דוגמה:

http://cgi.ebay.com/Car-Power-converter-Adapter-DC-12V-to-AC-110V-150W-new_W0QQitemZ270451366620QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ef8285adc&_trksid=p3286.c0.m14

הכי זול שיש באיביי ומתאים לרמקולים שלך. כ120 ש"ח.

מה שאתה הבאת הוא ל220V

כמו כן הנתונים הם ביציאה,למגבר יש גם יעילות.. זה כבר תלוי בסוגו.

ויש כ"כ הרבה הבדל בין המערכות של לוגיטק למערכות המובנות ברכב?

שמעתי כמה רמקולים שלהם,כל מני 5.1 ו2.1.. את האמת,בקורולה שלי שומעים הרבה יותר טוב.

אבל זה כבר עניין של טעם.

בהצלחה

פורסם

תוותר.

תוסיף 100 שקל. ותקנה פיוניר / קנווד / כל 6/9 שעולה בין 250-ל300 שקל.

שיתן לך יותר בס. ויהיה יותר אפקטיבי מהסט הזה.

אגב אתה יודע. שאתה צריך לעשות חיבור מהיציאת RCA ברדיו דיסק שלך.

ולחיבור של PL 3.5. לחיבור של הסט הזה. שזה עוד כאב ראש.

בקיצור עזוב אותך.

אגב בקרוב ילכו יותר רחוק.

עזרה בהתקנת זוג רמקולים בייתים על הדש בורד.

זה נראה לי פרוייקט מעניין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,

באמת חיברתי את הרמקולים באוטו בצורה פרוביזורית ונתתי להם מתח ביתי בחניה, רק כדי לשמוע את האקוסטיקה,

על הפנים.

ממש לא מתקרב למה ששומעים בבית, ושמתי פול ווליום שבבית מחריש אוזניים- באוטו זה לא נשמע פול,

לא נשמע טוב בכלל.

מסקנה, נקנה רמקולים ב 300 ש"ח ונסגור עניין.

תודה רבה רבה לכל העוזרים. :-)

פורסם

אין מה לעשות רמקול שתוכנן להיות בחדר מגורים לא יתאים לקופסאת פח

בכללי לפי הידע והנסיון המועטים שלי אני כבר הבנתי ממזמן שרכב זה מבנה פח שפשוט לא מתאים למוזיקה

הנפח החלוקה החומרים הכל פשוט לא מובנה בשביל לשמוע מוזיקה אין מה לעשות

לצערי ממזמן הבנתי שמערכת פשוטה לבית ב 10 אלף ש''ח תישמע הרבה יותר טוב מכל מערכת שאפשר לשים ברכב.

נ.ב.

אבל זה לא אומר שאני יפסיק לנסות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אין מה לעשות רמקול שתוכנן להיות בחדר מגורים לא יתאים לקופסאת פח

בכללי לפי הידע והנסיון המועטים שלי אני כבר הבנתי ממזמן שרכב זה מבנה פח שפשוט לא מתאים למוזיקה

הנפח החלוקה החומרים הכל פשוט לא מובנה בשביל לשמוע מוזיקה אין מה לעשות

לצערי ממזמן הבנתי שמערכת פשוטה לבית ב 10 אלף ש''ח תישמע הרבה יותר טוב מכל מערכת שאפשר לשים ברכב.

נ.ב.

אבל זה לא אומר שאני יפסיק לנסות...

כנראה שאתה צודק, התוצאות באמת היו מפתיעות (לרעה) וכן,

Never Stop Trying :wink:

• תוכן חדש...