Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות בפולקסווגן ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לנושא הזה, אבל השאלה שלי אם אתם מכירים תקלות נפוצות שיש לג'טה 1.4 TSI

אבא שלי רוצה לקנות את הרכב, אבל חושש בגלל עבר לא סימפטי עם בורה (יד ראשונה)

אשמח לקצת מידע

תודה

פורסם

אני נוהג בבורה, אותה קבלתי חדשה מהחנות, כבר 10 שנים ללא בעיות. יכול להיות שאני יוצא מהכלל ויכול להיות שאביך הוא היוצא מהכלל. בקיצור קשה להסיק מנסיון עם אוטו אחד על עתידו של אחר, גם כשמדובר באותה מכונית, קל וחומר כשהג'טה שונה ומתקדמת יותר מהבורה.

פורסם
אני לא יודע אם זה קשור לנושא הזה, אבל השאלה שלי אם אתם מכירים תקלות נפוצות שיש לג'טה 1.4 TSI

אבא שלי רוצה לקנות את הרכב, אבל חושש בגלל עבר לא סימפטי עם בורה (יד ראשונה)

אשמח לקצת מידע

תודה

איזה בעיות ואו תקלות נפוצות יכולות להיות ברכב שאין לו עוד שנה בארץ ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה לחפש תקלות, אם הוא קונה רכב חדש שיטפל ברכב כמו שצריך וינהג כמו שצריך ואין שום סיבה שבעולם שהרכב יעשה בעיות :-D

דוגמה אישית מהחיים : קניתי רכב ישן ללא בעיות ואז אני אתחלתי לחפש אותם, זאת אומרת שאפילו שאני אקנה רכב חדש אני בכל אופן אחפש בעיות או שאני אעשה אותם בעצמי יש לי איזה בעיה אני אוהב לפרק ולתקן גם עם זה לא תמיד מצליח לי,

אבל אם לאבא שלך אין את הבעיה שלי אז אין לו מה לדעוג.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

רכב חדש עם אחריות, איזה סיכון הוא לוקח.

לאבא הייתי אומר: "אל תהיה ילד..."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני נוהג בבורה, אותה קבלתי חדשה מהחנות, כבר 10 שנים ללא בעיות. יכול להיות שאני יוצא מהכלל ויכול להיות שאביך הוא היוצא מהכלל. בקיצור קשה להסיק מנסיון עם אוטו אחד על עתידו של אחר, גם כשמדובר באותה מכונית, קל וחומר כשהג'טה שונה ומתקדמת יותר מהבורה.

תמיד מתלוננים על זה שבגולף/פאסט בורה יש הרבה בעיות חמשל וחיישנים

מה קורה עם ג'טה בנושא הזה ?

פורסם

לפי השאלה שלך אני מבין שהחמצת תגובה מאוד רלבנטית שנכתבה בשרשור הזה, אז למענך אני מצטט אותה, בתקווה שהפעם לא תחמיץ.

איזה בעיות ואו תקלות נפוצות יכולות להיות ברכב שאין לו עוד שנה בארץ ?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צר לי שאיני יכול, לא לאשש את "מה שאומרים" על החשמל הדפוק של הבורה ולא מהן השלכותיו על הג'טה, שכפי שנאמר כאן הוא מודל צעיר יחסית וקשה מאוד לנבא איך יתנהג בעתיד. מכל מקום אם אתה/אביך חוששים, אפשר בשקט ללכת על יפנית או קוראנית. שם נדמה לי "אומרים" את ההפך.

פורסם
לפי השאלה שלך אני מבין שהחמצת תגובה מאוד רלבנטית שנכתבה בשרשור הזה, אז למענך אני מצטט אותה, בתקווה שהפעם לא תחמיץ.

מזאת אומרת אין לה שנה ?

ג'טה פה כבר 3 שנים, רק שהשנה החליפו לה מנוע ותיבת הילוכים... לא ?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
תמיד מתלוננים על זה שבגולף/פאסט בורה יש הרבה בעיות חמשל וחיישנים

מה קורה עם ג'טה בנושא הזה ?

החזקתי בורה שנתיים, לא זוכר תקלות מיוחדות או בכלל למעט פגם יצור שהוחלף בלי בעיה.

• תוכן חדש...